- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Amin canım amin Allahım yavrularimiza sağlık sıhhat uzun ömür versin bide minik kardeşler versin 2.yide yapayım sende bende sonra uzun süre ara veririz zaten :))O zaman tam yerlestim ben kanamasi olmus yaa masallah oglusa canimm..:)
Ahaha 45 e kadar yolu varmis acaba 3.yu de mi dogursam diyom ben _bu oldu da sanki_Amin canım amin Allahım yavrularimiza sağlık sıhhat uzun ömür versin bide minik kardeşler versin 2.yide yapayım sende bende sonra uzun süre ara veririz zaten :))
Olur olacak insallah Düşün tabi kuzum gecmesin yas 2. Olduktan sonra hiç korunma boşver ilk aydanAhaha 45 e kadar yolu varmis acaba 3.yu de mi dogursam diyom ben _bu oldu da sanki_
Benimde 15 18 21 23te olmus denemeler tutsun insallah yaa :)
Her gun agir yemek olmaz arada makarna iyidir :)Bugun makarna yapı verem
Ben de gördümMerhabalar, bu da bugün yaptığın test çizgi sanki biraz dha belirgin oldu gibi geldi bana
olsun canım, hamilelik yakındırKızlar adet oldum
Ohhhhhh ben bura kimseye gidemem yoksa hamile oldugum anlaşılırHer gun agir yemek olmaz arada makarna iyidir :)
Ben anneme davetliyim oglusu uyutayim bende uyuyum yemek derdi yok :))
İnşallah bebeğim inşallah, çok üzüldüm bir anda ne yapalım önümüzdeki ay olsun inşallah bebişteolsun canım, hamilelik yakındırbende ondan sonra daha adet olmadım sende olma insallah
yaaa cidden miKızlar adet oldum
Aaa kuzum inan çok şaşırdımKızlar adet oldum
inşallah, en azından test yapıp korktugun negatifi görmedin. önümüzdeki ay çift görürüz insallahİnşallah bebeğim inşallah, çok üzüldüm bir anda ne yapalım önümüzdeki ay olsun inşallah bebişte
Ah kırmızılar ahhhKızlar adet oldum
Deli bu yaaa :))) göbek büyüyünce kilo o kilo de bariOhhhhhh ben bura kimseye gidemem yoksa hamile oldugum anlaşılır
DerimDeli bu yaaa :))) göbek büyüyünce kilo o kilo de bari
canım nolur üzülme hayırlısı buymuş ne hisssettiğini hepimizz anlarız emin olKızlar adet oldum
Eveetyaaa cidden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?