İnşallah canım, çok bulantı olmasın da yine iyi böyleAllah iyilik versin her daimBen yiyengillerdenim, inşallah iştahsızlık gider sendeki,madem açlık var,toklukta olsun
Yarın sabah merakla bekliyorz seni.içime hamilesin die doğuyor.bata kaç kalmıştı seninHuhuuuu az kalmışşşşşNapim iyi kötü kırmızılara kaldım ben az senle heyecanlanayım ay hadi inşallah senden de görelim çift çizgileri bu ay
Kuzum adet oldum ben öğlenYarın sabah merakla bekliyorz seni.içime hamilesin die doğuyor.bata kaç kalmıştı senin
Çok zor canım coook hadi geçmiş olsun sıra bende cuma gunu7 saat ders artı nöbet sonrası mahvolmuş beli kopmuş bir ben düşünelim..
En geç 10 da burdayımAyy canımm inşallah cuma güzel haberlerle gelicen yaa..cuma boş günüm evdeyim ve senden bir haber görmek için burda olucam hep
Yapmadım canım ben takvım kalp atışından sonra yaparım :)görünmüyor canım sende de takvim
Akşam yemeğine kaynım geliyormus
Yemekte ne var makarna
Akşam yemeğine kaynım geliyormus
Yemekte ne var makarna
Boşver canımAkşam yemeğine kaynım geliyormus
Yemekte ne var makarna
Nöbetini salı günü atlatıp haftayı kapatmış hisseden bende varımÇok zor canım coook hadi geçmiş olsun sıra bende cuma gunu
hayattaki şansımAkşam yemeğine kaynım geliyormus
Yemekte ne var makarna
Hayırlısı olsun canımKuzum adet oldum ben öğlen
Evet kuzum çiğ et yemiyecek birde kumundan uzak durursan hiçbir sıkıntı yaşamazsın Allahın izniyleBoşver canımBu arada Elçinciğim benim toksoplazma bağışıklığım yokmuş, ona şaşırdım biraz yıllardır kediyle yaşadığım için. Demek ki ev kedilerinde çiğ etle de beslemedikten sonra sıkıntı yok bence.
Birde hamile olan sen canim7 saat ders artı nöbet sonrası mahvolmuş beli kopmuş bir ben düşünelim..
:)hayattaki şansım
he gelmedi mi? akşam yemeğinden sonra da mide bulantıların oluyo mu? sadece sabah sanıyodum:)
Hamile olduğumu anlamasın diye biraz rahatsızım dedim
Aaa yenge bende kaç gündğr kusuyorum dedi
Aaa aynıı beeeeennnnnn dediimm
Kuzum her daim süren bir bulantı ve tiksinme .he gelmedi mi? akşam yemeğinden sonra da mide bulantıların oluyo mu? sadece sabah sanıyodum
Hamilelerden isteniyor canım . Benımkıde istemişti ama ben kalp atışından dolayı yaptırmamıştım ..Kizla su rubella ve toxoplazma test sonucundan anlayan var mi? Hamile arkadaslar doktor sizden de istedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?