Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Küçük daha annesi tam idrak edemez tez canlı olur :) yavaş yavaş alıştır
Bizim eşek sipalalarina bile basit konuları öğretemiyoruz kendimi paraliyorum mezun olacaklar iyi bir lise olsun diye ama yok

Küçük kuzum daha nisan 'da 2 yaşına gircek anlamıyor kardeşi falan :)
Işte bu bebekte doğunca Erdeme de ben bakabileyim bana ihtiyacı var diye düşünüyorum 2.yi :)
İyi cesaret ya ben 1 tane kesin istiyorumda 2. yi uzun bir süre düşünürüm gibi geliyo ya da ilki 5. Yaşına gelince düşünürüm ..

Küçük kuzum daha nisan 'da 2 yaşına gircek anlamıyor kardeşi falan :)
Işte bu bebekte doğunca Erdeme de ben bakabileyim bana ihtiyacı var diye düşünüyorum 2.yi :)
Uyy minikmis gercekten daha.. ama en guzeli bence keske ara vermeseydim bu kadar su yasa kadar... hayir sonradan niye bu istek gark oldu bana bilmiyorum...

İyi cesaret ya ben 1 tane kesin istiyorumda 2. yi uzun bir süre düşünürüm gibi geliyo ya da ilki 5. Yaşına gelince düşünürüm ..
Bende öyle diyordum ama oğlum tek çok sıkılıyor
Bide çalışınca çocukla ilgilenemiyorsun ablam baktığı halde hergun bırakırken ağlıyor icim parçalaniyor en azından doğum izninden sonra ücretsiz iznede ayrılır bakarim yavrularima:)

Bende 2 kedi var sıkılmaz ya
Kaynım var küçük o gelir
Yine de doğurunca değişir diyolar bilmşyorum .
Rabbom nasıl uygun görürse

Bende 2 kedi var sıkılmaz ya
Kaynım var küçük o gelir
Yine de doğurunca değişir diyolar bilmşyorum .
Rabbom nasıl uygun görürse
18 aylık falan olsun oyunu sevdikçe sıkılacak tek başına Ayşegül demişti dersin 2 de yaparsin kardeşi ama kedilerde güzel bir uğraş olur ona benim oğlum horoz çok seviyor yazın balkona küçük bir civciv alayım diyorum :))

Oyun zamanı gelince kediler var işte kuzum bide ben çalışmıcamda öyle bir sıkıntımda yok .
Planım illkini kreşe verip 2. Planlamak :))

Ama Rabbim ne derse o

Ay civciv alma yaaa çok kızıyorum . Özellikle lütfen o boyalıları
Çocuklar daha tam nasıl sevilmesi gerektiğini bilmediği için zarar veriyor hayvanlara
Yeğenime civciv almışlar öldürmüş oynarken

Oyun zamanı gelince kediler var işte kuzum bide ben çalışmıcamda öyle bir sıkıntımda yok .
Planım illkini kreşe verip 2. Planlamak :))

Ama Rabbim ne derse o
Inşallah canım sağlıcakla gelsinler ..
Ama ben kreşe karşıyım sevemedim kres olayını hiç ısınamıyorum bütün kresteki çocukları alıp bakasım geliyor

Oyy çok üzüldüm oyle birşey olsa kendimi yer bitiririm
Onu da düşünmüyor değilim ama büyük horoz alsam oglumu keker:)) bayılıyor horozlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…