Canım biz direk hamile oalrak sigorta yaptırdık .kız bak aklıma geldi eşin sana hamilelk ve doğum için özel sigorta yapacaktı. bende var tamamlayıcı ama doğumu kapsamıyor.. geçen sormuş eklesek bile 7 ay içinde hamile kalmaması gerekiyor yoksa sigorta yanar demiş. siz hangisinde ve nasıl yaptırdınız ?
Hayırlısı buymus demekki üzme kendini. Diğer ay inşallah bebeğin gelirSelam kızlar ben regl oldum bu ay da olmadı
Ne hoş bunlar kanarya mi papağan mi :))Kızlar herkes yavrucaklarini paylasmis bunlarda bizim çocuklar Cafer ve maviş tabi mavişin eşi de var bicirik ve yavrulari torunlarsuan hepsi ayrı arkadaslarimizda
Tabi hemen olmuyor konuşmaları ama sürekli dinletmek ve söylemek gerekiyorbizimkiler 3 aylık yeni aldı kardeşim.
sadece ıslık çalıyo ve ba ba cık demeye çalışıyo
:)
Adetin sancılı geçiyor sanırım kuzum bir ağrı kesici al yinedeKızlar çok kötüyüm ya pet şişeye sıcak su doldurdum karnıma koydum, yün şallardan sardım belime bugün akşam olur mu
Muhabbet ve sultan papagpap canım yok canım tekrarlarim çok silik ya 2 gun geçsin dedim yarın sabah tekrarlayan ağrım yada akşam yapsam mı diyorum ama kararsizimNe hoş bunlar kanarya mi papağan mi :))
Canm sen testi tekrarlamis miydin
Bence sende vardı akşamda sabah ta çıkar çizgi inşallahMuhabbet ve sultan papagpap canım yok canım tekrarlarim çok silik ya 2 gun geçsin dedim yarın sabah tekrarlayan ağrım yada akşam yapsam mı diyorum ama kararsizim
Aldım bebeğim almaz mıyım hiç, şu gün bitsin başka bir şey istemiyorum inan kiAdetin sancılı geçiyor sanırım kuzum bir ağrı kesici al yinede
Amin canım inşallah evet çok seviyoruz biz ya o yüzden mıdır nedir çok akıllılarAyy yaaa tam haayalım isimleri harika valla .
Sağlıklı uuzn ömrüleri olsun inşallah :)
Bakalım canım dayanamazsam yaparım belkiBence sende vardı akşamda sabah ta çıkar çizgi inşallah
Biz erken hissetmeye calisiyoruz deseneYok canım sen bebişinkini en en erken 16.haftada hissedersin :)
Bende hep hissederdim o kalp atımını dr a sormultum o senin kalp atımın demişti :)
Bizden bebişe kan pompalanıyor ya sürekli orda bebeğin eşinin ordaki.damarı hissediyorsundur sende senin klp atışın yani o bebişine giden damarlar vardır orda :)
Bizimki de gelen misafirlerin her yeriyle oynuyor bayanlarin kupeleriyle felanizim burda bi dükkanda var gelene geçene laf atıyor çok fena
4-5 gündür sol kasigimda belirgin agrim var benim korkum negatif çıkması değil pozitif de sağlıklı olmasiBence sende vardı akşamda sabah ta çıkar çizgi inşallah
Sağlıklısı olsun zaten canım4-5 gündür sol kasigimda belirgin agrim var benim korkum negatif çıkması değil pozitif de sağlıklı olmasi
Sen de bat mı bekliyorsun ben okulda olduğum için çok takip edemiyorum daSağlıklısı olsun zaten canım
Dur bakalım yarın ki testlerimiz ne gostercek
Benim bugün bata 5 var canımSen de bat mı bekliyorsun ben okulda olduğum için çok takip edemiyorum da
Sen yaptın mi hiç test ben tam adet tarihimi bilmiyorum akıntıdan anladığım kadarıyla 3 gun varBenim bugün bata 5 var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?