Su an o vaziyetteyim sadece bir makine camasiri attim yikaniyor:) en azindan hafta sonuna bisiy kalmasin pazartesi is basi..ay şimdi evde olup kapalı havada tv yi açıp battaniye altında izlemek vardı
bizim yerimizede yatın bugun yatma imkanı olanlar
Tamam kuzum
Elimden geldiğince hızlı girmeye çalışcam kuzumHayir olsun insallah su an endiselisin ya normal ruyalar bence... ay superr 9.15.te haberini gozluyor olacagim.. bizi unutma lutfen:))
Battaniye yoktu üstümde çiZdimay şimdi evde olup kapalı havada tv yi açıp battaniye altında izlemek vardı
bizim yerimizede yatın bugun yatma imkanı olanlar
Kötü haberse geç geliirm dicektim sildimTamam sıkma kendini canim..
Ama demisin yarim kalmis ne dicektin ki:)
Allah esirgesin.. ben inaniyorum gumbur gumbur atislari gorecegine.. Allahin izniyle saglicakla geleceksin..Kötü haberse geç geliirm dicektim sildimhaberlerim iyi olcak diye
kız battaniyesiz olmaz hayalimi tam canlandıramamışsın ama olsun yinede keyifli duruyoBattaniye yoktu üstümde çiZdim
Ama benım battanıyem kedilerim
ay evde sessizlik gıy gıy dönen makine sesi hava kapalı tam uyumalıkSu an o vaziyetteyim sadece bir makine camasiri attim yikaniyor:) en azindan hafta sonuna bisiy kalmasin pazartesi is basi..
Ayy iş hayatım geldi gözümeBendede durum bu çay ve siz
Amin inşallaah kuzummmAllah esirgesin.. ben inaniyorum gumbur gumbur atislari gorecegine.. Allahin izniyle saglicakla geleceksin..
benimde senin resimle ev hayatım geldi gözümün önüneAyy iş hayatım geldi gözüme
ay evet tamda bu
Battaniyem de cocuklugumun battaniyesi biliyonmu :)) masallah evladiyelik almis annem:))ay evet tamda bu
Kisa surecek ama pazartesi is basi :) sana da kolay gelsin canim.. is guzeldir calismak iyidir :)ay evet tamda bu
Ooojhhhjhjjjh keebbaapp
Ay kuzumm 1 saat kaldı . Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel beklıyorumDua edin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?