Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah canım ya sırf korkudan gidemiyorum belki doktor daha iyi yönlendirebilir bak şimdi için rahatladı biraz kimisi hemen gitme doktora diyor kimisi git işini sağlama al diyor benimde daha ilk olcak en iyisi gitmek diyorum yani

Ah canım benım üüzlme nolursun . Bak üzüldüpün içinde kanaman olmus olabılır .
Hemen kendını toparlageç olsun güç olamsın ama eğer kanaman varsa canım acile gitmeni öneriirim
Bende onu düşünüyorum pembe kanamam var bide kendimi çok sık ultrasona koymak istemiyorum

Git canım zaman kaybetmemiş olursun her ay olmayınca yaaa acaba neden olmadı demezsin .

Eve geçeyim özelden atarım canım ilaci sor sana sıkıntı vermeyecekse kullan. Özellikle b12 ilk aylarda çok önemli
Evet kanım 12 çıkmıştı yüksek ama sınırda dedi benim hep var kan düşüklüğü B 12 düşüklüğü d vitamini sonradan çıktı tamam canim

Canım genel muayene için gitceksin muhtemelen kan değerlerine bakar folikasit verir.eğer iltihap mantar simir için gidersen alttan muayene ediyor.ben çok gittim onlardada korkulcak bişey yok.rahat ol

Canım genel muayene için gitceksin muhtemelen kan değerlerine bakar folikasit verir.eğer iltihap mantar simir için gidersen alttan muayene ediyor.ben çok gittim onlardada korkulcak bişey yok.rahat ol
Ay bak siz böyle diyince icim rahatlıyor ben gidiyim o zaman ya hem takip de filan ederse iyi olur bence yani

Merhaba, tam tersine B12 ve D vitamini eksikliği de tutunmayı engelleyebiliyor, bence ihmal etmeyin.

Merhaba, tam tersine B12 ve D vitamini eksikliği de tutunmayı engelleyebiliyor, bence ihmal etmeyin.
Merhaba canım .Yanlış yönlendirdi o zaman ben bı kadın doğuma gidiyim güzelce bence de o yüzden olabilir 2 ay denememde de bir çok belirti yaşadığım halde olmadı çünkü

Nolur aklınıza geldikçe dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…