Benımki hemen söyler şuan bile eminim zor duruyodur ağzında bakla ıslanmazBenim valla annem ilk doktora gittiğim gün duymuştuAma bizdeydi merak etti kadın nereye gidiosun diye ben de yalan söyleyemedim. Eşimin annesine daha ben hiç söylemedim, sen istediğin zaman söyle dedim, o da ketum çocuk ilkokula başlayınca söyler tahminim
Evet hemde yemek yiyemiyorum normalde ben çok yemek yerımNerden anlicaklar kusmandan mi?
Testte negatif görmekten çok çekiniyordum en azından onu görmeden geldi diyorum bende işte, züğürt tesellisi. Erken de geldi daha 3 vardı halbuki. İnşallah son adetim olur ablam amiin, sen bize güzel haberler ver bu ay umudum sendeRed Phoenix caniim gecmis olsun son adetin olsun martta hayirli haberini alalim insallah.. uzulme lutfen. Kiyamam.. vaktini bekliyorlar.
Evet,inşallah sonda olucaktir zaten..Amiin canım inşallah son olur.. Hayırlısı değilmiş önümüzdeki ay bekliyorum artık. Sen nasılsın?
Ay deneyeyim mi bilemedimcanım takvimini eklesene sende
Negatif gormekten korkma kuzum beklemek de guzel.. sen hayal kur onu kucagina aldigini dusun.. uzulme olgunlukla karsila.. dusun ki adet olabiliyoruz.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..Testte negatif görmekten çok çekiniyordum en azından onu görmeden geldi diyorum bende işte, züğürt tesellisi. Erken de geldi daha 3 vardı halbuki. İnşallah son adetim olur ablam amiin, sen bize güzel haberler ver bu ay umudum sende
Ben gece 12 den sonr abakıyorumEvet,inşallah sonda olucaktir zaten..Hayırlı zamanda vaktini bekliyor güzel haberin..Dualarımdasin tatlis arkadasim
Ay deneyeyim mi bilemedim.Her sabah ilk isim uygulamalardan bugün ne olacak acaba diye bakmak gelisimde.Basarabilirsem deneyeyim bende canim
Ayy canımm inşallah cuma güzel haberlerle gelicen yaa..cuma boş günüm evdeyim ve senden bir haber görmek için burda olucam hepBen gece 12 den sonr abakıyorum
Bugun ultrasonda kalp atışını görebilirsiniz diyo
görünmüyor canım sende de takvimBen gece 12 den sonr abakıyorum
Bugun ultrasonda kalp atışını görebilirsiniz diyo
Doğru söylüyorsun abla, ben niyeyse bu ay pek bi umutluydum bata 3 varken de bir anda adet olunca şok oldum ondan bu kadar da üzüldüm galiba.. Allah'a şükür sağlıklıyız regl oluyoruz, e koca da hazır varNegatif gormekten korkma kuzum beklemek de guzel.. sen hayal kur onu kucagina aldigini dusun.. uzulme olgunlukla karsila.. dusun ki adet olabiliyoruz.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
Ben bedelli düşünüyorumhahahah yok askere giderken
Ben de seni merak ediodum canım yoğunmuşsun çok7 saat ders artı nöbet sonrası mahvolmuş beli kopmuş bir ben düşünelim..
Tabi kendini atlattin sira bana geldi hemiiDoğru söylüyorsun abla, ben niyeyse bu ay pek bi umutluydum bata 3 varken de bir anda adet olunca şok oldum ondan bu kadar da üzüldüm galiba.. Allah'a şükür sağlıklıyız regl oluyoruz, e koca da hazır varHayırlısı buymuş önümüzdeki ay çift çizgim olur inşallah..
Sen ne zaman test yapıcannn
Huhuuuu az kalmışşşşşTabi kendini atlattin sira bana geldi hemiihah soyle aferin.. umutsuzluk gordugumde canim sıkılıyor ister istemez ya ben nediyim diyorum..
Ben 5inde dusunuyorum kismetse yapmayi.:))
Amin kuzum insallah Allah isitsin duani:)Huhuuuu az kalmışşşşşNapim iyi kötü kırmızılara kaldım ben az senle heyecanlanayım ay hadi inşallah senden de görelim çift çizgileri bu ay
Bir tek çarşamba günleri böyle canimBen de seni merak ediodum canım yoğunmuşsun çok
İyiyim ben de canım, günün bitmesini bekliyorum, sürekli aç hissediyorum ama yemeğe oturunca canım istemiyor hiç falan filanBir tek çarşamba günleri böyle canimYarin sadece iki ders,cuma günü de tamamen bos
Ama hatırlanmak çok guzeelNasıl gidiyor senin,her şey çok yolundadır insallah
Allah iyilik versin her daimİyiyim ben de canım, günün bitmesini bekliyorum, sürekli aç hissediyorum ama yemeğe oturunca canım istemiyor hiç falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?