- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
yaaaa ama bu cok cok cok tatlı.
ne kadar güzel yazmışsın öyle katılıyorum ki.. Allah layığıyla anne olabilmeyi nasip etsin hepimizeTamam canım çok sağolll bende öyle denedim işte de bakalım ..
Hahah sormaa en güzeli böyle olur valla olacaksada :))))
İşte umut etmek istemiyorum yinede öbür ayın planını yapıyorum ben
Dr a gidicem belki önce bi yumurta takibini deneyelim der öyle derse eşim kesinlkle sigarayı azaltsın şu kürü de deneyelim son bi derim yani bakalım işte önümüze bakarız :))
Canımm 40 yaşında da anne olan var 20 yalında da bu yaşla alakalı değil tamamen vicdan, o kalbindeki çocuk sevgisi vee büyük sabırr.. doüuryyorlar inan çevremde çok var dayanamıyolar sabredemiyolar ya biz evlat sahibi olalım diye yırtınıyoeuz allah sana vermiş daha ne istiyosunn.
Ama yok çocuk bu kriz dönemleri geliyor sendromları geliyor her zaman güllük gülistanlık değilki parkta geçen bi kadın ayyy böyle oğlum olacağını bilsem oğlan diye tutturmazdım bu ne yaa canavar dedi
Ben utandım reamen. Benim oğlumda uslu durur ama evde çok fena sonuöta kriz anları geliyor napalım sokağamı atalım. İşte bol sabır gerekiyor annelere maalesef. Bende 25 yaşında anne oldum herşeyi oğlumla beraber öğrendim çok şükür ki anneliğimle gurur duyuyorum vicdanım çok rahat
Ben oğluma da kolay ulaşmadım onu Allah bana emanet ettiyse elimden geldiğince en iyi şekilde bakmaya mecburum
aynen kız sen zaten kardes olmus gibi kıskanclıkla uğraşıcaksın sen dur benceÇok doğru söylüyosun kuzum mesela ben sanki 1 taneyle yetıcem gibi geliyor :)
6 yıldır yapmama nedenım bakamayacak gibi hissetmem .
Ne zaman bakabilceğimi düşündüm o zaman bebek çalışmalarına başldık .
Birde benım 2 kedi olunca onlarda büyümeyen 2 bebek çünkü :))
Allahımm nasip ederse evladım olursa 3 çocuğum olmus gibi olcak
ayy aynen öyle ya. ne güzel benim gibi düsünen insanlardünyadaki bütün kötülüklere rağmen bilinçli ve dürüst bir birey yetiştirmek zor meziyet. hayattaki ilk soluğu nefesten sonra bile ağlıyorsa o bebek.. geri kalan yaşamında güldürmek onu değerli olduğunu hissettirmek ergenliğinde kız olsun erkek olsun fark etmeden etrafındaki insanlara saygılı davranmasını ve aynı saygıyı görmesi çok önemli.
evet ahahahahkız sende yengeç burcumusun yoksaaa :)
Valla benim oğlan bı minnnoşu yer
Ben ne burcuyum bil:)morcivertkedi hiç yanılmam
bende yengeç burcuyum bebekleri cok severim.
eşim bana sen anne olunca cok iyi bi anne olcaksın der.
inşallah allah nasip ederrrrr
yengeçler heryerde kendini belli ediyor
Ben bütün hayvanları çok severımyaaaa ama bu cok cok cok tatlı.
ben kedici değil köpekçiyim valla
12 yıl kedide baktım.. yaşlılıktan öldü miniğimyaaaa ama bu cok cok cok tatlı.
ben kedici değil köpekçiyim valla
Çok tatlış bir Yay ‘ım :)
Koç mu senın burc ? :)
hahahahaah12 yıl kedide baktım.. yaşlılıktan öldü miniğimbir köpeğimede araba çarptı öyle kaybettim bu bey daha bizde de yeni sayılır 2 ay oldu gibi :) daha 7 aylık teyzesi :)) cumartesi günü kısırlaştırma yaptıracağız..
evdeki herkesin bi doğumla ilgili hareketi var:d
ben oğlak'ımKoç mu senın burc ? :)
Ayyy amelyiattsan sonra çok kötü oluyolar12 yıl kedide baktım.. yaşlılıktan öldü miniğimbir köpeğimede araba çarptı öyle kaybettim bu bey daha bizde de yeni sayılır 2 ay oldu gibi :) daha 7 aylık teyzesi :)) cumartesi günü kısırlaştırma yaptıracağız..
evdeki herkesin bi doğumla ilgili hareketi var:d
Neden kız çok duygusal ve özgürdürler aynı benEvveeet cok tatliss ama yay'a sasirdim kuzum :))
10 aralık kuzum bilmşiyorum kaçıyla kaçının yay oldugunu :)Yok kuzum.. bilemedin.:) annem yay bu arada aa evet sen araliktin ama son anda mi yakaladin acaba:)
tutturamadıkBir boga kadiniyim been :))H E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?