aaa gercekten mi ben kalp sesi duymadim....Benim eşim daha 15 haftalık falandı. Annesinden aldı getirdi steteskobu. Ara ara dinliyor alttan alttan bi kalp atma sesi duyuyor. Sende dikkatli dinle bak duyarsın :)
Amin cnm Inşallah sağlıkla dogsunlardaBence sizinki de saçlı doğacaktır. Ancak mide yanması olmaması büyük şans. Maaşallah 41 kere hiç olmasın çok iğrenç bir şey yanma. İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz saçları uzar nasılsa büyüdükçe sırmalar gibi yumuşacık olur kestirmeye kıyamayız. ❤
Benmde cok yiyince öyle oluyor çok rahatsız oluyorum ama bel agrım olmuyor cnmKızlar yemek yedikten sonra uzanıyorum sanki mideme sırtıma öküz oturuyor çok rahatsız ediyor ama oturamıyorumda belim ağrıyo nolcak böyle ☹☹
Ihtiyacina gore al canim. Mesela kenarda battaniyen falan yoksa ya da bir taneyse 10lu seti al. Fazladan kiyafet ve battaniyen olmus olur.Tatlı anneler hastane çıkışı beğendim iki tane resmini atıyorum sizce nasıl? 5 ki olanın iç zıbını yok ya bebişler yazın doğacak aslında ama iç zıbınsız kullanışlı olmaz mı acep bilemedim. 10 lu da çok mu gereksiz bir sürü parça? Kararsızım. Set almak kolayıma geliyor. Fikirlerinize göre son kararı vereceğim❤
canim
tmm canim
aaa gercekten mi ben kalp sesi duymadim....
bu aksamlik bu kadar sapiklik yeter kulaklarim acidi valla ama yarin sabah kahvaltidan sonra sapikliga devam edicemdaha dikkatli dinlicemm belki duyarim bende
[/QUOTE
Gerçekten bende duyamıyorum. Ama babamız duyuyor. Dinle dinle duyarsın bencede. Hele ki şimdi daha da büyüdüler. Ama tatlı sapıklık :)) ilk hareket ettiği zamanlarda gecenin bir yarısı eşim uykulu uykulu steteskobu getirip dinlemeye çalışıyordu. Ayy bu hamilelik tek anneleri değil. Babaları da tuhaf yapıyor ha ha hayy :)
Biraz korkmadım değilBi çubuk var ellerinde işte şimdi suyunu patlatıcaz akınca endişe etme diye uyarım hop alttan batırıp akıtıyorlar
Cnm güle güle kullan, ben de istiyordum bundan ama kararsız kaldım acıkcası. Sen deneyimle bakalım Doğumdan sonra güzel dersen alırımKızlar anne baba yanı yatak aldım bebişi yanımızda yatırcağımız zaman onda yatırırız diye. Umarım kullanırız gereksiz değildir
Canım ben de aldım şimdiden o kremden son haftalarda sürmeye başlarım herhalde ne olur ne olmazGunay
Ben çok çektim o yaralardan canım lansinoh diye bir krem vardı hamilelikte başladım sürmeye hiç fayda etmedi balık yağı kullandım Dr tavsiyesi ile en son dayanılmaz seviyedeydi şimdi de alıp hastane cantasina koymayı planliyorum
Amin cnm Allah kabul etsinarkadaşlar yasin inmiş de bitti
Allah kabul etsin inşallah haftaya cuma duasını yapalim
insalah
Çünkü yasak. Sekersiz 21 gun dene bak, sadece direjt seker degil seker ihtiva eden seyleri de hayatindan cikarmis oluyorsun. Tabi hamilelikte bu kadar kati yapilmali mi bilmiyorum, yanlis yonlendirmeyeyim.sigorta dahilindeydi bizimki deutschland da. haftaya gittigimde kontrolde insallah sekerim cikmazda hayatim normale doner. dolapta tatlidan baska bisey yok gibime geliyo bugun bi ton meyve aldim. asiri cok tatli istiyo canim fenalardayim
La senin dün kuyruğun vardi ne ara minik insan oldun tipsiz
İki gündür gazim var, oksijen tupu mutfak tüpü falan doldurabilirim.Benim organlar yukari tasiniyor sanirim agrisi mahvediyor
Bu 21 gün kuralına kesinlikle inanıyorum, yıllar önce uyguladım şekeri bırakmamla sonuçlandıÇünkü yasak. Sekersiz 21 gun dene bak, sadece direjt seker degil seker ihtiva eden seyleri de hayatindan cikarmis oluyorsun. Tabi hamilelikte bu kadar kati yapilmali mi bilmiyorum, yanlis yonlendirmeyeyim.
