Ayy benım ikizim yaaaHee ben de aynen
ahahaha süperAllah iyiiliğini ben kayınvalidemi şikayet için gelmiştim
Ayyy kuzumm.. :)) kapasitesi genis insanlara algisi genis insanlara mesajlari goren insanlara merhametli vicdanli insanlara bayiliyorumm:)evet ya acemiliğim geldi ahahah. ama bat ne sat ne diye sormamıstım allaha sükür
Bende ilk tanıştığım kişilerle hala konusurum :)ahahaha süperneyseki o acemilikle utanacağım konular açmamışım canım ben. ilk tanıştığım kişiyle görüşüyoruz hala. ben yumurtlama öğrenirken o hamile kalmıstı doğum yaptı çok tatlı kızı var
bende sanaAyyy kuzumm.. :)) kapasitesi genis insanlara algisi genis insanlara mesajlari goren insanlara merhametli vicdanli insanlara bayiliyorumm:)
aktif olduğum zamanlarda oldu tamamen boşladıklarım da, kör topal gelmişim buraya şimdi siz yıl diyince baktım tarihe vallaOvv sen baya eskiymissin.. surekli aktif miydin?
niye kız havaları var 2008den bu yana diye
Uyy sagol minnosum..bende sana
Hahahhaniye kız havaları var 2008den bu yana diye
neyse bende 2028de hava atarım. 2028de buraya 2005liler falan üye olur
Ben sormuştum bat ne diyeAllah iyiiliğini ben kayınvalidemi şikayet için gelmiştim
Bende sordum ama burda değil yemek topiğindeBen sormuştum bat ne diye
Bende sordum ama burda değil yemek topiğinde
Mesela hala pik olmuşmuyuda çözemedim
ayy ne güzel ilk aydan öğrenmişsin. sonu güzel olsun kuzum sağlıklı olsunUyy sagol minnosum..
Gorustugun kim kuzum? Ben de bebek icin uye olmustum disardan okuyordum oncesinde.. judynin sayfasi galiba ilk :) 9 nisanda uye olmustum 18 nisan bat gunumdu ve o gun burdakilerin israriyla yapip cift cizgi gormustum.. ayyy :))
hahah sağlıkla kavuşursak 2028de bebişim 9 yaşında olucakHahahhaŞafak attıralım ne kaldı 2028'e şurda
Amiiiiiinnnn, artık kardeşi denersin o zamanayy ne güzel ilk aydan öğrenmişsin. sonu güzel olsun kuzum sağlıklı olsuninşallah bu sefer de bizim ısrarımızla görürsün
hahah sağlıkla kavuşursak 2028de bebişim 9 yaşında olucakhayal gibi ya
sen kaç yasındasın morcivertkediayy ne güzel ilk aydan öğrenmişsin. sonu güzel olsun kuzum sağlıklı olsuninşallah bu sefer de bizim ısrarımızla görürsün
hahah sağlıkla kavuşursak 2028de bebişim 9 yaşında olucakhayal gibi ya
Minnak bir kedi osen kaç yasındasın morcivertkedi
Minnnooosss:))sen kaç yasındasın morcivertkedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?