Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim hatirladigim kadariyla gecirmedim insallah bir sorun yoktur. Ilgilendigin icin cok cok tesekkur ederim canim

Toxoplazma sonucun kac cikmisti ki canim?

Senin de sonuclarin bu sekilde mi kuzum? Bende tam tersi az pismis eti cok severim

Tamam canım attim @morcivertkedi H E haydi kızlar kalkın bakın
Ben hiç anlamıyorum zaten canım
Ay inşallah vardır ama niye beklemedin kız yarınıı
Bende aklımdaydı 5 gün kalmış oluyo yapsammı yapmasam mı dedi amann üşendim sonra korkuyoruz negatifi görmekten artık
Yarın sabah bende yapayım da rahatlyayım. Sende atma testi belki 3 5 saat sonra koyulaşır biraz kuzum

Ardnlina canım ben olması gereken değeri tam bilmiyorum ama bende şu şekil çıkmıştı,doktor da sorun yok dedi.
Seninde doktorun gereken açıklamayı yapacaktır,endise edecek bir durum yoktur inşallah,ferah tut içini..[/QUOTE]
Insallah canim senin teste bakinca icim biraz rahatladi demekki rubellanin yuksek olmasi kotu degilmis Allah razi olsun canim

Bende saf gibi rubella yuksek cikmis diye korkuyorum asil korkmam gereken toxoplazmaymis megerse Allah razi olsun canim yardimlariniz icin iyi ki varsiniz

Aynen keşke yapmasaydım napim cumartesi yaparım birde :)

Bende saf gibi rubella yuksek cikmis diye korkuyorum asil korkmam gereken toxoplazmaymis megerse Allah razi olsun canim yardimlariniz icin iyi ki varsiniz
Korkma canım hiç dediğim gibi dr sana daha ayrıntılı bilgi verir zaten ama belki.bu değere göre ilaç iğne verebilir belkide hiç gerek duymaz ciddi bişey değil yani içini rahat tut bebişe de stres yollamaa :))
Bak gebelikte stresli olursanız bebişler bolll gazlı olur benden demesiii :))))
Ben ilk 3 ay stresliydi sonra rahatlamıştım som 6 ay sakin rahat geçirmiş oğlumda hiç gaz yoktu. Benden sonra görğmcem hamile kaldı doüuma kadar stres sıkıntı aman oram niye ağrıdı aman burda sıkıntj mı vardır diye diyeee hep gazlı bide hala sıkıntılı çocuk hep ağlar.

Aynen keşke yapmasaydım napim cumartesi yaparım birde :)
Aynen boşver beklet atma o testi ama öğleden sonra bak bi.daha. ctesi de tekrarlarsın nasibimizde ne varsa o biliyosun. Benimde pek umudum yok gibi
Ara ara regl sancısı gibi gelip gidiyo yalandan bişeyler işte boş boş belirti
Yarın yapayımda bende rahatlayyaım
Ama inşallah 2 3 kişiden bari gebelik haberi alalım yarın

Gece de rüyamda gördüm dedim yapayım ama maalesef :)
Inşallah fazla uğraşmadan kavusuruz hepimiz bebislere :))
Yarın senden iyi haber alalım bari insallah

Su uc ayi bitirelim rahatliyacam da cok stres yapmiyorum da bu testler beni strese sokuyor. Canim 9.hafta bitmek uzere elimi karnima koyunca kucuk nabiz atma gibi birseyler var esimde gecen gece fark etmis ben uyurken kalp atislari olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…