Bu her gebelikte zorunlu canım yapılması ben her gebelikte 6.haftadan sonra yaptıeıyo dr um. Hiçbişey çıkmıyo ama yaptırıyo her gebelikte yapılması lazım kızamıkçık falan işteKizla su rubella ve toxoplazma test sonucundan anlayan var mi? Hamile arkadaslar doktor sizden de istedi mi?
Eyvah senin erken başlamış canım :) neyse inşallah az bulantılı geçer yinede canım çubuk kraker leblebi falan tüket bastırsın mideniKuzum her daim süren bir bulantı ve tiksinme .
En zoru tiksinme .
Bir anda bir şey aklıma geliyor ve direk o tiksinmeyle çıkartıyorum ..
Geldi kuzum . Şuan onlar oyun oynuyor bnde burda takılıyorum :))
Sonucum simdi cikmis hemen simdi atiyorum canimHamilelerden isteniyor canım . Benımkıde istemişti ama ben kalp atışından dolayı yaptırmamıştım ..
Buraya at anlayan çıkar büyük ihtimalle
Ben simdi sonucumu atayim bakabilir misin?Bu her gebelikte zorunlu canım yapılması ben her gebelikte 6.haftadan sonra yaptıeıyo dr um. Hiçbişey çıkmıyo ama yaptırıyo her gebelikte yapılması lazım kızamıkçık falan işte
Bkarım canım atBen simdi sonucumu atayim bakabilir misin?
oyyy kıyamamKuzum her daim süren bir bulantı ve tiksinme .
En zoru tiksinme .
Bir anda bir şey aklıma geliyor ve direk o tiksinmeyle çıkartıyorum ..
Geldi kuzum . Şuan onlar oyun oynuyor bnde burda takılıyorum :))
Bak bu benim oğlumdaki değerlerdi canımBak canim
Yarin zaten hem dahiliye ye gidicem hemde kendi doktoruma gidicem de banada biraz yuksek geldi gibiBak bu benim oğlumdaki değerlerdi canım
Senin Rubella biraz yüksek gibi geldi kızamıkçık sanıyorum o ama belki de normaldir canım dr una göster bakalım
Zeybltaslan kuzum benim de öyle bugün başladı sabah daha bata 3 var halbuki işteyim şu an mesela sabit durunca otururken falan çok az oluyor ayağa kalkınca hafif artıyor
Şimdi baktım kısaca netten canım sen bu hastalığı yakın zamanda geçirmiş olabilirmişsin o yüzden yğksek çıkarmış gebelikte. Başka bi test daha yapıp bakıyolarmış galiba taşıyocımısın diye ona göre antibiyotik yada iğne yapabiliyorlarmış. En iyi cevabı dr un verir canım hiç kafanı karıştıema dr la konuş herşeyin ilacı çözümü var zaten çok şükür korkma.Yarin zaten hem dahiliye ye gidicem hemde kendi doktoruma gidicem de banada biraz yuksek geldi gibi
Canım anlayamamışım msjını kusura bakma.hayırlısı olsn.inşallah bidahaki aya..Kuzum adet oldum ben öğlen
Ne zaman söylemeyi düşünüyosun cnm:)
Hamile olduğumu anlamasın diye biraz rahatsızım dedim
Aaa yenge bende kaç gündğr kusuyorum dedi
Aaa aynıı beeeeennnnnn dediimm
Evet canım istemişti benden de, toxoplazmada hiç bağışıklığım yokmuş, rubellada var ama. Yorum yapmadı doktor onlarla ilgili.Kizla su rubella ve toxoplazma test sonucundan anlayan var mi? Hamile arkadaslar doktor sizden de istedi mi?
Ben yaptırdım canım. Toxoplazmaya bağışıklığım yokmuş, etleri iyi pişir, hayvanlarla çok içli dışlı olma, sebzeleri ve yeşillikleri yıkadıktan sonra sirkeli suda beklet dedi onu yapıyorum zaten. Diğerlerine bağışıklığım varmış benimKizla su rubella ve toxoplazma test sonucundan anlayan var mi? Hamile arkadaslar doktor sizden de istedi mi?
Ceviz birde yogurt iyi geliyor kuzum . Dün yopurt mayalanmıstım onu yıyorum :)Eyvah senin erken başlamış canım :) neyse inşallah az bulantılı geçer yinede canım çubuk kraker leblebi falan tüket bastırsın mideni
Kalp atışından sonraNe zaman söylemeyi düşünüyosun cnm
Yanlış anlamadıysam senin de toxoplazma bağışıklığın yok, rubella bağışıklığın var canım, yani daha önce kızamıkçık geçirmişsin sanıyorum. Toxoplazma bağışıklığın olmadığı için iyi pişmemiş etten ve iyi yıkanmamış sebzelerden uzak durman lazım sanırım.Bak canim
Olur olacak insallah Düşün tabi kuzum gecmesin yas 2. Olduktan sonra hiç korunma boşver ilk aydanbak sana 3 bebek yaptim bile buraya
Kızlar adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?