Canım çok silikken dediğim gibi sadece sabah yapmanı öneririm .Benim 3 yada 4 gün var da sabah yaptım dünku gibi az önce yaptım görülmüyor gibi yok mu yada kimyasal felan mi diye düşünmeye basladim
Hm insallah canım valla hiç bilemiyorum takvime göre hareket ediyorum ama o zaman ben deniyim yani insallah tutarCanım regle 2 hafta varsa yumurtlama zamanında olabilirsin .
Sen yine de değerlendir 2 günde 1 belki 2. Kez yumurtlama olur
Canım takvıme çok güvenmeeemek lazım .Hm insallah canım valla hiç bilemiyorum takvime göre hareket ediyorum ama o zaman ben deniyim yani insallah tutar
İlk denememde buraya testimi atmıştım silik çıkmıştı ama olmadı malesef geçen ay da olmadı bu ayda ovulasyon yumurtlamayı kaçırdım iki aydır denemiş oluyorum yani canım hiç doktora gitmedim evet adetim düzenlidir canım ama geçen ayda tam adet günü pembe leke geldi olmadım diyordumki sonraki günlerde regl oldumCanım takvıme çok güvenmeeemek lazım .
Sen ne zamandır deniyorsun ?
Herhangı bis ıkıntı varmı ?
Reglin günü gününe mi denk gelir
CAnım ovulasyon testiyle denemek İstermisin . ?İlk denememde buraya testimi atmıştım silik çıkmıştı ama olmadı malesef geçen ay da olmadı bu ayda ovulasyon yumurtlamayı kaçırdım iki aydır denemiş oluyorum yani canım hiç doktora gitmedim evet adetim düzenlidir canım ama geçen ayda tam adet günü pembe leke geldi olmadım diyordumki sonraki günlerde regl oldum
Regline 2 hafta varsa muhtemelen 14.günlerdesin.bence tam zamanı.18e kdr değerlendireblrsnİlk denememde buraya testimi atmıştım silik çıkmıştı ama olmadı malesef geçen ay da olmadı bu ayda ovulasyon yumurtlamayı kaçırdım iki aydır denemiş oluyorum yani canım hiç doktora gitmedim evet adetim düzenlidir canım ama geçen ayda tam adet günü pembe leke geldi olmadım diyordumki sonraki günlerde regl oldum
O zaman regl bitince denemelere başlıyim bı doktora gidiyim diyorum ama erkenmi diyorum nasıl olur diyorumCAnım ovulasyon testiyle denemek İstermisin . ?
Eğer ovulasyon testı yapmak istemiyorum diyorsan.
regl bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye girersen gününü kaçırmazsın
Canım ben eşimle 6 yıl korunduktan sonra çocuk düşündüğüm için ilk önce kontrole gittim . Doktorum kan tahlillerimi falan yaptı .O zaman regl bitince denemelere başlıyim bı doktora gidiyim diyorum ama erkenmi diyorum nasıl olur diyorum
11 gün kalmış reglime canım takvime göre öyle geçen ay 8 inde olmuştum bu ay 11 i gosteriyorRegline 2 hafta varsa muhtemelen 14.günlerdesin.bence tam zamanı.18e kdr değerlendireblrsn
Doğru söylüyorsun canım bende 11 aylık evliyim ama 8 ayı vajinismus la geçti sonra hemen çocuğa başladık ilk denemede kan değerlerine baktirdim bende de kan düşüklüğü var yükselmişti yuksekti B12 ve D vitamini eksikliği var ilaç verdi ama ben dedim ki çocuk dusundugum için içmedim dedim iyi yapmışsın içme dedi doktor sağlık ocağı ndki doktor bu aradaCanım ben eşimle 6 yıl korunduktan sonra çocuk düşündüğüm için ilk önce kontrole gittim . Doktorum kan tahlillerimi falan yaptı .
Sadece demir ve kan değerlerimde hafif bir düşüklük vardı. Onunu için ilaç kullandım bi ay ve o ay gebe kaldım .
Doktorum 1 yıl deneyin olmazsa gelin demişti .
Bana sorarsan ilk önce bir doktora git düşük bir değerin varsa düzene girsin . Hem Allah korusun sıkıntı varsa boşyere beklememiş olursun
Benım içtiğim ilaçlar ağır değildi canım . Hamılelıkte de kullanıyor hatta 12. Haftadan sonra .Doğru söylüyorsun canım bende 11 aylık evliyim ama 8 ayı vajinismus la geçti sonra hemen çocuğa başladık ilk denemede kan değerlerine baktirdim bende de kan düşüklüğü var yükselmişti yuksekti B12 ve D vitamini eksikliği var ilaç verdi ama ben dedim ki çocuk dusundugum için içmedim dedim iyi yapmışsın içme dedi doktor sağlık ocağı ndki doktor bu arada
O zaman zaten ben bu ayı kaçırdım doktora gidiyim diyorum en azindan bilgilenirim diyorum canım bide seni rahatsız ediyorum ama rica etsem doktor nasıl bı muayene yapıyor söyleyebilir misin herkes alttan muayene diyor biraz korku oldu haliyle :/Benım içtiğim ilaçlar ağır değildi canım . Hamılelıkte de kullanıyor hatta 12. Haftadan sonra .
O yğzden verdi sanırım doktorum
Evet canım farklıdır benim rahim kalınlığıma bakıyordu hep ona göre konuştu bi bugün konuşmadıkBenım kürtaj oldugu için farklıdır heralde ikimizin ki . Benım 35 gün sonra gelmişti ..
Bana verdiği ilaçta da öyle yazıyor hatta hamile olmadığım için kurum karşılamadı ilacıBenım içtiğim ilaçlar ağır değildi canım . Hamılelıkte de kullanıyor hatta 12. Haftadan sonra .
O yğzden verdi sanırım doktorum
Ben sağlık ocağında aile hekimine gittim o verdi ilac iyi olmuş kullanmadığım dedi bende halaa kullanmiyorumBana verdiği ilaçta da öyle yazıyor hatta hamile olmadığım için kurum karşılamadı ilacı
Yap canım yap yarın toplu sünnet gibi test yapıcazKızlar çok sık giremiyorum ama girdiğim zaman bi yarım saatim msjlarınızı okumakla geçiyor ☺uzaktan takipteyim sizi.yarın inşallah güzel haberlerle uyanırız.benim bat 4 mart.yarın test yapsammı bilemedim.bu ay da olmazsa bidahaki ay doktora başlıcam tekrar 5 ay önce klomenle yumurta takibi yapmıştı ama bi işe yaramadı.Allahım nolur pozitifi görsem de doktorlara gerek kalmasa
Canım ben alttan muayene istememiştim direk kan aldı kan tahlilerimi yaptı .O zaman zaten ben bu ayı kaçırdım doktora gidiyim diyorum en azindan bilgilenirim diyorum canım bide seni rahatsız ediyorum ama rica etsem doktor nasıl bı muayene yapıyor söyleyebilir misin herkes alttan muayene diyor biraz korku oldu haliyle :/
Ah canım benım üüzlme nolursun . Bak üzüldüpün içinde kanaman olmus olabılır .Gidemedim sinir krizi geçirdim eşim gelemedi işi yüzünden kanamam var şu an hafif yarın sabah devlet hastanesine gitçem marttın 6sına aldım randevu en erken o zaman buldum özel doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?