- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Günaydınn .. neresiii neresiiiGünaydın kızlarrrBu sabah karla gözümüzü açtık her yer bembeyaz burada
Kisa surecek ama pazartesi is basi :) sana da kolay gelsin canim.. is guzeldir calismak iyidir :)
aynen iş demek düzen demek. :)Kisa surecek ama pazartesi is basi :) sana da kolay gelsin canim.. is guzeldir calismak iyidir :)
Muhasebedeyim ben ozel sirket benimki.. yillik izindeyim evet.. hem zorunlu oldu annemler sehir disina gtti. Hem de is yeri izni 1 ay olanlari martta 1 hafta izne ayiriyor denk geldi.:)aynen iş demek düzen demek. :)
sende keyfini çıkar pazartesiye kadar :)
ne iş yapıyorsunnn yıllık izin falanmı şuan:)
ay ne güzel valla dinlennn bol bol :)Muhasebedeyim ben ozel sirket benimki.. yillik izindeyim evet.. hem zorunlu oldu annemler sehir disina gtti. Hem de is yeri izni 1 ay olanlari martta 1 hafta izne ayiriyor denk geldi.:)
Ayy teşekkür ederim, benimTamam canim..:) yazi senin mi ne guzel:)
Kurban olurum niye ağlıyorsun sen??Duygusalligin ne alemde olur okudun mu bilmiyorum sabah sabah iyi agladim :)
Yaa çok teşekkür ederiimmAyy yazın ne güzell :)
Seninki de iyiymis:) iyi kazaniyor musun bari kuzum.ay ne güzel valla dinlennn bol bol :)
bende modelistim tesettur üzerine bi firmada :)
Pms değildir o yaa, inşallah değildir. Gebelik duygusallığı olsun o, ben öyle inanıyorumAman iste pms dedikleri:)
çok şükür canımm hem rahat bayana göre bi iş cumartesi-pazar yok en iyi yanı oSeninki de iyiymis:) iyi kazaniyor musun bari kuzum.
ay canım memleketimm havası bile güzel duruyoBende de vaziyetler eve dönüş dolmuşu beklemeGunaydiin kızlar
T Tosbikellim ben de fazlasıyla baktım ve baktıkça sanki gördüm canım ya
Güneşi ve donduran soguguay canım memleketimm havası bile güzel duruyo
Bütün kizlarkini gördüm ama kendimde goremedim yarın bakalım nolcak :)Bende de vaziyetler eve dönüş dolmuşu beklemeGunaydiin kızlar
T Tosbikellim ben de fazlasıyla baktım ve baktıkça sanki gördüm canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?