Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde hamile olan sen canim Allah yardimcin olsun kuzum ya hele ilk aylarda o bel agrilari
Hepimize kolay gelsin inşallah canimSicaklar gelse de rahat etsem,her sabah astronot gibi çıkıyorum evden
En geç 10 da burdayım
Sabahta burda olurum sabah naamzından sonra uyuyamam buyuk ıhtımalle
O zaman harika Kesin o saate uyanır gibi ayarlarim
Çok zor canım coook hadi geçmiş olsun sıra bende cuma gunu
Diren Ayseguul Darısı sana olsun,gün su gibi geçsin
Ardnlina canım ben olması gereken değeri tam bilmiyorum ama bende şu şekil çıkmıştı,doktor da sorun yok dedi.
Seninde doktorun gereken açıklamayı yapacaktır,endise edecek bir durum yoktur inşallah,ferah tut içini..

Eklentiler

• IMG_20190227_195525.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20190227_195508.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 50
Canım ıgg olanlar bağışıklığın olduğunu gösteriyo pozitif yani yüksek çıkması iyi bi şey. Mesela ben rubella aşılıyım çocukluktan o yüzden benim de ıgg yazan pozitif 288, sen de büyük ihtimalle geçirmişsin. Igm olanlar vücutta şu an o virüsün bulunduğunu gösteriyo 1 e kadar normal değer, senin de toxoplazma ıgm 0 küsürlü yani şu an vücudunda yok. Daha önce geçirmemişsin büyük ihtimalle, o yüzden dikkatli olmalıyız

Selam bugun ki ovulasyon testim kızlar 15. Gün sabah yaptigim test pik olmusmu ? Sag kasığım ağrımaya başladı bir kaç saattir sizce ayni gun içinde çatlama olur mu?

Eklentiler

• IMG_20190227_151407.webp
    103,1 KB · Görüntüleme: 43
Selam bugun ki ovulasyon testim kızlar 15. Gün sabah yaptigim test pik olmusmu ? Sag kasığım ağrımaya başladı bir kaç saattir sizce ayni gun içinde çatlama olur mu?
Olmuş tabii bugünü ve özellkle yarını değerlendirin. Yapabilirseniz yarından itibaren 2 3 günü de değerlendirin

Olmuş tabii bugünü ve özellkle yarını değerlendirin. Yapabilirseniz yarından itibaren 2 3 günü de değerlendirin

Benim daha once 2 gun pik kalıyordu nerdeyse simdi gecen ay ve bu ay ayni gun çatlama oluyor da normaldir umarım Degerlendiricez ins bakalım bu ay yüzümüz güler ins

Bizim kuzunun odevi var mat. onla ugrsiyoruz arada bakiyorumm :)
Sen nasilsin.. judy bana da cevap vermedi.. iyidir insalla.
Merak ettim judy yi ya dünden beri etiketliyorum ama hayırlı haberlerle gelsin inşallaj .
Bende napim kaynım bizde kalıcakmıs . Öyle yedirdim içirdim şuan oyun oynuyokar bende öyle bursa takılıyorum

Anneler de birlikte mezun oluyor :))
Maşallah çalışkan demekki kuzu
Ben okudum kuzum diyorum.. ama yok benle babayla olmuyor ozel ders aldirsak mi diyorum.. yani oturunca iyi bakiyoruz da ama daha iyi olmasi gerekmez mi? Bir islem yapiyor mesela hemen sonuclardan onu ariyor, kuzum islem bitti mi iyi oku diyorum haaa diyor bu ne zaman oturur 4. Sinifta neyi tam olarak bilmesi yapmasi gerekir.pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…