Benim de Bata 7 teste 5 vuhuuuuu :)günaydın kızçeler :)
soğan kürü bitti bata 8 teste 6 kaldı
valla bende öyle cok dehşet bi akıntı vs bişi olmadı.Benim de Bata 7 teste 5 vuhuuuuu :)
Sogan kurunun faydasini gordun mu? Baya bi temizledi diyorlardi kullananlar?
Canim benim insallah sagolasin.. Allah razi olsun. dualarinizla sanirim gebe yapacaksiniz beniiİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
En güzeli biliyor musun abla vallahi ben dün çok üzülmüştüm sonra dedim kendime gece gelen de Allah'tan gelmeyen de. Bekleyip göreceğiz, ne gelirse güzel gelir.Oyy kuzum sagol Allah razi olsun.. ne guzel teslim olmusum cok sukur ne korkum var cikmazsa diye ne de adet olucam diye sıkıntim ne gelirse basim ustune
Senin duzenli midir 8inde gelir mi yani?valla bende öyle cok dehşet bi akıntı vs bişi olmadı.
ama şunu farkettim yumurtlama dönemim bol akıntılı ve ağrısız geçti.
yoksa cok bişi farketmedim etki olarak:)
bakalım belli olcakkkk 6 gün sonra
benim saat gibidir 8 se 8 5 se 5 hiç şaşmaz masallah keşke şaşsaSenin duzenli midir 8inde gelir mi yani?
Benim de 5 kaldi bakalim.2 kala yapicam eldeki son testi :)
Yani gebelikten sassin insallaahh:))benim saat gibidir 8 se 8 5 se 5 hiç şaşmaz masallah keşke şaşsa
bende 2 kala yapcam bakalım varsa yoksa belli olur zaten
aynenYani gebelikten sassin insallaahh:))
Kuzuuum gunaydin :)T Tosbikellim bata kaç vardı?? yumdan sonra kaçıncı gün ya da?
18 şubat yum bat 5 mart . Canm nasıl baktın mi testlereT Tosbikellim bata kaç vardı?? yumdan sonra kaçıncı gün ya da?
gündaydınnKuzuuum gunaydin :)
evrt baktım test yanındaysa tekrar ceker misin? değilse de bunlarla oynicam azcık :)18 şubat yum bat 5 mart . Canm nasıl baktın mi testlere
Bununda yeri çok farklı t nin altında degil anlam veremedimgünaydın canım bende diğerlerinde baktım baktım tam göremedim ama bu resimde var sanki hayalet bişi.
hayırlısı olsun hakkında inşallah vardır :)
Yok kuzum test evde :)evrt baktım test yanındaysa tekrar ceker misin? değilse de bunlarla oynicam azcık :)
Olsun canim:) ben biraz hazir olsun diye tekrar cektirdim ama o da mi olmadi..:)gündaydınn
bodoslama girdim ben testi yanına aldıysa tekrar çekebilir mi dicem biraz bulanık bunlar
Napalim canım varsa 2 güne çıkar yoksada napalim kırmızılar bizimdir :))T Tosbikellim kuzum testini görmemişim şimdi gördüm, 2 gün sonra bir daha yap sakın umutsuzluğa kapılma
İnşallah bebeğim, rabbim gönlündekini versinNapalim canım varsa 2 güne çıkar yoksada napalim kırmızılar bizimdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?