Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy onun mutlulugu herseye değer .
Aha benımde temizlik bitti işte .
Dün kökten girmiştim çünkü :))

Hafta sonu çarçobuk geçer valla

Yessss o büyük an geldiiii
Hazır mısınız Negatif görmeyeee hahahahha kendimle dalga geçiyorum resmen artık yaaa
Kız valla hiç yapasım yok ama çok şükür ki belirti de yokkk
Umut bağlamıyorum
Ahahha umutsuz umutsuz bir de cizgiyi goruyor musuz gel sen senlige:))
Hayirlisi kuzum hakkimizda hayirlisi.

inşallah pozitif çıkarda sakin sakin yaparsın

Tamam canım çok sağolll bende öyle denedim işte de bakalım ..

Ahahha umutsuz umutsuz bir de cizgiyi goruyor musuz gel sen senlige:))
Hayirlisi kuzum hakkimizda hayirlisi.

Hahah sormaa en güzeli böyle olur valla olacaksada :))))
İşte umut etmek istemiyorum yinede öbür ayın planını yapıyorum ben
Dr a gidicem belki önce bi yumurta takibini deneyelim der öyle derse eşim kesinlkle sigarayı azaltsın şu kürü de deneyelim son bi derim yani bakalım işte önümüze bakarız :))

aynen öyle. bilinçli olmak gerekiyor çünkü büyük sorumluluk

Canımm 40 yaşında da anne olan var 20 yalında da bu yaşla alakalı değil tamamen vicdan, o kalbindeki çocuk sevgisi vee büyük sabırr.. doüuryyorlar inan çevremde çok var dayanamıyolar sabredemiyolar ya biz evlat sahibi olalım diye yırtınıyoeuz allah sana vermiş daha ne istiyosunn.
Ama yok çocuk bu kriz dönemleri geliyor sendromları geliyor her zaman güllük gülistanlık değilki parkta geçen bi kadın ayyy böyle oğlum olacağını bilsem oğlan diye tutturmazdım bu ne yaa canavar dedi
Ben utandım reamen. Benim oğlumda uslu durur ama evde çok fena sonuöta kriz anları geliyor napalım sokağamı atalım. İşte bol sabır gerekiyor annelere maalesef. Bende 25 yaşında anne oldum herşeyi oğlumla beraber öğrendim çok şükür ki anneliğimle gurur duyuyorum vicdanım çok rahat
Ben oğluma da kolay ulaşmadım onu Allah bana emanet ettiyse elimden geldiğince en iyi şekilde bakmaya mecburum

Çok doğru söylüyosun kuzum mesela ben sanki 1 taneyle yetıcem gibi geliyor :)
6 yıldır yapmama nedenım bakamayacak gibi hissetmem .
Ne zaman bakabilceğimi düşündüm o zaman bebek çalışmalarına başldık .
Birde benım 2 kedi olunca onlarda büyümeyen 2 bebek çünkü :))
Allahımm nasip ederse evladım olursa 3 çocuğum olmus gibi olcak

dünyadaki bütün kötülüklere rağmen bilinçli ve dürüst bir birey yetiştirmek zor meziyet. hayattaki ilk soluğu nefesten sonra bile ağlıyorsa o bebek.. geri kalan yaşamında güldürmek onu değerli olduğunu hissettirmek ergenliğinde kız olsun erkek olsun fark etmeden etrafındaki insanlara saygılı davranmasını ve aynı saygıyı görmesi çok önemli.

kız sende yengeç burcumusun yoksaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…