Sultan papağanı canım çok konuşkan oluyorlar ve sevimli tosbigim yaay o sarı gri olan kardeşiminkinden işte aynısı adını duman koydu kardeşim
ben ne yapsam karar veremedim dahaBen bi gidem kaynanamın çok sevdiği kuru fasulyeyı yapam
Eşim bugun onu istedi
Hemde nasılkonuşuyor mu papağan :)
bizimkiler 3 aylık yeni aldı kardeşim.Sultan papağanı canım çok konuşkan oluyorlar ve sevimli tosbigim ya
Ayy yaaa tam haayalım isimleri harika valla .Evettttt çok tatlılar ve Cafer çok fena söylemedi şey çalmadığı islik yokmaviste çok konuşuruz başımızın etine yer sussun diye ışık kapatırız yani artik
cok pahalı aynen bakalmı hamile kalırsak bakıcaz artık bişilerDoğum konusuna tam giremedim :)kuzum medicalde normalde 5 mi 6 mi be diyolar maalesef çok pahalı .
Ama benım sağlık sgortam var olmasa bile eşimin eski hastnesi %50 indirimimiz var çok şükür ..
Diğer hastanede de tanıdıklarımı var ama muayene ücretlerinde indirim olmuyor kan alımlrında falan yardımcı olabılıyor 200 tl ye gitmiştim aylin hanıma ...
kadın çok güler yüzlü biriydi bayılmıstım .!
Ama. 200 tl veremme
Birde aylin hanımın cihazı çok iyi
izim burda bi dükkanda var gelene geçene laf atıyor çok fenaHemde nasıl
Nırmalde 160 canım .cok pahalı aynen bakalmı hamile kalırsak bakıcaz artık bişiler
senikinin muayene ücreti ne
benimde öyle tamamlayıcı sağlık sigortam var eşimden dolayı.Nırmalde 160 canım .
Ama dediğim gibi eğer ücret veirceksem 80 . Sigortadan yararlancaksam beleş . 9 tane muayene hakkım var
Bizim doğum içinde canım .benimde öyle tamamlayıcı sağlık sigortam var eşimden dolayı.
9 hakkım var ama kadın doğumda eğer hamileysen geçmiyo.
hamile değilsen karşılıyor :)
sizinki farklı bi anlaşması var galiba.
ben şafaga gittiğimde orasıda özel malum. hamile değilim diye bi sürü test muayene 15 tl katılım payı verdim çıktım:)
Nırmalde 160 canım .
Ama dediğim gibi eğer ücret veirceksem 80 . Sigortadan yararlancaksam beleş . 9 tane muayene hakkım var
anladımmm canımmm tamam baska bişi sormıcam sözzz.Bizim doğum içinde canım .
O yüzden ücretsiz .
dur kız ben sordum yollama hemenanladımmm canımmm tamam baska bişi sormıcam sözzz.
yap kuru fasulyeni
bak gitti işte gördün müanladımmm canımmm tamam baska bişi sormıcam sözzz.
yap kuru fasulyeni
gene gelir birazdan duramazbak gitti işte gördün müsalma didiiim sana
hayırlısı olsun üzülmeyin zamanı vardır illakiSelam kızlar ben regl oldum bu ay da olmadı
Selam kızlar ben regl oldum bu ay da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?