Ayy onun mutlulugu herseye değer .Bahanen varrr hamilesinn tabiki de yatacaksın
Benim genelde günlük öğlene kadar hepsi biter öğlen yemek yer çıkarız oğlumla biraz dolaşır hava alır geliriz eve. Şimdi yavaş yavaş temizlk yapıyorum da yarın detaylı bi temizlerim, hazırlık yaparım. hava da bozuk çıkamayız diye yarın alışverişe çıkarız dedim işte yarın full yoğunum ctesi de öyle. Sadece aileler gelecek 20 kişi olucaz
Yorucu olacak ama mutlu olsun da yeterki oğlum
Yarin sabah hemii test yapicaan
bende avrupa yakasındayım. cem ardıç hiç duymadım bi bakim netten:)İstanbuldayım kuzum, anadolu yakasında oturuyorum ama doktorum avrupa yakasında. Cem Ardıç'a gidiyorum
Ahahha umutsuz umutsuz bir de cizgiyi goruyor musuz gel sen senlige:))Yessss o büyük an geldiiii
Hazır mısınız Negatif görmeyeeehahahahha kendimle dalga geçiyorum resmen artık yaaa
Kız valla hiç yapasım yok ama çok şükür ki belirti de yokkk
Umut bağlamıyorum
aynen öyle. bilinçli olmak gerekiyor çünkü büyük sorumlulukbak bu çok doğru bişey. insanın kendine güvenmesi. her canlı doğuruyor ama bakabilmek en önemlisi.
inşallah pozitif çıkarda sakin sakin yaparsınAman yok canım nerdee. Zaten öğrenene kadar bebişleri korur Rabbim sonra da biz dikkat ederiz şimdi benim yarın camları silip perdeleri yıkamam lazım sabahki teste göre hunharca mı yoksa sakin sakin mi temizlk yapayım karar vericem
Ben kızlar gibi denemiştim canım,@dombili_xl e de o dönem sormuştum.Pik olduğu gün sabah ve ertesi gün yani silinmeye başladığı günün akşamı değerlendirdim canım..Sonra upuzun bir ara vermiştim.ayrica estağfurullah ne kusuru ..
Pikten önceki günü evde değilim diye degerlendirememistim,ama iki gün öncesini değerlendirmistim sabah..
Ahahha umutsuz umutsuz bir de cizgiyi goruyor musuz gel sen senlige:))
Hayirlisi kuzum hakkimizda hayirlisi.
aynen öyle. bilinçli olmak gerekiyor çünkü büyük sorumluluk
Çok doğru söylüyosun kuzum mesela ben sanki 1 taneyle yetıcem gibi geliyor :)aynen öyle. bilinçli olmak gerekiyor çünkü büyük sorumluluk
Kız inşallah çıksında belki yapmam bileinşallah pozitif çıkarda sakin sakin yaparsın
Ben bugün de test yaptım ama çizgi çıkmadı kafam karıştı delircem yaadette olmadım düşüyor mu noluyo anlamıyorum
aynen öyle. bilinçli olmak gerekiyor çünkü büyük sorumluluk
kız sende yengeç burcumusun yoksaaa :)önünde bi engelin olmadığı sürece yapılabilir bence. bi de kendine güvenmesi gerekir kisinin. ben kendimde o kapasiteyi görüyorum hatta öyle ki 30 yaşlarındaki bazı annelerin anneliklerini bile beğenmiyorum. liseden de eğilimim var çocukları çook seviyorum :)
Oy minnoşş
Tüh ya çıkması lazımdı artık dünkü çizgiye göre
Başka bir testle mi denesen canım .. inşallah kimyasal falan değildir ya ..Ben bugün de test yaptım ama çizgi çıkmadı kafam karıştı delircem yaadette olmadım düşüyor mu noluyo anlamıyorum
İnşallah bugunku yaptıgın test bozuktur canımBen de anlamadım yarın kan verince çıkar ne olduğu sinirlerim bozuldu
Başka bir testle mi denesen canım .. inşallah kimyasal falan değildir ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?