Dualarımız seninle kuzum
Nolur aklınıza geldikçe dua edin
Beklenen adet tarihi :))bat ne demek
Amin canım Allah razı olsunDualarımız seninle kuzum
Birbirimize dua edelim bu gece kulun kula ettiği dua kabul olurmuş
Yarın yepyeni güzel mutlu bir sabaha uyanalım ..
teşekkürlerBeklenen adet tarihi :))
Bence espriydi demi :)bat ne demek
27 mart aşkım
Bence espriydi demi :)
Dün bu konu üzerine konusmustukta sende üstüne soruncayani hiç bat kelimesini kullanmadım :) neden şaka olsun ki bence her yeni üye olan anlam veremiyordur. doktora bat'ıma şu kdr kaldı demiyoruz
Valla bende bu sat ı bat ı öğrenmem baya zaman aldı.doğru olabilir.Bence espriydi demi :)
Bende 9 yıllk evliyim bu siteye gireli 1 sene oldu.başlarda sat ı bat ı anşamıyodum bende burda öğrendim.hatta bugün kv die bi kısatla daha öğrendm.oda kayınvalide demekmiş sanırımyani hiç bat kelimesini kullanmadım :) neden şaka olsun ki bence her yeni üye olan anlam veremiyordur. doktora bat'ıma şu kdr kaldı demiyoruz
Oyy kuuzm benım iyi niyetlim Allah razı olsunEve geldim yemek yedim, adet olduğumu unutmuşum sana bi kuran okuyayım dedim az kalsın alıyordum elime abovH E
Ben arapçasını okuyamıyorum ama türkçe yazıdan dilim döndüğü kadar işte, ne demek bebeğim.. Okuyamadım malum durumdan ama diğer bütün dualarım seninleOyy kuuzm benım iyi niyetlim Allah razı olsun
Düşünmen bile okdr mutlu etti ki sağol canımm
Dün bu konu üzerine konusmustukta sende üstüne sorunca
Olsun canım öğrenmiş oldun .
SAT ta . Son Adet Tarıhın
Sağol cnaım benım bende maalesef türkçe okuyorum .Ben arapçasını okuyamıyorum ama türkçe yazıdan dilim döndüğü kadar işte, ne demek bebeğim.. Okuyamadım malum durumdan ama diğer bütün dualarım seninle
Valla bende bu sat ı bat ı öğrenmem baya zaman aldı.doğru olabilir.
Bende 9 yıllk evliyim bu siteye gireli 1 sene oldu.başlarda sat ı bat ı anşamıyodum bende burda öğrendim.hatta bugün kv die bi kısatla daha öğrendm.oda kayınvalide demekmiş sanırım
yarın da pik ne demek diye sorman muhtemel
Amiiiin bize pıt pıt sesleriyle gel yarıın ay çok heyecanlıyımSağol cnaım benım bende maalesef türkçe okuyorum .
Allahım kabul etsin inşalllah güzel dualarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?