- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Eve geçeyim özelden atarım canım ilaci sor sana sıkıntı vermeyecekse kullan. Özellikle b12 ilk aylarda çok önemliBen sağlık ocağında aile hekimine gittim o verdi ilac iyi olmuş kullanmadığım dedi bende halaa kullanmiyorum
İsmi ne canım ? Ne ilacı verdi ?Ben sağlık ocağında aile hekimine gittim o verdi ilac iyi olmuş kullanmadığım dedi bende halaa kullanmiyorum
İnsallah canım ya sırf korkudan gidemiyorum belki doktor daha iyi yönlendirebilir bak şimdi için rahatladı biraz kimisi hemen gitme doktora diyor kimisi git işini sağlama al diyor benimde daha ilk olcak en iyisi gitmek diyorum yaniCanım ben alttan muayene istememiştim direk kan aldı kan tahlilerimi yaptı .
Ama bazı doktorlar yumurtalara falan bakmak istiyor .
İnan ki acı duycak biley yokk .
Gebelik zamanında çok vajınal muayene oldum hemde erkek doktolata .
Hiçbir şekilde vajınana bakılmıyor bir örtü örtüyolar nefes al diyor ve cihazı sokuyor inan ki acımıyor kendı sıkma yeter
Bende onu düşünüyorum pembe kanamam var bide kendimi çok sık ultrasona koymak istemiyorumAh canım benım üüzlme nolursun . Bak üzüldüpün içinde kanaman olmus olabılır .
Hemen kendını toparlageç olsun güç olamsın ama eğer kanaman varsa canım acile gitmeni öneriirim
Git canım zaman kaybetmemiş olursun her ay olmayınca yaaa acaba neden olmadı demezsin .İnsallah canım ya sırf korkudan gidemiyorum belki doktor daha iyi yönlendirebilir bak şimdi için rahatladı biraz kimisi hemen gitme doktora diyor kimisi git işini sağlama al diyor benimde daha ilk olcak en iyisi gitmek diyorum yani
Evet kanım 12 çıkmıştı yüksek ama sınırda dedi benim hep var kan düşüklüğü B 12 düşüklüğü d vitamini sonradan çıktı tamam canimEve geçeyim özelden atarım canım ilaci sor sana sıkıntı vermeyecekse kullan. Özellikle b12 ilk aylarda çok önemli
Canım ama pembe kanama çok riskli sakın gözardı etmeBende onu düşünüyorum pembe kanamam var bide kendimi çok sık ultrasona koymak istemiyorum
Bı normal kan ilacı verdi D vitamini ismini hatırlamıyorum kaldirdim ilacı ama şey suya sıkılan damla gibi odaİsmi ne canım ? Ne ilacı verdi ?
En güzeli canım sen doktora görün .Bı normal kan ilacı verdi D vitamini ismini hatırlamıyorum kaldirdim ilacı ama şey suya sıkılan damla gibi oda
İnşallah canım ya hamilesin dualarında bizleri de unutma en kısa zamanda gidiyim bende insallah bı sorun cikmazEn güzeli canım sen doktora görün .
Sonra Allahın izniyle kafan rahat bir şekilde denemelere başlarsın
Çok geçmiş olsun canım ya düzelir inşallahAmiinn..
ya kv hastaneye kaldirilmis mide kanamasi demisler... tobe tobe noluyor yaa.
Canım genel muayene için gitceksin muhtemelen kan değerlerine bakar folikasit verir.eğer iltihap mantar simir için gidersen alttan muayene ediyor.ben çok gittim onlardada korkulcak bişey yok.rahat olİnsallah canım ya sırf korkudan gidemiyorum belki doktor daha iyi yönlendirebilir bak şimdi için rahatladı biraz kimisi hemen gitme doktora diyor kimisi git işini sağlama al diyor benimde daha ilk olcak en iyisi gitmek diyorum yani
Unuturmuyum canım her namazımdan sonra Aşlahım isteyeen herkese hayırlı evlatlar ver diyorum .İnşallah canım ya hamilesin dualarında bizleri de unutma en kısa zamanda gidiyim bende insallah bı sorun cikmaz
Ay bak siz böyle diyince icim rahatlıyor ben gidiyim o zaman ya hem takip de filan ederse iyi olur bence yaniCanım genel muayene için gitceksin muhtemelen kan değerlerine bakar folikasit verir.eğer iltihap mantar simir için gidersen alttan muayene ediyor.ben çok gittim onlardada korkulcak bişey yok.rahat ol
Amin canım benim Rabbim namazlarını dualarını kabul etsin inşallahUnuturmuyum canım her namazımdan sonra Aşlahım isteyeen herkese hayırlı evlatlar ver diyorum .
İnşallah sizede naisp eder rabbım
Merhaba, tam tersine B12 ve D vitamini eksikliği de tutunmayı engelleyebiliyor, bence ihmal etmeyin.Doğru söylüyorsun canım bende 11 aylık evliyim ama 8 ayı vajinismus la geçti sonra hemen çocuğa başladık ilk denemede kan değerlerine baktirdim bende de kan düşüklüğü var yükselmişti yuksekti B12 ve D vitamini eksikliği var ilaç verdi ama ben dedim ki çocuk dusundugum için içmedim dedim iyi yapmışsın içme dedi doktor sağlık ocağı ndki doktor bu arada
Merhaba canım .Yanlış yönlendirdi o zaman ben bı kadın doğuma gidiyim güzelce bence de o yüzden olabilir 2 ay denememde de bir çok belirti yaşadığım halde olmadı çünküMerhaba, tam tersine B12 ve D vitamini eksikliği de tutunmayı engelleyebiliyor, bence ihmal etmeyin.
Benim mesai bitti yarın sabah görüşrüz kızlarrr yarn haftanın son günü haftasonu geçip geri geldiğimizde bata 4 kalmış olacak:)
H E yarın için kalbimiz seninle :) inşallah çok güzel geçer
hepinize iyi akşamlar sabah görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?