- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Yok kuzum öyle değil görmeyi ben de goremedim ne biliyim umut işte birileri var desin bide morcinin ustalığını da biliyoruz ondan şey ettiydim:)):)) bu goremedii haydiii kac dk bekledin canim.
Daha erken zati cikmasa da. biraz kurusun oyle bir daha cek kuzum..Yok kuzum öyle değil görmeyi ben de goremedim ne biliyim umut işte birileri var desin bide morcinin ustalığını da biliyoruz ondan şey ettiydim:))
10 dk falan oldu
Yok canim hatirladigim kadariyla gecirmedim insallah bir sorun yoktur. Ilgilendigin icin cok cok tesekkur ederim canimŞimdi baktım kısaca netten canım sen bu hastalığı yakın zamanda geçirmiş olabilirmişsin o yüzden yğksek çıkarmış gebelikte. Başka bi test daha yapıp bakıyolarmış galiba taşıyocımısın diye ona göre antibiyotik yada iğne yapabiliyorlarmış. En iyi cevabı dr un verir canım hiç kafanı karıştıema dr la konuş herşeyin ilacı çözümü var zaten çok şükür korkma.
Bakalim benim ki bugun ne yorum yapacak esimin yanin da asi falan demis gittigimiz de sana oyle birsey dedi mi kuzum?Evet canım istemişti benden de, toxoplazmada hiç bağışıklığım yokmuş, rubellada var ama. Yorum yapmadı doktor onlarla ilgili.
Toxoplazma sonucun kac cikmisti ki canim?Ben yaptırdım canım. Toxoplazmaya bağışıklığım yokmuş, etleri iyi pişir, hayvanlarla çok içli dışlı olma, sebzeleri ve yeşillikleri yıkadıktan sonra sirkeli suda beklet dedi onu yapıyorum zaten. Diğerlerine bağışıklığım varmış benim
Günaydın canım bu açıdan gördüm benBuda başka bir açı bilemedimEki Görüntüle 2240121
Senin de sonuclarin bu sekilde mi kuzum? Bende tam tersi az pismis eti cok severimYanlış anlamadıysam senin de toxoplazma bağışıklığın yok, rubella bağışıklığın var canım, yani daha önce kızamıkçık geçirmişsin sanıyorum. Toxoplazma bağışıklığın olmadığı için iyi pişmemiş etten ve iyi yıkanmamış sebzelerden uzak durman lazım sanırım.
Ben hiç anlamıyorum zaten canım
Ay ne güzellll biz bu sene de kar göremeden kış bitiyor .. seneye kartepeye gideriz artık başka çaresi yok :))))Günaydın kızlarrrBu sabah karla gözümüzü açtık her yer bembeyaz burada
Bende saf gibi rubella yuksek cikmis diye korkuyorum asil korkmam gereken toxoplazmaymis megerse Allah razi olsun canim yardimlariniz icin iyi ki varsinizCanım ıgg olanlar bağışıklığın olduğunu gösteriyo pozitif yani yüksek çıkması iyi bi şey. Mesela ben rubella aşılıyım çocukluktan o yüzden benim de ıgg yazan pozitif 288, sen de büyük ihtimalle geçirmişsin. Igm olanlar vücutta şu an o virüsün bulunduğunu gösteriyo 1 e kadar normal değer, senin de toxoplazma ıgm 0 küsürlü yani şu an vücudunda yok. Daha önce geçirmemişsin büyük ihtimalle, o yüzden dikkatli olmalıyız
Aynen keşke yapmasaydım napim cumartesi yaparım birde :)Ben hiç anlamıyorum zaten canım
Ay inşallah vardır ama niye beklemedin kız yarınıı
Bende aklımdaydı 5 gün kalmış oluyo yapsammı yapmasam mı dedi amann üşendim sonra korkuyoruz negatifi görmekten artık
Yarın sabah bende yapayım da rahatlyayım. Sende atma testi belki 3 5 saat sonra koyulaşır biraz kuzum
Korkma canım hiç dediğim gibi dr sana daha ayrıntılı bilgi verir zaten ama belki.bu değere göre ilaç iğne verebilir belkide hiç gerek duymaz ciddi bişey değil yani içini rahat tut bebişe de stres yollamaa :))Bende saf gibi rubella yuksek cikmis diye korkuyorum asil korkmam gereken toxoplazmaymis megerse Allah razi olsun canim yardimlariniz icin iyi ki varsiniz
Aynen boşver beklet atma o testi ama öğleden sonra bak bi.daha. ctesi de tekrarlarsın nasibimizde ne varsa o biliyosun. Benimde pek umudum yok gibiAynen keşke yapmasaydım napim cumartesi yaparım birde :)
Gece de rüyamda gördüm dedim yapayım ama maalesef :)Aynen boşver beklet atma o testi ama öğleden sonra bak bi.daha. ctesi de tekrarlarsın nasibimizde ne varsa o biliyosun. Benimde pek umudum yok gibi
Ara ara regl sancısı gibi gelip gidiyo yalandan bişeyler işte boş boş belirti
Yarın yapayımda bende rahatlayyaım
Ama inşallah 2 3 kişiden bari gebelik haberi alalım yarın
Ben gordum ikinci cizgiyi ayy hadin insallah vardir kuzumBuda başka bir açı bilemedimEki Görüntüle 2240121
Su uc ayi bitirelim rahatliyacam da cok stres yapmiyorum da bu testler beni strese sokuyor. Canim 9.hafta bitmek uzere elimi karnima koyunca kucuk nabiz atma gibi birseyler var esimde gecen gece fark etmis ben uyurken kalp atislari olabilir mi acaba?Korkma canım hiç dediğim gibi dr sana daha ayrıntılı bilgi verir zaten ama belki.bu değere göre ilaç iğne verebilir belkide hiç gerek duymaz ciddi bişey değil yani içini rahat tut bebişe de stres yollamaa :))
Bak gebelikte stresli olursanız bebişler bolll gazlı olur benden demesiii :))))
Ben ilk 3 ay stresliydi sonra rahatlamıştım som 6 ay sakin rahat geçirmiş oğlumda hiç gaz yoktu. Benden sonra görğmcem hamile kaldı doüuma kadar stres sıkıntı aman oram niye ağrıdı aman burda sıkıntj mı vardır diye diyeee hep gazlı bide hala sıkıntılı çocuk hep ağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?