Bir görüşeyim hafta sonu onunla , hem bahanesi olur muayene de olurumTabi doktoruna sorarsın yine ama pco için de zaten kullanılır doğum kontrol hapı ve bıraktıktan sonra hamilelik olasılığı artabilir, kalanlar da var o şekilde.
Bahanen varrr hamilesinn tabiki de yatacaksınOhhh ben daha hiçbirşey uapmadım ama evim temiz bi makina çalıştırmam lazım :)
Birde yemek yapcam az bişey sonra yatış
Tamam doktorcuğumu darlamamaya karar verdim, ben yine ikizim falan olabilir mi diye sorayım ona hoşuna gidiyor öyle konularKuzum ablam 1 yıl kullandı . Bıraktıgı ay hamıle kaldı .
İşte bunyeden bunyeye değişiyor demekki
doktor diyecek ben size yetemiyorum size başka bir hekim bulalımTamam doktorcuğumu darlamamaya karar verdim, ben yine ikizim falan olabilir mi diye sorayım ona hoşuna gidiyor öyle konular
yok ben kendi açımızdan söyledim. yumurtlama ne onu bile bilmiyormusum. dolayısıyla yumurtayı takip edemedim o yüzden diyorumBende korunmayı üç ay önce bıraktım da ondan soruyorum morcim, kız niye öyle dedin nisana kadar imkansızmış diye abov boşa mı uğraştım
aneeem gerçekten de küçükmüş :)
aklı büyük anneanam küçük anneee
bende akşam ütü yapıp gardrobu düzenledim.Bahanen varrr hamilesinn tabiki de yatacaksın
Benim genelde günlük öğlene kadar hepsi biter öğlen yemek yer çıkarız oğlumla biraz dolaşır hava alır geliriz eve. Şimdi yavaş yavaş temizlk yapıyorum da yarın detaylı bi temizlerim, hazırlık yaparım. hava da bozuk çıkamayız diye yarın alışverişe çıkarız dedim işte yarın full yoğunum ctesi de öyle. Sadece aileler gelecek 20 kişi olucaz
Yorucu olacak ama mutlu olsun da yeterki oğlum
Tuttum bırakmam valla, çok seviyorum doktorcuğumu çok güler yüzlü sağ olsun çok ilgilenir 5 dakika konuşup yollamaz mesela canımm doktorcumdoktor diyecek ben size yetemiyorum size başka bir hekim bulalım
yok ben kendi açımızdan söyledim. yumurtlama ne onu bile bilmiyormusum. dolayısıyla yumurtayı takip edemedim o yüzden diyorum
aklı büyük anne
kime gidiyosun canım istanbuldamsın ,:)Tuttum bırakmam valla, çok seviyorum doktorcuğumu çok güler yüzlü sağ olsun çok ilgilenir 5 dakika konuşup yollamaz mesela canımm
Maria26 supersin canim masallah.. ben yatiss bi makineyi astim simdi beyazlar yikaniyor.. hic bir sey yapamiyorum bi yemegim var o kadar.. dun beyim de soylendi hıh dedim. :)) 'evdeyim beeen' :))
Afiyet olsun
Olumsuz düşünme caniimBenim adetlerim düzenliydi aslında yani günü gününe tutmazdı tabiki ama hafif bir polikistik görünüm var birkaç ay kullan baskılayalım hem tam düzene girsin hemde baskıdan sonra yumurtlama düzene giriyor demişti. 6 ay kullandım bende, muayane oldum sonra her şey normal dedi yolladı, şimdi böyle duyunca bir kızdım.
Aman yok canım nerdee. Zaten öğrenene kadar bebişleri korur Rabbim sonra da biz dikkat ederiz şimdi benim yarın camları silip perdeleri yıkamam lazım sabahki teste göre hunharca mı yoksa sakin sakin mi temizlk yapayım karar vericembende akşam ütü yapıp gardrobu düzenledim.
benimki bugun telefonda diyo biz okdr çalışma yapıyoruz sen tepelere tırmanıyosun spor yapıyosun diyo
şikayetçi
devamlıda onu düşünerek oturamayızki canım
İstanbuldayım kuzum, anadolu yakasında oturuyorum ama doktorum avrupa yakasında. Cem Ardıç'a gidiyorumkime gidiyosun canım istanbuldamsın ,:)
önünde bi engelin olmadığı sürece yapılabilir bence. bi de kendine güvenmesi gerekir kisinin. ben kendimde o kapasiteyi görüyorum hatta öyle ki 30 yaşlarındaki bazı annelerin anneliklerini bile beğenmiyorum. liseden de eğilimim var çocukları çook seviyorum :)kız annemde beni 20 yasında almış kucagına belkide biz geç kaldık sen iyisini yaptın
bende 27 yim bi dikili ağacım yok
Canım hatırlayamadım diye soruyorum kusura bakma sende pik olup ve silik olduğu zaman mı ilişki oldu yada hangi günleri deperlendirdiniz. Şimdi ben bu ay gidicem dr a ovulasyonla değerlendirdiğimiz halde olmuyo dicem de işte doğru değerlendiriyoruz sonuçta dimi pikten önce pik günü ve pikten sonra değerlendiriyoruzOlumsuz düşünme caniimaynı ilacı kullandık ikimiz.ben 8 ay kullandım son olarak.ilaci bıraktım ilk iki ay denemedim.son iki ayda ovulasyonla takip ettim ve çok şükür..mutlaka doktorun vardır bir bildiği diyelim..yani sen umudunu kaybetmee
önünde bi engelin olmadığı sürece yapılabilir bence. bi de kendine güvenmesi gerekir kisinin. ben kendimde o kapasiteyi görüyorum hatta öyle ki 30 yaşlarındaki bazı annelerin anneliklerini bile beğenmiyorum. liseden de eğilimim var çocukları çook seviyorum :)
Yarin sabah hemii test yapicaanAman yok canım nerdee. Zaten öğrenene kadar bebişleri korur Rabbim sonra da biz dikkat ederiz şimdi benim yarın camları silip perdeleri yıkamam lazım sabahki teste göre hunharca mı yoksa sakin sakin mi temizlk yapayım karar vericem
Ben kızlar gibi denemiştim canım,Canım hatırlayamadım diye soruyorum kusura bakma sende pik olup ve silik olduğu zaman mı ilişki oldu yada hangi günleri deperlendirdiniz. Şimdi ben bu ay gidicem dr a ovulasyonla değerlendirdiğimiz halde olmuyo dicem de işte doğru değerlendiriyoruz sonuçta dimi pikten önce pik günü ve pikten sonra değerlendiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?