- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
İnşallah bebeğim, inşallah hazırlık vardır rahimde. İnan çok şaşırdım daha bata 3 vardı. Zaten belliydi regl ağrısı gibi ağrım vardı, hayırlısı buymuş demek kiAaa kuzum inan çok şaşırdım
Ama lütfen üzülme kuzum lütfen
Bak eğer regl önceden geliyorsa rahım hazırlık yapıyor derler . Burda birçok kişi o şekilde hamile kaldı .
Bebeişimiz elçin teyzesi gibi aralık doğumlu olmak istiyormus engellemeyelim lüüttfeeennn :))
Evet negatif görmekten çok korkuyordum canım biliyorsun o tek çizgiyi görmedim en azından, inşallah önümüzdeki ay çift çizgilerle gelirim topiğeinşallah, en azından test yapıp korktugun negatifi görmedin. önümüzdeki ay çift görürüz insallah
Olucak bebeğimİnşallah bebeğim, inşallah hazırlık vardır rahimde. İnan çok şaşırdım daha bata 3 vardı. Zaten belliydi regl ağrısı gibi ağrım vardı, hayırlısı buymuş demek ki
Önümüzdeki ay olur inşallah
İnşallah kuzum sizden güzel haber bekliyorum bu ayAh kırmızılar ahhh
Kuzum vaktini bekliyordur napalim H E haklı yakındır ins
İyi ki varsınız, inşallah sizden güzel haber alırım bu aycanım nolur üzülme hayırlısı buymuş ne hisssettiğini hepimizz anlarız emin ol
bi çogumuz belkide adet olcak :)
martta yine beraberiz takma kafaya
Zamanı değilmiş demek ki canım ne yapalımüzülme tatlım hayırlısı böyleymiş
Amiiiin inşallah bebeğimOlucak bebeğim
Bebeğimiz hayırlı zamanda gelsin inşallahhhh
vakti gelmemiş demek ki üzülme kıyamam
Uzulme canim vardir hersey de bir hayir bahar geliyor insallah sana da isteyen herkese de ugur getirir
Uzulme canim vardir hersey de bir hayir bahar geliyor insallah sana da isteyen herkese de ugur getirir
Hayırlısı olsun canım benim, önümüzdeki ay artıkvakti gelmemiş demek ki üzülme kıyamam
Allah hepimizin muradını versin kuzum, amiiinUzulme canim vardir hersey de bir hayir bahar geliyor insallah sana da isteyen herkese de ugur getirir
Benim valla annem ilk doktora gittiğim gün duymuştuDerim
Bugün fazla kaçırmışım derim
Yok kız ailelere kalp atışından sonra akrabalara şöyle 5 aylıkken falan söylemeyi düşünüyorum .
Tabi kv me güven olmaz
O duyarsa herkes duyar gibi geliyo ama anneme söyleyip ona söylememek eşime çok ayıp olur
hahahah yok askere giderkenBenim valla annem ilk doktora gittiğim gün duymuştuAma bizdeydi merak etti kadın nereye gidiosun diye ben de yalan söyleyemedim. Eşimin annesine daha ben hiç söylemedim, sen istediğin zaman söyle dedim, o da ketum çocuk ilkokula başlayınca söyler tahminim
Amiin canım inşallah son olur.. Hayırlısı değilmiş önümüzdeki ay bekliyorum artık. Sen nasılsın?Red Phoenix gelen son regl olsun inşallah canım..Ama çok garip geçen ay çok geç gelmişti bu ay ise erken..diğer ay hiç gelmesin
canım takvimini eklesene sende7 saat ders artı nöbet sonrası mahvolmuş beli kopmuş bir ben düşünelim..
İnşallah bitanrm insallahhhAmiiiin inşallah bebeğimCuma bana güzel haberlerle gel de sevineyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?