kardeşi 7 yaşında falan olurAmiiiiiinnnn, artık kardeşi denersin o zaman
kaç gösteriyorumsen kaç yasındasın morcivertkedi
22 fln profil resmine bakarsakkardeşi 7 yaşında falan olurarayı açmayı düşünmüyorum iki peşpeşe yapıp sonra 10 sene falan dururum diyorum bakalım
kaç gösteriyorum
ya totalde öyle. ama öğrendikten sonra anlıyorum zaten olması imkansızmış nisana kadar. 7-8 ay denedik diyorum ben onamorcivertkedi huhuuu planlar planlaar Kuzum rabbim gönlündekini versin inşallahhhh Sen korunmayı bırakınca üye oldum demiştin 1 yıl sonra mı hamile kaldın?
2022 fln profil resmine bakarsak
Bende korunmayı üç ay önce bıraktım da ondan soruyorum morcim, kız niye öyle dedin nisana kadar imkansızmış diye abov boşa mı uğraştımya totalde öyle. ama öğrendikten sonra anlıyorum zaten olması imkansızmış nisana kadar. 7-8 ay denedik diyorum ben onaufak tefek sorunlar vardı çok şükür ki oldu
20tutturdun yine
Bende korunmayı üç ay önce bıraktım da ondan soruyorum morcim, kız niye öyle dedin nisana kadar imkansızmış diye abov boşa mı uğraştım
Tam 0 canım negatif yazıyoToxoplazma sonucun kac cikmisti ki canim?
anam küçük anneee20tutturdun yine
Rica ederim canım ne demek bildiklerimizi paylaşıp yardımcı olmak için burdayızBende saf gibi rubella yuksek cikmis diye korkuyorum asil korkmam gereken toxoplazmaymis megerse Allah razi olsun canim yardimlariniz icin iyi ki varsiniz
6 yıl korunduk ilk ayda gebe kaldımbelirli bir süre korunduğunda kabul etmesi zorlaşıyormuş diye biliyorum ben
Kız ne kötü haberi sus kov aklından bunları :)) iyi olacak iyi olacak diye diye git güzel haberlerle gel inşallahhhhKötü haberse geç geliirm dicektim sildimhaberlerim iyi olcak diye
Doktorumu tehdit etcemKız ne kötü haberi sus kov aklından bunları :)) iyi olacak iyi olacak diye diye git güzel haberlerle gel inşallahhhh
Doktor da bana yumurtalıkları doğum kontrol hapıyla belli bir süre baskılayıp bırakınca gebe kalma ihtimali artar demişti6 yıl korunduk ilk ayda gebe kaldım
Ama ben hapla korunmadım . Eşim prz. Kullandı ..Doktor da bana yumurtalıkları doğum kontrol hapıyla belli bir süre baskılayıp bırakınca gebe kalma ihtimali artar demişti
yok kuzum o tembelleştiriyor.. benim bünyemde öyle oldu yadaDoktor da bana yumurtalıkları doğum kontrol hapıyla belli bir süre baskılayıp bırakınca gebe kalma ihtimali artar demişti
Eğer ki öyle bir şey varsa doktoru boğarım bana ondan kullandırttıyok kuzum o tembelleştiriyor.. benim bünyemde öyle oldu yada
Valla cnm bende hep oyle bilirim hatta biraktiktan sonra uzun sure kalabilme diyeEğer ki öyle bir şey varsa doktoru boğarım bana ondan kullandırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?