Ben istiyorum çünkü arkadaşlığı öğrensin .Inşallah canım sağlıcakla gelsinler ..
Ama ben kreşe karşıyım sevemedim kres olayını hiç ısınamıyorum bütün kresteki çocukları alıp bakasım geliyor
Amin inşallah canımAyy oyle mi diyorsun hayirlisi bakalim.. Rabbim verdiyse istegi insallah kendisi de saglikla benimledir.:)
Benım kedilerde kesin çocuğu çizcekler ama ben üzülmüyorum çünkü ne yapıp yapmaması gerektiğini öğrenir böylelikleOyy çok üzüldümoyle birşey olsa kendimi yer bitiririm
Onu da düşünmüyor değilim ama büyük horoz alsam oglumu keker:)) bayılıyor horozlara
Hadi ben anladim ya bilmeyenler anlamazsaNe demek istediğimi anladınız amann Türkçe dersindemiyiz
Test mi yapıyosunnnnnnAmin inşallah canım
Yarın size ne haber verecem bilmiyorum korkuyorum
DesinlerHadi ben anladim ya bilmeyenler anlamazsaaa elcin 2.yi arkasina yapacakmis derlerse karismam sen ugras
Komsumda öyle yapıyor sosyallik yönünden bi iki saat güzel olur ama çalışınca saatlerce gün boyu kalacak aklım çıkar bir iki gördüm sevmedim sekerim vallaBen istiyorum çünkü arkadaşlığı öğrensin .
Paylaşmayı öğrensin .
Ben tek başıma yetemem ona kendi yaşıtlarıyla oynamak ister çocuk .
Ve inan çok farkediyor ..
tam gün kreş düşünmüyorum . Günde 2 3 saat kendim bırakıp kendım alırım .
Kizzz bu cabuk doğurur demedi demeDesinler
Belki doğurunca bir aşk gelir pırt 2. Veyaaaa dur şöyle olur korunurken hamile kalırım
Aa öyle tüm gün olmaz .Komsumda öyle yapıyor sosyallik yönünden bi iki saat güzel olur ama çalışınca saatlerce gün boyu kalacak aklım çıkar bir iki gördüm sevmedim sekerim valla
Kizzz bu cabuk doğurur demedi deme
Yarın kuzuuu unuttun mu ayy unuttuysaniz hiç yapmiyimTest mi yapıyosunnnnnn
Cuma günü diye aklımda kaldı kız dur bakem kaç gün varmışYarın kuzuuu unuttun mu ayy unuttuysaniz hiç yapmiyim
Yapmasam mi diyordum ama kızlara söyledim şimdi yapmam lazım diyorum kendime
Varsa çıkar kuzum yarın sabah test beklıyorumYarın kuzuuu unuttun mu ayy unuttuysaniz hiç yapmiyim
Yapmasam mi diyordum ama kızlara söyledim şimdi yapmam lazım diyorum kendime
Eh hadi bakalım nasıl olsa buralardayız daha uzun süre inşallah
Bilemicem
Bir taneyi yapayımda onu konuşuruz
Brrk'a dedigim gibi korkunun ecele faydasi yok.. :)) hissediyor musun o onemli? Insallah vardir.. bu arada kres iyidir iyi bir kres daha daha iyidir.. 3 yas 4 yas 5 yas gitti benim kuzum.. ogretmenimiz de kres de cok iyiydi..3te vermezsin de 4 yasta verirsin. 2. de gelecek ya.Amin inşallah canım
Yarın size ne haber verecem bilmiyorum korkuyorum
Bata 5 gun var oluyor ama yumdan 10 gün geçmiş olacak inşallah vardır yarın erkenden yapcam testi zaten okula gitmeden sizi çift çizgiyle uyandiramVarsa çıkar kuzum yarın sabah test beklıyorum
Saat kaçta sabah namazında gireyim olmadıBata 5 gun var oluyor ama yumdan 10 gün geçmiş olacak inşallah vardır yarın erkenden yapcam testi zaten okula gitmeden sizi çift çizgiyle uyandiram
Aynen öyle aman napim varsa vardır nasipte yoksada bir gülüm var koklayacağım şükürBrrk'a dedigim gibi korkunun ecele faydasi yok.. :)) hissediyor musun o onemli? Insallah vardir.. bu arada kres iyidir iyi bir kres daha daha iyidir.. 3 yas 4 yas 5 yas gitti benim kuzum.. ogretmenimiz de kres de cok iyiydi..3te vermezsin de 4 yasta verirsin. 2. de gelecek ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?