- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
yarın da pik ne demek diye sorman muhtemel
Yoo ille kisaltma kullanmak zorunda degilsin doktor da beklenen adet tarihin ne der son adet tarihin der.. biz doktor olmadigimiz icin kisaca bat ve sati kullanabiliyoruzyani hiç bat kelimesini kullanmadım :) neden şaka olsun ki bence her yeni üye olan anlam veremiyordur. doktora bat'ıma şu kdr kaldı demiyoruz
ovulasyon testinin ennn koyu hali demek canım. ovulasyon testini biliyor musunaa onuda şimdi duydumm :) pik türetemiyorumdaa
Bende bdv den ogrendim kv kp :))Valla bende bu sat ı bat ı öğrenmem baya zaman aldı.doğru olabilir.
Bende 9 yıllk evliyim bu siteye gireli 1 sene oldu.başlarda sat ı bat ı anşamıyodum bende burda öğrendim.hatta bugün kv die bi kısatla daha öğrendm.oda kayınvalide demekmiş sanırım
aa niye kız ben arkadasımla mesajlasırken daha buraya üye olmadan kv kp diye bahsederdiBende bdv den ogrendim kv kp :))
Simdi bdv ney trend konular ney diyenler olabilir
Kisatmalari kuzum burdan ogrendim. :) ama bat ne kv ne diye sormadimaa niye kız ben arkadasımla mesajlasırken daha buraya üye olmadan kv kp diye bahsederdiama o kk üyesi değil
bende bat 10 diyolar mesela sonra sonra çözdümKisatmalari kuzum burdan ogrendim. :) ama bat ne kv ne diye sormadim
Ahaha bi de kib var ben onu kendine iyi bak diye biliyordum.. kibledim seni diyorlardi sikayet anliyorum ama kib ne megersem kotu icerik bildirmis :))Kk da kadınlar kulübü
Muhabebte baya güldüm
O neymiş gı ben bilmiom valla.aayy daha öğrencek çok şeyimiz var.yumurta ne zaman çatlar kaç mm de çatlar.hepsini burda öğrendim.yakında profosör çıkcaz hepimizbdv biliyorum :))))
ahahah kendine iyi bakladım seniAhaha bi de kib var ben onu kendine iyi bak diye biliyordum.. kibledim seni diyorlardi sikayet anliyorum ama kib ne megersem kotu icerik bildirmis :))
Hayir anlatamamisim minnosum.. kibi onceden kk den once kendine iyi bak olarak biliyordum...ahahah kendine iyi bakladım seni
aynen bende öyle biliyodum şaka yapıyorumHayir anlatamamisim minnosum.. kibi onceden kk den once kendine iyi bak olarak biliyordum...
Bugun gittim canim cok sukur hersey duzelmis. Cigerlerim de toparlanmis triotlarda dusmus cok sukur duzeldi herseyTam 0 canım negatif yazıyo
sadece 12 saatcikAllahım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?