La senin dün kuyruğun vardi ne ara minik insan oldun tipsiz ❤
Ben su an midem nerde karnım nerde bilmiyorum , hepsi kaymış yer değiştirmiş herhalde bi yerlerim ağrıyo gibi oluyo neresi bulamıyorumBenim organlar yukari tasiniyor sanirim agrisi mahvediyor
vallahi ben oglan da yapmadim kizda da yapmam. dr o zaman sakin bebege su bile vermeyin, vucuda yabanci maddeni girmesi anne sutunun tam koruyuculugunu bozar demisti. ilk 6 ay anne sutu denen olay cidden sadece anne sutu oluyormus. bu 5 sene onceki bilgiydi tabi. bakalim bu sefer ne derler.Kayimvalidem bugun 1.5yas civari torununa hurma yediriyordu, senin bebegin dogdugunda agzina zemzem mi veriyim hurma mi dedi, efendim dedim?Anlamadim, daha önce de duymamistim. Neden veriyoruz ki dedim anne sütü alir belki dedi onu alsin dedim bir sey diyemedim. Soru beklemedigim yerden gelince tutuldum kaldim yani
Netten baktım sunnet vs deniyor. Mantıklı gelmedi bana da. Tekrar konusu gecerse söylerim gerek yok diye. Ki zaten dogumda hastaneye kaçak gitmeyi hayal ediyorum
oh masallah cok sevindim.Kızlar doktorla elektrimiğiz tuttu valla sevdim kadını sanki arkadaşım gibiydi.. bebeğimin kilosu 900 gr boyuda 33 cm imiş. Gayet iyi dedi doktor. Yüzünü pek göremedik kordonu yüzüne gelmiş ağzını açıp kapattı falan çok tatlıştıherşeyi gayet iyi çok şükür. Tetanoz aşısı için gerek görmüyorum dedi dr bende aynı fikirdeyim iyi oldu şeker yüklemesini de açlık tokluk olarak baktırabilirisn sağlık ocağından dedi ☺
cnm ic zibin iyi olur. yaz bebegi olsa da basta usurler. icli disli lazim. 10 lu al derim.Tatlı anneler hastane çıkışı beğendim iki tane resmini atıyorum sizce nasıl? 5 ki olanın iç zıbını yok ya bebişler yazın doğacak aslında ama iç zıbınsız kullanışlı olmaz mı acep bilemedim. 10 lu da çok mu gereksiz bir sürü parça? Kararsızım. Set almak kolayıma geliyor. Fikirlerinize göre son kararı vereceğim❤
yok annem. sen korkan anne de 1 numarasin. kimseye vermem yerinei@afroditi masallah masallahel bak.ya masallah
R Rzg14 kos.kos 1. Numara bellisinemist57 benim.tahtimi aldi pimpirikli anne konusunda steteskop almis.ödünç ben iki.numaraya geriledim
oturmakla yatmak arasi bir sekilde dur bari cnm. soluna dogru ama...Kızlar yemek yedikten sonra uzanıyorum sanki mideme sırtıma öküz oturuyor çok rahatsız ediyor ama oturamıyorumda belim ağrıyo nolcak böyle ☹☹
Aslında 2 kez sormakla kibarca davet etmis , hadi girip bakalım diyecektinbenim oglum hastalandi diye bugun aldim goturdum. tesadufen benim kadin dogumcuyla karsilastik. beni gorur gormez "iyisiniz dimi birsey yok" dedi. yok iyiyim oglumu getirdim dedim. yine ayni soru... neyse oglumu sevdi vs yine soruyor iyisiniz di mi bisi yok diye ... yok dedim gitti.
keske deseydim; bebek migdeme basmaya basladi nefesimi kesiyor basim donuyor o zaman. napsak bir baksak mi usg de diye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?