Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doğru söylüyosun canım. büyük sorumluluk.
bi tanıdıgımızın köpeği + bebeği var onların arasndaki o uyum kardeş gibileer köpek kovalıo bebek gülerek kaçıo falan.
görünce özenio insan.
inşallah sende öyle bi tablo görürsün yakında:)

ayyy inşalllaahh :))))

bende bi kaç gündür akşamları öyleyim gün içinde dğilde.
akşam hiç bişe yapmaya enerjim yok gibi geliyo
sonra mecbur kalkıp yapıom
Yok canm ya böyle elimi kaldiracak mecalim yok gibiyim eşime diyorum parfüm sür kokuyosun:))
Ayy ne bileyim karmakarışık oldum vallahi

kızlar ben maaaşımı iş yerindenmi almalıyım
kadınlar kulubundenmi bilemedim
tüm gün burdayım kim sorarsa çalışıyom

modelistlerin hepsi aynı ama mod meselesi bizim meslekte.. bende grafik tasarımdaydım .. 1 sene öncesine kadar çalışmayı mı özledim ne :S

modelistlerin hepsi aynı ama mod meselesi bizim meslekte.. bende grafik tasarımdaydım .. 1 sene öncesine kadar çalışmayı mı özledim ne :S
aman evdeyken işi özlüyoz işteyken evi insanoğlu işte
aynen modelistlik rahat o açıdan :)
benim odada kamerada yok. bazı iş yerlernde kamera oluyor tam pc ye bakan

bende avrupa yakasındayım. cem ardıç hiç duymadım bi bakim netten:)
Kuzum benim doktorum emekli oldu 80 yaşındaydı artık, ben ondan sonra buldum cem hocayı gültepe avicenna'da şu an. Akşamları orda oluyor genelde, geceleri de orda. Ben ona gidiyorum çok memnunum.

aman evdeyken işi özlüyoz işteyken evi insanoğlu işte
aynen modelistlik rahat o açıdan :)
benim odada kamerada yok. bazı iş yerlernde kamera oluyor tam pc ye bakan

benim pc gibi.. patronum ruh hastasıydı.. deseni yaparken yakınlaştırıp izlerdi.. beğenmediği bişi oldumu da o çiçeğiii 5 cm yapsak daha iyi olmaz mı diye de telefon ederdi içerdeki odadan

Kuzum benim doktorum emekli oldu 80 yaşındaydı artık, ben ondan sonra buldum cem hocayı gültepe avicenna'da şu an. Akşamları orda oluyor genelde, geceleri de orda. Ben ona gidiyorum çok memnunum.
baktımda kağıthanedeymiş avicenna.
ben goptayım biraz uzak.
bende şafak hastanesi albert kazado ya gittim geçen ay iyi bi doktor sakin sakin anlatıyor herşeyi insanı germiyo.
bakalım eğer hamile kalırsam kime giderim bilmiyorum:)

Kime için sinerse ona git kuzum doktoru sevmek güvenmek çok etkiliyor. Ben çok memnunum ama başından savmıyor gerekirse 45 dakika konuşuyor karşısına alıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…