ayy okurken bile cinler tepeme çıktıbenim pc gibi.. patronum ruh hastasıydı.. deseni yaparken yakınlaştırıp izlerdi.. beğenmediği bişi oldumu da o çiçeğiii 5 cm yapsak daha iyi olmaz mı diye de telefon ederdi içerdeki odadan
Medicalparka gel karşılarşırız :)baktımda kağıthanedeymiş avicenna.
ben goptayım biraz uzak.
bende şafak hastanesi albert kazado ya gittim geçen ay iyi bi doktor sakin sakin anlatıyor herşeyi insanı germiyo.
bakalım eğer hamile kalırsam kime giderim bilmiyorum:)
bi tabak makarnaya kanmayız ama hakkımızı isterizAkşam mesaiden sonra gel vereyım harçlığını
aynen önemli olan içimize sinmesiKime için sinerse ona git kuzum doktoru sevmek güvenmek çok etkiliyor. Ben çok memnunum ama başından savmıyor gerekirse 45 dakika konuşuyor karşısına alıp
Hepinizeeeeee pozitif testler vaad ediyorummmmbi tabak makarnaya kanmayız ama hakkımızı isteriz
sen bi başla bakalım memnun kalırsan bende o arada hamile kalırsam denerim orayıda biMedicalparka gel karşılarşırız :)
tamam anlaştık tamamdır bu işHepinizeeeeee pozitif testler vaad ediyorummmm
senin ki farklı kuzum modeli çiz ver dikime tamam :)ayy okurken bile cinler tepeme çıktı
benim patron odaya bile günde bi iki kere girer o kdr
işimi yaptıktan sonra ona ne
bakmayın burda bu kdr konuştuguma işimide yapıom bi yandan
aynen iki tık tık bittisenin ki farklı kuzum modeli çiz ver dikime tamam :)
Kızz ben gittim zaten diğer hamileliğimde :) memnunum .sen bi başla bakalım memnun kalırsan bende o arada hamile kalırsam denerim orayıda bi
kuzenimde medicalaprkın yanındaki yeniyüzyılda yaptı doğumunu oda memnundu doktorundan
Yaaaa ama bunlar çok güzereeeeeellllKızlar herkes yavrucaklarini paylasmis bunlarda bizim çocuklar Cafer ve maviş tabi mavişin eşi de var bicirik ve yavrulari torunlarsuan hepsi ayrı arkadaslarimizda
kızzzz çocuuuuu senle mi yapcasHepinizeeeeee pozitif testler vaad ediyorummmm
ay o sarı gri olan kardeşiminkinden işte aynısı adını duman koydu kardeşimKızlar herkes yavrucaklarini paylasmis bunlarda bizim çocuklar Cafer ve maviş tabi mavişin eşi de var bicirik ve yavrulari torunlarsuan hepsi ayrı arkadaslarimizda
aynen gop özel ahmet çebiydi sanırım adı kuzeniminkinin.Kızz ben gittim zaten diğer hamileliğimde :) memnunum .
Yuzyıl hastanesi dediğin
Gop özel mi ?
Orda da bir doktor var dur adına bakıxam çok iyi ama orda muayenelerde indirip yaptıramadım için 1 kere girmiştim
Evettttt çok tatlılar ve Cafer çok fena söylemedi şey çalmadığı islik yokYaaaa ama bunlar çok güzereeeeeellll
konuşuyor mu papağan :)Kızlar herkes yavrucaklarini paylasmis bunlarda bizim çocuklar Cafer ve maviş tabi mavişin eşi de var bicirik ve yavrulari torunlarsuan hepsi ayrı arkadaslarimizda
Doğum konusuna tam giremedim :)kuzum medicalde normalde 5 mi 6 mi be diyolar maalesef çok pahalı .aynen gop özel ahmet çebiydi sanırım adı kuzeniminkinin.
ama pahalı hastane bayaaa
medicalde doğum falan ne kadar.
bide bu senin dediğin doktor normal doğum yanlısı bi doktormu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?