kız sevilmezmiiiGüneşi ve donduran sogugucok seviyorum ama,çok baska
İnşallah daha belirgin olucakBütün kizlarkini gördüm ama kendimde goremedim yarın bakalım nolcak :)
Yarına hava 16 gösteriyor,guzellesicek gibikız sevilmezmiiiannemle babam orda dün gittilerrr bizide çağırıyolarda soğuk diye gitmicez sanırım
gerçi istanbulda buz gibi
onlarda öyle diyo bakalım bizim işimiz belli olmaz bi bakmışın gitmişiz.İnşallah daha belirgin olucak
Yarına hava 16 gösteriyor,guzellesicek gibi
Ahaha niye kizzz:)) o gunler mi aklina geldi.. bak ne guzel mutlu son insallahh sonunda kavustun:) benim de yaklasiyor o zaman... ayy bir sene olucaakk:)geçen yıl bugün üye olmuşum buraya. ağlıcim
Yıl dönümün kutlu olsun bebeğimmmgeçen yıl bugün üye olmuşum buraya. ağlıcim
Aa tüh olsun kuzum alırlar sen endişe etmeİnşallah canım biraz geç kanlıcam eşimin işi cıktı gelemiyorda nasıl gitçez onu bilmiyorum
Ne için üye olmustungeçen yıl bugün üye olmuşum buraya. ağlıcim
evet ya acemiliğim geldi ahahah. ama bat ne sat ne diye sormamıstım allaha sükürAhaha niye kizzz:)) o gunler mi aklina geldi.. bak ne guzel mutlu son insallahh sonunda kavustun:) benim de yaklasiyor o zaman... ayy bir sene olucaakk:)
oy maşallah. şöyle 2008 üyelerini falan görünce bi özeniyorum kiYıl dönümün kutlu olsun bebeğimmmBenim 8 sene olacak 1 ay sonra sıfır duygusallık
korunmayı bırakmıstık. yumurtlama ne onu bile bilmiyomusum hepsini çözmem nisanı buldu ahahahNe için üye olmustun
peynir ve yumurta eklense cok da güzel kahvaltı valla. yumurta yiyebilmeyi isterdimEki Görüntüle 2240183 Yiyebildiğim şeyler
evet ya acemiliğim geldi ahahah. ama bat ne sat ne diye sormamıstım allaha sükür
oy maşallah. şöyle 2008 üyelerini falan görünce bi özeniyorum ki
korunmayı bırakmıstık. yumurtlama ne onu bile bilmiyomusum hepsini çözmem nisanı buldu ahahah
Ay yumurta yıyodum ama şuan imkanı yok .peynir ve yumurta eklense cok da güzel kahvaltı valla. yumurta yiyebilmeyi isterdimdenedim ama yine yiyemedim doktorum da zorlama dedi.
Hee ben de aynenAllah iyiiliğini ben kayınvalidemi şikayet için gelmiştim
Onsuz bir kahvalto düşenemiyoeumnutella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?