Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
morcivertkedi huhuuu planlar planlaar Kuzum rabbim gönlündekini versin inşallahhhh Sen korunmayı bırakınca üye oldum demiştin 1 yıl sonra mı hamile kaldın?
ya totalde öyle. ama öğrendikten sonra anlıyorum zaten olması imkansızmış nisana kadar. 7-8 ay denedik diyorum ben ona ufak tefek sorunlar vardı çok şükür ki oldu

ya totalde öyle. ama öğrendikten sonra anlıyorum zaten olması imkansızmış nisana kadar. 7-8 ay denedik diyorum ben ona ufak tefek sorunlar vardı çok şükür ki oldu
Bende korunmayı üç ay önce bıraktım da ondan soruyorum morcim, kız niye öyle dedin nisana kadar imkansızmış diye abov boşa mı uğraştım

Bende saf gibi rubella yuksek cikmis diye korkuyorum asil korkmam gereken toxoplazmaymis megerse Allah razi olsun canim yardimlariniz icin iyi ki varsiniz
Rica ederim canım ne demek bildiklerimizi paylaşıp yardımcı olmak için burdayız

evlenmeden önce bende minik kistler vardı.. reglimde çok düzensizti doğm kontrol hapı kullandırttı bana bir doktor istanbuldayken.. düzene girdi ok ama bu sefer de yumurtlamada tembelleşme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…