- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Küçük daha annesi tam idrak edemez tez canlı olur :) yavaş yavaş alıştırBen okudum kuzum diyorum.. ama yok benle babayla olmuyor ozel ders aldirsak mi diyorum.. yani oturunca iyi bakiyoruz da ama daha iyi olmasi gerekmez mi? Bir islem yapiyor mesela hemen sonuclardan onu ariyor, kuzum islem bitti mi iyi oku diyorum haaa diyor bu ne zaman oturur 4. Sinifta neyi tam olarak bilmesi yapmasi gerekir.pfff
Küçük kuzum daha nisan 'da 2 yaşına gircek anlamıyor kardeşi falan :)Ayy seviniyomu kardeşi olcak diyeeee
Heralde oturur kuzum sagol:)Küçük daha annesi tam idrak edemez tez canlı olur :) yavaş yavaş alıştır
Bizim eşek sipalalarina bile basit konuları öğretemiyoruz kendimi paraliyorum mezun olacaklar iyi bir lise olsun diye ama yok
İyi cesaret ya ben 1 tane kesin istiyorumda 2. yi uzun bir süre düşünürüm gibi geliyo ya da ilki 5. Yaşına gelince düşünürüm ..Küçük kuzum daha nisan 'da 2 yaşına gircek anlamıyor kardeşi falan :)
Işte bu bebekte doğunca Erdeme de ben bakabileyim bana ihtiyacı var diye düşünüyorum 2.yi :)
Uyy minikmis gercekten daha.. ama en guzeli bence keske ara vermeseydim bu kadar su yasa kadar... hayir sonradan niye bu istek gark oldu bana bilmiyorum...Küçük kuzum daha nisan 'da 2 yaşına gircek anlamıyor kardeşi falan :)
Işte bu bebekte doğunca Erdeme de ben bakabileyim bana ihtiyacı var diye düşünüyorum 2.yi :)
Ahaha beynin istiyor galiba sanursam:)))İyi cesaret ya ben 1 tane kesin istiyorumda 2. yi uzun bir süre düşünürüm gibi geliyo ya da ilki 5. Yaşına gelince düşünürüm ..
Bende öyle diyordum ama oğlum tek çok sıkılıyorİyi cesaret ya ben 1 tane kesin istiyorumda 2. yi uzun bir süre düşünürüm gibi geliyo ya da ilki 5. Yaşına gelince düşünürüm ..
Beynim mi istiyoAhaha beynin istiyor galiba sanursam:)))
Bende 2 kedi var sıkılmaz yaBende öyle diyordum ama oğlum tek çok sıkılıyor
Bide çalışınca çocukla ilgilenemiyorsun ablam baktığı halde hergun bırakırken ağlıyor icim parçalaniyor en azından doğum izninden sonra ücretsiz iznede ayrılır bakarim yavrularima:)
Gelecek kızına kardeş o yüzden VERDİ Allah im o istegi sanaUyy minikmis gercekten daha.. ama en guzeli bence keske ara vermeseydim bu kadar su yasa kadar... hayir sonradan niye bu istek gark oldu bana bilmiyorum...
18 aylık falan olsun oyunu sevdikçe sıkılacak tek başına Ayşegül demişti dersin 2 de yaparsin kardeşiBende 2 kedi var sıkılmaz ya
Kaynım var küçük o gelir
Yine de doğurunca değişir diyolar bilmşyorum .
Rabbom nasıl uygun görürse
Ne demek istediğimi anladınız amann Türkçe dersindemiyizUzun bir sure dusunmem demen gerekirdi kuzum :)))
Ayy oyle mi diyorsun hayirlisi bakalim.. Rabbim verdiyse istegi insallah kendisi de saglikla benimledir.:)Gelecek kızına kardeş o yüzden VERDİ Allah im o istegi sana
Oyun zamanı gelince kediler var işte kuzum bide ben çalışmıcamda öyle bir sıkıntımda yok .18 aylık falan olsun oyunu sevdikçe sıkılacak tek başına Ayşegül demişti dersin 2 de yaparsin kardeşiama kedilerde güzel bir uğraş olur ona benim oğlum horoz çok seviyor yazın balkona küçük bir civciv alayım diyorum :))
Baya da dikkatli ben direk düşünmem diye okudum :))))Ne demek istediğimi anladınız amann Türkçe dersindemiyiz
Ay civciv alma yaaa çok kızıyorum . Özellikle lütfen o boyalıları18 aylık falan olsun oyunu sevdikçe sıkılacak tek başına Ayşegül demişti dersin 2 de yaparsin kardeşiama kedilerde güzel bir uğraş olur ona benim oğlum horoz çok seviyor yazın balkona küçük bir civciv alayım diyorum :))
Inşallah canım sağlıcakla gelsinler ..Oyun zamanı gelince kediler var işte kuzum bide ben çalışmıcamda öyle bir sıkıntımda yok .
Planım illkini kreşe verip 2. Planlamak :))
Ama Rabbim ne derse o
Evet özellikle benım mesajlarımı düzeltir çünkü ben hep yamuk yumuk yazarımBaya da dikkatli ben direk düşünmem diye okudum :))))
Oyy çok üzüldümAy civciv alma yaaa çok kızıyorum . Özellikle lütfen o boyalıları
Çocuklar daha tam nasıl sevilmesi gerektiğini bilmediği için zarar veriyor hayvanlara
Yeğenime civciv almışlar öldürmüş oynarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?