Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım sağlıcakla gelsinler ..
Ama ben kreşe karşıyım sevemedim kres olayını hiç ısınamıyorum bütün kresteki çocukları alıp bakasım geliyor
Ben istiyorum çünkü arkadaşlığı öğrensin .
Paylaşmayı öğrensin .
Ben tek başıma yetemem ona kendi yaşıtlarıyla oynamak ister çocuk .
Ve inan çok farkediyor ..
tam gün kreş düşünmüyorum . Günde 2 3 saat kendim bırakıp kendım alırım .

Oyy çok üzüldüm oyle birşey olsa kendimi yer bitiririm
Onu da düşünmüyor değilim ama büyük horoz alsam oglumu keker:)) bayılıyor horozlara
Benım kedilerde kesin çocuğu çizcekler ama ben üzülmüyorum çünkü ne yapıp yapmaması gerektiğini öğrenir böylelikle
Kedinin kuyrugunu çekerse çizer ‘İ öğrenir :))

Belki balık alabilrsin ?

Komsumda öyle yapıyor sosyallik yönünden bi iki saat güzel olur ama çalışınca saatlerce gün boyu kalacak aklım çıkar bir iki gördüm sevmedim sekerim valla

Komsumda öyle yapıyor sosyallik yönünden bi iki saat güzel olur ama çalışınca saatlerce gün boyu kalacak aklım çıkar bir iki gördüm sevmedim sekerim valla
Aa öyle tüm gün olmaz .
Allah korusun nasıl bakarlar döverlermi üzerlermi istemem okdr

Amin inşallah canım
Yarın size ne haber verecem bilmiyorum korkuyorum
Brrk'a dedigim gibi korkunun ecele faydasi yok.. :)) hissediyor musun o onemli? Insallah vardir.. bu arada kres iyidir iyi bir kres daha daha iyidir.. 3 yas 4 yas 5 yas gitti benim kuzum.. ogretmenimiz de kres de cok iyiydi..3te vermezsin de 4 yasta verirsin. 2. de gelecek ya.

Kızlar ovu testinde piki gördüğümden beri değerlendiriyorum yeterlimi 4 gün üst üste

Eklentiler

• Screenshot_20190227_205922_org.iggymedia.periodtracker.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 25
Aynen öyle aman napim varsa vardır nasipte yoksada bir gülüm var koklayacağım şükür
Teyzemiz başka doğurmazsa bakacak bakalım
Olmazsa hele bir konussun düşünürüm o zaman şimdilik çok soğuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…