- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Yok ayol çok erken o 7.30 gibi diyim öyleyseSaat kaçta sabah namazında gireyim olmadı
6.30 gibi
Ozaman 10 gibi burda olurumYok ayol çok erken o 7.30 gibi diyim öyleyse
Pik ve sonrası 2 gün önemli olan .. diğerleri icin H E nın dediği gibi keyfiniz istiyorsa yapın bebek icin yeterliKızlar ovu testinde piki gördüğümden beri değerlendiriyorum yeterlimi 4 gün üst üste
Tesekürler canım cevabın içinPik ve sonrası 2 gün önemli olan .. diğerleri icin H E nın dediği gibi keyfiniz istiyorsa yapın bebek icin yeterli
Tamam kuzum haydi güzel gün icin uyuyayim benOzaman 10 gibi burda olurum
7 gibi burdayim ben denk geliriz sanirim:)Yok ayol çok erken o 7.30 gibi diyim öyleyse
Cok sukur kuzularimiza Allah bagislasin canim... ablanim cocugu kac tane?Aynen öyle aman napim varsa vardır nasipte yoksada bir gülüm var koklayacağım şükür
Teyzemiz başka doğurmazsa bakacak bakalım
Olmazsa hele bir konussun düşünürüm o zaman şimdilik çok soğuğum
Amin canım aminCok sukur kuzularimiza Allah bagislasin canim... ablanim cocugu kac tane?
Evet tabi simdi bakicak var hele bi konussun bezden kurtulsun..
Kolay gelsin canımBen okudum kuzum diyorum.. ama yok benle babayla olmuyor ozel ders aldirsak mi diyorum.. yani oturunca iyi bakiyoruz da ama daha iyi olmasi gerekmez mi? Bir islem yapiyor mesela hemen sonuclardan onu ariyor, kuzum islem bitti mi iyi oku diyorum haaa diyor bu ne zaman oturur 4. Sinifta neyi tam olarak bilmesi yapmasi gerekir.pfff
Ben zirvede bırakcam inşallah Rabbim kısmet ederseİyi cesaret ya ben 1 tane kesin istiyorumda 2. yi uzun bir süre düşünürüm gibi geliyo ya da ilki 5. Yaşına gelince düşünürüm ..
O kadar çok katılıyorum ki, yavrunun nesi oyuncak olacak hiç anlamıyorumAy civciv alma yaaa çok kızıyorum . Özellikle lütfen o boyalıları
Çocuklar daha tam nasıl sevilmesi gerektiğini bilmediği için zarar veriyor hayvanlara
Yeğenime civciv almışlar öldürmüş oynarken
Ben de goremedim ama kizlara hazir olsun c solda t sagda olacak sekilde tekrar cekip gonderir misin?Günaydın kızlar
Test yaptım ama bembeyaz yinede sizin kartal gözlerinize sunuyorum Eki Görüntüle 2240120
Bak bu acidan hafif cizgi yeri belli gibi ayy hadi insallah:)Buda başka bir açı bilemedimEki Görüntüle 2240121
Tamam canım attimBen de goremedim ama kizlara hazir olsun c solda t sagda olacak sekilde tekrar cekip gonderir misin?
:)) bu goremedii haydiii kac dk bekledin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?