Allaa allaa çok geçmiş olsun canım yaa tühAmiinn..
ya kv hastaneye kaldirilmis mide kanamasi demisler... tobe tobe noluyor yaa.
Geçmiş olsun abla hastaneden çıkalı fazla olmamıştı sanki öyle hatırlıyorumAmiinn..
Kuzu senin mide bulantısı başladı mı kiAyy 2 saatlik uyudum iyi olam diye daha kötü uyandım
Allahım şükğr yine hamıleyım canımCanım hamilemisinH E
Ay sorma kuzum 4 gündür yavaş yavaş başladı bugun ağırlaştı bırazKuzu senin mide bulantısı başladı mı ki
Rabbim sanada nasip etsin canım .
Yaaa çok sevindim bu kaçıncı hamilelik haberi aldığım saymadim çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canımAllahım şükğr yine hamıleyım canım
Elma yoğurt daya kuzum bide tuzlu çubukAy sorma kuzum 4 gündür yavaş yavaş başladı bugun ağırlaştı bıraz
Sürekli boğazımda bişey var kusuxak gibi
Senin mesaja denk geldi canım :)
İnşalah yarın kontrolım var dua et nolur evladım sağlıkla sıhhatle gelsinYaaa çok sevindim bu kaçıncı hamilelik haberi aldığım saymadim çok mutlu oldum allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım
Amin canım benim. Bugün gittim yeni sonucumu aldım çok şükür sıfırlanmışRabbim sanada nasip etsin canım .
Kontrole gittin mi değerin sıfırlandı mı ?
Yogurt yiyorum canımElma yoğurt daya kuzum bide tuzlu çubuk
İnsallah hayirli sağlıklı haberlerini alırsın aminnnnİnşalah yarın kontrolım var dua et nolur evladım sağlıkla sıhhatle gelsin
Rabbım isteğin vakit sanada nasip etsin inşallah
Oohhhhhhh çok şüküürrrAmin canım benim. Bugün gittim yeni sonucumu aldım çok şükür sıfırlanmış
Geçmiş olsun canmAmiinn..
Rabbim hepimize nasip etsin canım :)Senin mesaja denk geldi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?