- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Hepimize kolay gelsin inşallah canimBirde hamile olan sen canimAllah yardimcin olsun kuzum ya hele ilk aylarda o bel agrilari
O zaman harikaEn geç 10 da burdayım
Sabahta burda olurum sabah naamzından sonra uyuyamam buyuk ıhtımalle
Diren AyseguulÇok zor canım coook hadi geçmiş olsun sıra bende cuma gunu
Canım ıgg olanlar bağışıklığın olduğunu gösteriyo pozitif yani yüksek çıkması iyi bi şey. Mesela ben rubella aşılıyım çocukluktan o yüzden benim de ıgg yazan pozitif 288, sen de büyük ihtimalle geçirmişsin. Igm olanlar vücutta şu an o virüsün bulunduğunu gösteriyo 1 e kadar normal değer, senin de toxoplazma ıgm 0 küsürlü yani şu an vücudunda yok. Daha önce geçirmemişsin büyük ihtimalle, o yüzden dikkatli olmalıyızBak canim
Oh yarasın kuzum ye bol bol yoğurt en iyisi tabi :))Ceviz birde yogurt iyi geliyor kuzum . Dün yopurt mayalanmıstım onu yıyorum :)
Olmuş tabii bugünü ve özellkle yarını değerlendirin. Yapabilirseniz yarından itibaren 2 3 günü de değerlendirinSelam bugun ki ovulasyon testim kızlar 15. Gün sabah yaptigim test pik olmusmu ? Sag kasığım ağrımaya başladı bir kaç saattir sizce ayni gun içinde çatlama olur mu?
Olmuş tabii bugünü ve özellkle yarını değerlendirin. Yapabilirseniz yarından itibaren 2 3 günü de değerlendirin
Pik olmuş bugun ve önümüzdeki 3 günü değerlendirmenizi öneririmSelam bugun ki ovulasyon testim kızlar 15. Gün sabah yaptigim test pik olmusmu ? Sag kasığım ağrımaya başladı bir kaç saattir sizce ayni gun içinde çatlama olur mu?
Merak ettim judy yi ya dünden beri etiketliyorum ama hayırlı haberlerle gelsin inşallaj .Bizim kuzunun odevi var mat. onla ugrsiyoruz arada bakiyorumm :)
Sen nasilsin.. judy bana da cevap vermedi.. iyidir insalla.
Canım kaça gidiyor kizinBir siniftaki ogrencilerin 3/7si erkekmis. 16 kiz olduguna gore sinifin mevcudu kactir ahahhaha
Aynen ya millet uyudu mu napti huhuuuuBugun buralar çok sessiz
4e gidiyor canim. Bu donem son.. nasil ogrenecekler bunlar bilmiyorum.. bir de kuzu ilk 3te. zor valla bizde calisiyoruz onla beraber:)Canım kaça gidiyor kizin
Ilkokul dönemi ebeveynler icin çok zor
Yegenlerimde öyle canım yaa :))Aynen ya millet uyudu mu napti huhuuuu
Ben annemgilden geldim kuzumu uyutuyorum yoruldu ama hala uyku yok yahu
Anneler de birlikte mezun oluyor :))4e gidiyor canim. Bu donem son.. nasil ogrenecekler bunlar bilmiyorum.. bir de kuzu ilk 3te. zor valla bizde calisiyoruz onla beraber:)
Aynen :)) ayağımda sallayarak uyuturum şimdi de karnıma vuruyör dur diyorum belki kardeşin vardırYegenlerimde öyle canım yaa :))
Gözlerinden uyku akar ama tııkk yok
Ben okudum kuzum diyorum.. ama yok benle babayla olmuyor ozel ders aldirsak mi diyorum.. yani oturunca iyi bakiyoruz da ama daha iyi olmasi gerekmez mi? Bir islem yapiyor mesela hemen sonuclardan onu ariyor, kuzum islem bitti mi iyi oku diyorum haaa diyor bu ne zaman oturur 4. Sinifta neyi tam olarak bilmesi yapmasi gerekir.pfffAnneler de birlikte mezun oluyor :))
Maşallah çalışkan demekki kuzu
Ayy seviniyomu kardeşi olcak diyeeeeAynen :)) ayağımda sallayarak uyuturum şimdi de karnıma vuruyör dur diyorum belki kardeşin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?