ilk attığında gördüm ama t’nin altında değil o yüzden tereddütte kaldım. en aşağıdakini görüyor musunuz?Yok kuzum test evde :)
Evet hatta iki cizgi var gibi cden haric.. en iyisi yarin sabah tekrar yaparsin T Tosbikellim insallah yeni oldugundan boyle gorunuyordur..ilk attığında gördüm ama t’nin altında değil o yüzden tereddütte kaldım. en aşağıdakini görüyor musunuz?can09e
aynen insallahEvet hatta iki cizgi var gibi cden haric.. en iyisi yarin sabah tekrar yaparsin T Tosbikellim insallah yeni oldugundan boyle gorunuyordur..
Buna da emin olamadımilk attığında gördüm ama t’nin altında değil o yüzden tereddütte kaldım. en aşağıdakini görüyor musunuz?can09e
Ay nasıl kasvetli ..
Inşallah canım napim yarın ve diğer günde yapayım bakalımT Tosbikellim cajım bende ikinci resimde görebildim .
Ay hasi inşallaahh yaaa şuan bu kadar silik olması çok normalll
İnşallah yarın daha net görürüz kuzumInşallah canım napim yarın ve diğer günde yapayım bakalım
kız evdeyken neden erken kalkıyorsun yat uyu
en güzelini düşüne düşüne gidiceksin pıtpıtları duyup geliceksin burayaaAllahım nasıl gidixem bilmiyorum . Boğazımda bir düğüm oluyo düşününce
Amin Allahım nokurrren güzelini düşüne düşüne gidiceksin pıtpıtları duyup geliceksin burayaa
Ayy sorma yas aldigimdan midir nedir bilmiyorum iyice anneme benzedim kalkti mi tekrar yatamiyorum... kuzuya ve kocaya kalkiyorum tabisiikız evdeyken neden erken kalkıyorsun yat uyu
Hayir olsun insallah su an endiselisin ya normal ruyalar bence... ay superr 9.15.te haberini gozluyor olacagim.. bizi unutma lutfen:))Amin Allahım nokurrr
Ay bide öyle kötü rüyalar görüyorum ki bebekle ilgili değil ama bi tane adam akıllı rüya görmedim ya
ay şimdi evde olup kapalı havada tv yi açıp battaniye altında izlemek vardıAyy sorma yas aldigimdan midir nedir bilmiyorum iyice anneme benzedim kalkti mi tekrar yatamiyorum... kuzuya ve kocaya kalkiyorum tabisii
Gulen gule oturun vardi ona baktim bol bol agladim ahaha:)
bilincaltıAmin Allahım nokurrr
Ay bide öyle kötü rüyalar görüyorum ki bebekle ilgili değil ama bi tane adam akıllı rüya görmedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?