- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
- 118
en içten amin diyorumRabbim hepimize nasip etsin canım :)
Bugün olsam harika olur kuzum ya, haftaya Perşembe ye rahim filmine randevu verdi tertemiz olurum ne güzelOohhhhhhh çok şüküürrr
Şimdi bekleyelim kırmızıları
Sende uğurlu listemize gelmek istermisinİnsallah hayirli sağlıklı haberlerini alırsın aminnnn
Doktorun ne dedı kuzum ? Her an gelebilirmi dedi ??Bugün olsam harika olur kuzum ya, haftaya Perşembe ye rahim filmine randevu verdi tertemiz olurum ne güzel
İsterim tabiiii ben görmedim ne listesiSende uğurlu listemize gelmek istermisin
Aaa seni ilk sayfaya alalımİsterim tabiiii ben görmedim ne listesi
Tamam canimAaa seni ilk sayfaya alalım
Senin uyuduğun belli oluyor canım buralarda ses çıkmıyorAyy 2 saatlik uyudum iyi olam diye daha kötü uyandım
Ayy amann uyumaa uyumaa :))Senin uyuduğun belli oluyor canım buralarda ses çıkmıyorya okuldan geldim benimde çok uykum geldi ama kötü olurum diye uyumadim
Canım Rabbim şifa versinAmiinn..
ya kv hastaneye kaldirilmis mide kanamasi demisler... tobe tobe noluyor yaa.
8 gün önce bir hafta 10 güne gelir demişti ama bugün tekrar konuşmadık sadece Perşembe günü gel film için dediDoktorun ne dedı kuzum ? Her an gelebilirmi dedi ??
Valla dayanıyorum yemek felan hazırladım esimi bekliyorum canım idrar testi sabah ilk idrar la olanla akşam yapilan çok farkeder miAyy amann uyumaa uyumaa :))
Ağzımın içinokdr kötü ki amannn ammaann
Benım kürtaj oldugu için farklıdır heralde ikimizin ki . Benım 35 gün sonra gelmişti ..8 gün önce bir hafta 10 güne gelir demişti ama bugün tekrar konuşmadık sadece Perşembe günü gel film için dedi
Kuzum tonda fark ediyo .Valla dayanıyorum yemek felan hazırladım esimi bekliyorum canım idrar testi sabah ilk idrar la olanla akşam yapilan çok farkeder mi
Ya kızlar bişey sorcam ben bu ay malesef kaçırdım yumurtlama günunu regl gününe iki hafta filan var yinede denemek olurmu kafam karisiyor vallaBenım kürtaj oldugu için farklıdır heralde ikimizin ki . Benım 35 gün sonra gelmişti ..
Benim 3 yada 4 gün var da sabah yaptım dünku gibi az önce yaptım görülmüyor gibi yok mu yada kimyasal felan mi diye düşünmeye basladimKuzum tonda fark ediyo .
Mesela çok silikken yaparsan akşam o çizgiyi göremeyenilirsin .
Ama 2 kala falan benım öğlen yaptıklarımda bile çıkıuodu
Canım regle 2 hafta varsa yumurtlama zamanında olabilirsin .Ya kızlar bişey sorcam ben bu ay malesef kaçırdım yumurtlama günunu regl gününe iki hafta filan var yinede denemek olurmu kafam karisiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?