Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımki hemen söyler şuan bile eminim zor duruyodur ağzında bakla ıslanmaz

Red Phoenix caniim gecmis olsun son adetin olsun martta hayirli haberini alalim insallah.. uzulme lutfen. Kiyamam.. vaktini bekliyorlar.
Testte negatif görmekten çok çekiniyordum en azından onu görmeden geldi diyorum bende işte, züğürt tesellisi. Erken de geldi daha 3 vardı halbuki. İnşallah son adetim olur ablam amiin, sen bize güzel haberler ver bu ay umudum sende

Amiin canım inşallah son olur.. Hayırlısı değilmiş önümüzdeki ay bekliyorum artık. Sen nasılsın?
Evet,inşallah sonda olucaktir zaten..Hayırlı zamanda vaktini bekliyor güzel haberin..Dualarımdasin tatlis arkadasim
canım takvimini eklesene sende
Ay deneyeyim mi bilemedim .Her sabah ilk isim uygulamalardan bugün ne olacak acaba diye bakmak gelisimde.Basarabilirsem deneyeyim bende canim

Negatif gormekten korkma kuzum beklemek de guzel.. sen hayal kur onu kucagina aldigini dusun.. uzulme olgunlukla karsila.. dusun ki adet olabiliyoruz.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Ben gece 12 den sonr abakıyorum
Bugun ultrasonda kalp atışını görebilirsiniz diyo

Negatif gormekten korkma kuzum beklemek de guzel.. sen hayal kur onu kucagina aldigini dusun.. uzulme olgunlukla karsila.. dusun ki adet olabiliyoruz.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
Doğru söylüyorsun abla, ben niyeyse bu ay pek bi umutluydum bata 3 varken de bir anda adet olunca şok oldum ondan bu kadar da üzüldüm galiba.. Allah'a şükür sağlıklıyız regl oluyoruz, e koca da hazır var Hayırlısı buymuş önümüzdeki ay çift çizgim olur inşallah..

Sen ne zaman test yapıcannn

Tabi kendini atlattin sira bana geldi hemii hah soyle aferin.. umutsuzluk gordugumde canim sıkılıyor ister istemez ya ben n'ediyim diyorum..
Ben 5inde dusunuyorum kismetse yapmayi.:))

Tabi kendini atlattin sira bana geldi hemii hah soyle aferin.. umutsuzluk gordugumde canim sıkılıyor ister istemez ya ben nediyim diyorum..
Ben 5inde dusunuyorum kismetse yapmayi.:))
Huhuuuu az kalmışşşşş Napim iyi kötü kırmızılara kaldım ben az senle heyecanlanayım ay hadi inşallah senden de görelim çift çizgileri bu ay

Bir tek çarşamba günleri böyle canimYarin sadece iki ders,cuma günü de tamamen bos
Ama hatırlanmak çok guzeel Nasıl gidiyor senin,her şey çok yolundadır insallah
İyiyim ben de canım, günün bitmesini bekliyorum, sürekli aç hissediyorum ama yemeğe oturunca canım istemiyor hiç falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…