Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim pc gibi.. patronum ruh hastasıydı.. deseni yaparken yakınlaştırıp izlerdi.. beğenmediği bişi oldumu da o çiçeğiii 5 cm yapsak daha iyi olmaz mı diye de telefon ederdi içerdeki odadan
ayy okurken bile cinler tepeme çıktı
benim patron odaya bile günde bi iki kere girer o kdr
işimi yaptıktan sonra ona ne
bakmayın burda bu kdr konuştuguma işimide yapıom bi yandan

Medicalparka gel karşılarşırız :)

Kızlar herkes yavrucaklarini paylasmis bunlarda bizim çocuklar Cafer ve maviş tabi mavişin eşi de var bicirik ve yavrulari torunlarsuan hepsi ayrı arkadaslarimizda

Eklentiler

• IMG_20180927_164237.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20180914_151842.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 34
sen bi başla bakalım memnun kalırsan bende o arada hamile kalırsam denerim orayıda bi
kuzenimde medicalaprkın yanındaki yeniyüzyılda yaptı doğumunu oda memnundu doktorundan
Kızz ben gittim zaten diğer hamileliğimde :) memnunum .
Yuzyıl hastanesi dediğin
Gop özel mi ?

Orda da bir doktor var dur adına bakıxam çok iyi ama orda muayenelerde indirip yaptıramadım için 1 kere girmiştim

Kızz ben gittim zaten diğer hamileliğimde :) memnunum .
Yuzyıl hastanesi dediğin
Gop özel mi ?

Orda da bir doktor var dur adına bakıxam çok iyi ama orda muayenelerde indirip yaptıramadım için 1 kere girmiştim
aynen gop özel ahmet çebiydi sanırım adı kuzeniminkinin.
ama pahalı hastane bayaaa
medicalde doğum falan ne kadar.
bide bu senin dediğin doktor normal doğum yanlısı bi doktormu:)

aynen gop özel ahmet çebiydi sanırım adı kuzeniminkinin.
ama pahalı hastane bayaaa
medicalde doğum falan ne kadar.
bide bu senin dediğin doktor normal doğum yanlısı bi doktormu:)
Doğum konusuna tam giremedim :)kuzum medicalde normalde 5 mi 6 mi be diyolar maalesef çok pahalı .
Ama benım sağlık sgortam var olmasa bile eşimin eski hastnesi %50 indirimimiz var çok şükür ..

Diğer hastanede de tanıdıklarımı var ama muayene ücretlerinde indirim olmuyor kan alımlrında falan yardımcı olabılıyor 200 tl ye gitmiştim aylin hanıma ...
kadın çok güler yüzlü biriydi bayılmıstım .!
Ama. 200 tl veremme

Birde aylin hanımın cihazı çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…