Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su uc ayi bitirelim rahatliyacam da cok stres yapmiyorum da bu testler beni strese sokuyor. Canim 9.hafta bitmek uzere elimi karnima koyunca kucuk nabiz atma gibi birseyler var esimde gecen gece fark etmis ben uyurken kalp atislari olabilir mi acaba?
Yok canım sen bebişinkini en en erken 16.haftada hissedersin :)
Bende hep hissederdim o kalp atımını dr a sormultum o senin kalp atımın demişti :)
Bizden bebişe kan pompalanıyor ya sürekli orda bebeğin eşinin ordaki.damarı hissediyorsundur sende senin klp atışın yani o bebişine giden damarlar vardır orda :)

Sanki bugüne çekti randevuyu diye okudum kuzum 10 da gelicem falan diyince ben yanlış anlmış da olabilirim belki ya :)
Bazen çok birikiyo atlaya atlaya okuyorum hızlı hızlı analamadım ben belki
Bugüne mi çekmişş ayyy, bugün sayfaları okumadım aşırı ağrım var mecalim yok diye bakıcam şimdiii

Ayy ne bilem kuzum bi duygusallik geldi adet geliyorum ben diyor heralde:))
Sen nasilsin agrin sizin ne durumda.
Ay ablam ölüyorum ben,benim adetlerim çok fena geçiyor kıpırdayamıyorum arkadaş yiyecek bir şeyler hazırladı şimdi sağ olsun ye de ilaç iç diye..

Aa niye adet geliyor olsun bebiştir o bebiş adet olsa duramazsın bak bana

Benim de cok agrili ve yogun olur kuzum Allah kolaylik versin.. valla bilmiyorum gorecez bakalim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…