Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman tam yerlestim ben kanamasi olmus yaa masallah oglusa canimm..:)
Amin canım amin Allahım yavrularimiza sağlık sıhhat uzun ömür versin bide minik kardeşler versin 2.yide yapayım sende bende sonra uzun süre ara veririz zaten :))

Amin canım amin Allahım yavrularimiza sağlık sıhhat uzun ömür versin bide minik kardeşler versin 2.yide yapayım sende bende sonra uzun süre ara veririz zaten :))
Ahaha 45 e kadar yolu varmis acaba 3.yu de mi dogursam diyom ben _bu oldu da sanki_
Benimde 15 18 21 23te olmus denemeler tutsun insallah yaa :)

Ahaha 45 e kadar yolu varmis acaba 3.yu de mi dogursam diyom ben _bu oldu da sanki_
Benimde 15 18 21 23te olmus denemeler tutsun insallah yaa :)
Olur olacak insallah Düşün tabi kuzum gecmesin yas 2. Olduktan sonra hiç korunma boşver ilk aydan bak sana 3 bebek yaptim bile buraya

Kızlar adet oldum
Aaa kuzum inan çok şaşırdım
Ama lütfen üzülme kuzum lütfen
Bak eğer regl önceden geliyorsa rahım hazırlık yapıyor derler . Burda birçok kişi o şekilde hamile kaldı .

Bebeişimiz elçin teyzesi gibi aralık doğumlu olmak istiyormus engellemeyelim lüüttfeeennn :))

Deli bu yaaa :))) göbek büyüyünce kilo o kilo de bari
Derim
Bugün fazla kaçırmışım derim

Yok kız ailelere kalp atışından sonra akrabalara şöyle 5 aylıkken falan söylemeyi düşünüyorum .
Tabi kv me güven olmaz
O duyarsa herkes duyar gibi geliyo ama anneme söyleyip ona söylememek eşime çok ayıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…