Ooooooooo afiyet oldunnn hanımmefendııııkızlar gelin bi kahve içelim
yokmu fal sallayan
Heh bak biz karşılıklı içiyomuşuz gibi oldukızlar gelin bi kahve içelim
yokmu fal sallayan
seninkine bak benimkine bakBizde de durum bu, ev toparlandı temzilendi mutfak temizlendi çamaşırlar yıkandı yemek koyuldu kahve eşliğinde oğlumla çizgi film keyfiEki Görüntüle 2240191
kızlar gelin bi kahve içelim
yokmu fal sallayan
Ohhh ben daha hiçbirşey uapmadım ama evim temiz bi makina çalıştırmam lazım :)Bizde de durum bu, ev toparlandı temzilendi mutfak temizlendi çamaşırlar yıkandı yemek koyuldu kahve eşliğinde oğlumla çizgi film keyfiEki Görüntüle 2240191
aynen vallaHeh bak biz karşılıklı içiyomuşuz gibi oldu
Tişikkirr ederimmOoooooooo afiyet oldunnn hanımmefendıııı
Haftasonu doktorla bir konuşayım ben ya, yumurtalıkları baskılayalım birkaç ay bırakınca daha kolay olacak demişti. Ben sorarım ona kolayı şimdiValla cnm bende hep oyle bilirim hatta biraktiktan sonra uzun sure kalabilme diye
ay inşallahhh tecrübeli falcı daha içmeden bakıverdibii haamişşşş görüyorummmm :))))
Doğru bence, adeti de düzensiz olanlarda özellikle düzenlediği için faydası olabiliyor.Doktor da bana yumurtalıkları doğum kontrol hapıyla belli bir süre baskılayıp bırakınca gebe kalma ihtimali artar demişti
6. hissim çok kuvvetlidir.. :)))ay inşallahhh tecrübeli falcı daha içmeden bakıverdi
bak bn hamile kalırsam adın falcıya cıkar oan göre6. hissim çok kuvvetlidir.. :)))
Benim adetlerim düzenliydi aslında yani günü gününe tutmazdı tabiki ama hafif bir polikistik görünüm var birkaç ay kullan baskılayalım hem tam düzene girsin hemde baskıdan sonra yumurtlama düzene giriyor demişti. 6 ay kullandım bende, muayane oldum sonra her şey normal dedi yolladı, şimdi böyle duyunca bir kızdım.Doğru bence, adeti de düzensiz olanlarda özellikle düzenlediği için faydası olabiliyor.
bünyeyledde alakalı olabilir dedim ya kuzum paralama hemen doktorunuBenim adetlerim düzenliydi aslında yani günü gününe tutmazdı tabiki ama hafif bir polikistik görünüm var birkaç ay kullan baskılayalım hem tam düzene girsin hemde baskıdan sonra yumurtlama düzene giriyor demişti. 6 ay kullandım bende, muayane oldum sonra her şey normal dedi yolladı, şimdi böyle duyunca bir kızdım.
Kuzum ablam 1 yıl kullandı . Bıraktıgı ay hamıle kaldı .Haftasonu doktorla bir konuşayım ben ya, yumurtalıkları baskılayalım birkaç ay bırakınca daha kolay olacak demişti. Ben sorarım ona kolayı şimdi
Tabi doktoruna sorarsın yine ama pco için de zaten kullanılır doğum kontrol hapı ve bıraktıktan sonra hamilelik olasılığı artabilir, kalanlar da var o şekilde.Benim adetlerim düzenliydi aslında yani günü gününe tutmazdı tabiki ama hafif bir polikistik görünüm var birkaç ay kullan baskılayalım hem tam düzene girsin hemde baskıdan sonra yumurtlama düzene giriyor demişti. 6 ay kullandım bende, muayane oldum sonra her şey normal dedi yolladı, şimdi böyle duyunca bir kızdım.
eyvahhhhhbak bn hamile kalırsam adın falcıya cıkar oan göre
Hahahabünyeyledde alakalı olabilir dedim ya kuzum paralama hemen doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?