- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Evet ama ne olduğunu tam anlamadik:))Sen yaptın mi hiç test ben tam adet tarihimi bilmiyorum akıntıdan anladığım kadarıyla 3 gun var
Nerede burada var miEvet ama ne olduğunu tam anlamadik:))
Evet canım varNerede burada var mi
Gördüm canım hayırlısı olsun inşallah daha var zamanınaEvet canım var
Coook heyecanliiiAllahım çokaz kaldı
Kalbim dayanmayacak
Aklıma geldikçe kuscaam geliyo
güzel haberler alıp gel inşallahhh hatta kalp sesini duyup gel:)Allahım çokaz kaldı
Kalbim dayanmayacak
sanmıyorum canımYa aklıma bir şey takıldı sorayım dedim, bugün yaptığım idrar testini dün geceden paketinden çıkarmıştım, kağıdında paketten çıkarıldığı gibi kullanın diyor sonucu etkileyebilir mi yani test bozulmuş olabilir mi?
Bayaa erken ama :)))))))Biz erken hissetmeye calisiyoruz desene
7. Haftadasın sanırım canım.Allahın izniyle duyarsn kalp atışlarını.sabah heycanla güzel haberlerini bekliyoruzAllahım çokaz kaldı
Kalbim dayanmayacak
yarın kan testinde çıkar varsa
yarın kan testinde çıkar varsa
Bize de yaz sonucu canımBu akşam merkeze inecek işi acilde veririm muhtemelen hayırlısı bakalım
Bence de bekletmeden yapmak lazim.Ya aklıma bir şey takıldı sorayım dedim, bugün yaptığım idrar testini dün geceden paketinden çıkarmıştım, kağıdında paketten çıkarıldığı gibi kullanın diyor sonucu etkileyebilir mi yani test bozulmuş olabilir mi?
Bize de yaz sonucu canım
Aynen aklıma takıldı akşama kan verebilirsem vercem bakalım hayırlısıBence de bekletmeden yapmak lazim.
6+2 olucam canım yarın .7. Haftadasın sanırım canım.Allahın izniyle duyarsn kalp atışlarını.sabah heycanla güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?