Yok canım sen bebişinkini en en erken 16.haftada hissedersin :)Su uc ayi bitirelim rahatliyacam da cok stres yapmiyorum da bu testler beni strese sokuyor. Canim 9.hafta bitmek uzere elimi karnima koyunca kucuk nabiz atma gibi birseyler var esimde gecen gece fark etmis ben uyurken kalp atislari olabilir mi acaba?
Kuzum yarın gidecek o inşallahElçin dr a bugün gidecekti dimi? 10 da mı gelecek inşallah hayırlı haberler gelsin.
Biz kahvaltı işlerini halledelim o zaman gelirim yine 10 da :)
Aynen canım bende de böyle, toksoplazma bağışıklığı yok, rubella var.Senin de sonuclarin bu sekilde mi kuzum? Bende tam tersi az pismis eti cok severim
Sanki bugüne çekti randevuyu diye okudum kuzum 10 da gelicem falan diyince ben yanlış anlmış da olabilirim belki ya :)Kuzum yarın gidecek o inşallah
Yok canım bana hiç yorum yapmadı o konuda, ben de unuttum sormayı, bir dahakine sorayım ayrıcaBakalim benim ki bugun ne yorum yapacak esimin yanin da asi falan demis gittigimiz de sana oyle birsey dedi mi kuzum?
Bugüne mi çekmişş ayyy, bugün sayfaları okumadım aşırı ağrım var mecalim yok diye bakıcam şimdiiiSanki bugüne çekti randevuyu diye okudum kuzum 10 da gelicem falan diyince ben yanlış anlmış da olabilirim belki ya :)
Bazen çok birikiyo atlaya atlaya okuyorum hızlı hızlı analamadım ben belki
Heh tamam doğru hatırlıyorum, sen nasılsın abla?Yok kizlar yarin 9da aysegul icin dedi onda gelirim o zaman anca diye.
Ayy ne bilem kuzum bi duygusallik geldi adet geliyorum ben diyor heralde:))Heh tamam doğru hatırlıyorum, sen nasılsın abla?
Ay ablam ölüyorum ben,benim adetlerim çok fena geçiyor kıpırdayamıyorum arkadaş yiyecek bir şeyler hazırladı şimdi sağ olsun ye de ilaç iç diye..Ayy ne bilem kuzum bi duygusallik geldi adet geliyorum ben diyor heralde:))
Sen nasilsin agrin sizin ne durumda.
Benim de cok agrili ve yogun olur kuzum Allah kolaylik versin.. valla bilmiyorum gorecez bakalim..:)Ay ablam ölüyorum ben,benim adetlerim çok fena geçiyor kıpırdayamıyorum arkadaş yiyecek bir şeyler hazırladı şimdi sağ olsun ye de ilaç iç diye..
Aa niye adet geliyor olsun bebiştir o bebiş adet olsa duramazsın bak bana
Sağolasın ablamBenim de cok agrili ve yogun olur kuzum Allah kolaylik versin.. valla bilmiyorum gorecez bakalim..:)
günaydın canım bende diğerlerinde baktım baktım tam göremedim ama bu resimde var sanki hayalet bişi.Buda başka bir açı bilemedimEki Görüntüle 2240121
Oyy kuzum sagol Allah razi olsun.. ne guzel teslim olmusum cok sukur ne korkum var cikmazsa diye ne de adet olucam diye sıkıntim ne gelirse basim ustuneSağolasın ablamValla senin testi heyecanla bekliyorum Allah'ım nolur
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımOyy kuzum sagol Allah razi olsun.. ne guzel teslim olmusum cok sukur ne korkum var cikmazsa diye ne de adet olucam diye sıkıntim ne gelirse basim ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?