Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizla su rubella ve toxoplazma test sonucundan anlayan var mi? Hamile arkadaslar doktor sizden de istedi mi?
Bu her gebelikte zorunlu canım yapılması ben her gebelikte 6.haftadan sonra yaptıeıyo dr um. Hiçbişey çıkmıyo ama yaptırıyo her gebelikte yapılması lazım kızamıkçık falan işte

Kuzum her daim süren bir bulantı ve tiksinme .
En zoru tiksinme .
Bir anda bir şey aklıma geliyor ve direk o tiksinmeyle çıkartıyorum ..

Geldi kuzum . Şuan onlar oyun oynuyor bnde burda takılıyorum :))
Eyvah senin erken başlamış canım :) neyse inşallah az bulantılı geçer yinede canım çubuk kraker leblebi falan tüket bastırsın mideni

Bak canim

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-27-18-41-03.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2019-02-27-18-23-34.webp
    21 KB · Görüntüleme: 46
Bak bu benim oğlumdaki değerlerdi canım
Senin Rubella biraz yüksek gibi geldi kızamıkçık sanıyorum o ama belki de normaldir canım dr una göster bakalım
Yarin zaten hem dahiliye ye gidicem hemde kendi doktoruma gidicem de banada biraz yuksek geldi gibi

Zeybltaslan kuzum benim de öyle bugün başladı sabah daha bata 3 var halbuki işteyim şu an mesela sabit durunca otururken falan çok az oluyor ayağa kalkınca hafif artıyor

Adet ağrılarıyla aynı oluyor diyor arkdaslar hiç yaşamdım için seni üzmek veya umutlandırmak istemiyorum inşallah kan gelmez testin poztifi çıkar benim daha var bakalım

Yarin zaten hem dahiliye ye gidicem hemde kendi doktoruma gidicem de banada biraz yuksek geldi gibi
Şimdi baktım kısaca netten canım sen bu hastalığı yakın zamanda geçirmiş olabilirmişsin o yüzden yğksek çıkarmış gebelikte. Başka bi test daha yapıp bakıyolarmış galiba taşıyocımısın diye ona göre antibiyotik yada iğne yapabiliyorlarmış. En iyi cevabı dr un verir canım hiç kafanı karıştıema dr la konuş herşeyin ilacı çözümü var zaten çok şükür korkma.

Kizla su rubella ve toxoplazma test sonucundan anlayan var mi? Hamile arkadaslar doktor sizden de istedi mi?
Ben yaptırdım canım. Toxoplazmaya bağışıklığım yokmuş, etleri iyi pişir, hayvanlarla çok içli dışlı olma, sebzeleri ve yeşillikleri yıkadıktan sonra sirkeli suda beklet dedi onu yapıyorum zaten. Diğerlerine bağışıklığım varmış benim

Yanlış anlamadıysam senin de toxoplazma bağışıklığın yok, rubella bağışıklığın var canım, yani daha önce kızamıkçık geçirmişsin sanıyorum. Toxoplazma bağışıklığın olmadığı için iyi pişmemiş etten ve iyi yıkanmamış sebzelerden uzak durman lazım sanırım.

Olur olacak insallah Düşün tabi kuzum gecmesin yas 2. Olduktan sonra hiç korunma boşver ilk aydan bak sana 3 bebek yaptim bile buraya

Bundan sonra korunmayı bende düşünmüyorum çünkü anladigim tek bise varsa kısmeti olmadan gelmiyor boş yere korunuyoruz yunurtaliklari tembellestiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…