Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maltese terier erkek biz bayğı uyguna aldık biri almış 3 aylıkken bakamıyorlarmış 1800 verdik ama bütün eşyaları yanında o malzemeleri biz almış olsak çok harcama olurdu onları hesap edersek 1000 tl ye falan gelmiş oldu bize. zor mu dersende her hayvanın bakımı zor balık bile olsa suyunu temizlemen lazım.. ama ben çok sevdiğim için eşimde aynı şekilde bize bir zorluğu yok. aslında bebek gibi alıştırma oldu bize

evet ben kedimde de yaşamıştım onu .. ama sağlıkları için çok önemlii. bide büyük köpekleri koku bırakarak peşimize takıyor o can sıkıcı oluyor biraz.

bende cok seviyorum köpekleri.
bekarken bile hep almak istedim annem ikiniizi beraber atarım kapıdan dedi
evlenince al dedi.
şimdi ben hem temzlik açısından tereddütteyim ben ikimmizin dağınıklıgını zor temizliyom
hemde ilgilenmek gezdirmek gerek.
ikimizde çalışıyoruz alıp eve hapsetmeninde bi anlamı yok günah.
resimlerden sevcez anca fiyatı iyiymiş ama evet

Çalışınca köpek çok zor canım .
Köpekler çok duygusal hayvanlar direk psıkolojık bunalıma girerler .
Kediler öyle değil .
Bi yarım saat oynarız sonra kaybolurlar bütün gün :)
Ben açıkcası bir bu yönden birde benim eşimin ailesi hep imam .
Biraz karşı çıkıldı köpek konusunda .
Bazı bet olmaayn şeyler oldugu için alamadık .
Birgün bahçeli evim olursa kurt almayı düşünüyorum :)

evet aynen bahceli evlerde rahat olur.
kız kardeşimin papaganları bile cok fazla ilgilendiği halde ilgisizlikten ishal olmuşlar.
öyle demiş aldıgı yer:)

bide köpekte bacağa atlama huyu var .. geçen akşam misafirlerin yanında tırmanınca kıpkırmızı oldum eşimin ilk işi veterinerden randevu almak oldu..
Ayy evett yaa bende bir terrier bulmuştum çalışırken sokakta aldım onu işyerime getirdim sahiplendirdim .
Sahıplenen kadın gelir gelmez kadının bacağına sarılıp o hareketi yapmazmı
Allahommm rezil oldum .
Dedim yanı bu köpeğe ya eş bulucaksınız ya da kısırlaştırxaksınız
Doğanın kanunu bu dedim

evet aynen bahceli evlerde rahat olur.
kız kardeşimin papaganları bile cok fazla ilgilendiği halde ilgisizlikten ishal olmuşlar.
öyle demiş aldıgı yer:)
Ayyy kıyamma ben onlaraa yaaa bende bayılıyorum kuşlara .
Eşimin kardeşinde kuşlar var 2 tane bayılıyorum .
Çok istiyorum almak ama 2 afacanla imkansız

ben çiş kaka olayını evde balkona alıştırdım.. dışarı çıktımıda orada da yapıyor küçük ırk olduğu için zaten azıcık yürüsün dil dışarıya çıkıveriyor hemen.. temizliğe gelirsem de ırkından dolyaı tüy dökmüyor mevsimsel olarak arada oda doğal bir olayı. birde tüy konusunda yediği mamanın kaliteside önemli birşşey.
evde bir hayvanla yaşamak çok başka bir duygu + sorumluluk

Benzer canım evet, biz de 9-11-13 ve 14. günler değerlendirmiştik ancak sabah değil, 13. gün pik olup 14. gün hafif silikleşmişti ve ağrım olmuştu öğleden sonra sol kasıkta. nedemistimkibenn Maria26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…