2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim eşim daha 15 haftalık falandı. Annesinden aldı getirdi steteskobu. Ara ara dinliyor alttan alttan bi kalp atma sesi duyuyor. Sende dikkatli dinle bak duyarsın :)
aaa gercekten mi ben kalp sesi duymadim....
bu aksamlik bu kadar sapiklik yeter kulaklarim acidi valla ama yarin sabah kahvaltidan sonra sapikliga devam edicem daha dikkatli dinlicemm belki duyarim bende

Amin cnm Inşallah sağlıkla dogsunlarda sizinkide inş kısa sürer yanması

Ihtiyacina gore al canim. Mesela kenarda battaniyen falan yoksa ya da bir taneyse 10lu seti al. Fazladan kiyafet ve battaniyen olmus olur.

Bi çubuk var ellerinde işte şimdi suyunu patlatıcaz akınca endişe etme diye uyarım hop alttan batırıp akıtıyorlar
Biraz korkmadım değil
Kızlar anne baba yanı yatak aldım bebişi yanımızda yatırcağımız zaman onda yatırırız diye. Umarım kullanırız gereksiz değildir
Cnm güle güle kullan, ben de istiyordum bundan ama kararsız kaldım acıkcası. Sen deneyimle bakalım Doğumdan sonra güzel dersen alırım
Canım ben de aldım şimdiden o kremden son haftalarda sürmeye başlarım herhalde ne olur ne olmaz

sigorta dahilindeydi bizimki deutschland da. haftaya gittigimde kontrolde insallah sekerim cikmazda hayatim normale doner. dolapta tatlidan baska bisey yok gibime geliyo bugun bi ton meyve aldim. asiri cok tatli istiyo canim fenalardayim
Çünkü yasak. Sekersiz 21 gun dene bak, sadece direjt seker degil seker ihtiva eden seyleri de hayatindan cikarmis oluyorsun. Tabi hamilelikte bu kadar kati yapilmali mi bilmiyorum, yanlis yonlendirmeyeyim.
Eki Görüntüle 2265142
hele sunun tipine bakin teyzeleri
La senin dün kuyruğun vardi ne ara minik insan oldun tipsiz

Bu 21 gün kuralına kesinlikle inanıyorum, yıllar önce uyguladım şekeri bırakmamla sonuçlandı

vallahi ben oglan da yapmadim kizda da yapmam. dr o zaman sakin bebege su bile vermeyin, vucuda yabanci maddeni girmesi anne sutunun tam koruyuculugunu bozar demisti. ilk 6 ay anne sutu denen olay cidden sadece anne sutu oluyormus. bu 5 sene onceki bilgiydi tabi. bakalim bu sefer ne derler.
oh masallah cok sevindim.

cnm ic zibin iyi olur. yaz bebegi olsa da basta usurler. icli disli lazim. 10 lu al derim.

@afroditi masallah masallah el bak.ya masallah
R Rzg14 kos.kos 1. Numara belli sinemist57 benim.tahtimi aldi pimpirikli anne konusunda steteskop almis.ödünç ben iki.numaraya geriledim
yok annem. sen korkan anne de 1 numarasin. kimseye vermem yerinei

benim oglum hastalandi diye bugun aldim goturdum. tesadufen benim kadin dogumcuyla karsilastik. beni gorur gormez "iyisiniz dimi birsey yok" dedi. yok iyiyim oglumu getirdim dedim. yine ayni soru ... neyse oglumu sevdi vs yine soruyor iyisiniz di mi bisi yok diye ... yok dedim gitti.
keske deseydim; bebek migdeme basmaya basladi nefesimi kesiyor basim donuyor o zaman. napsak bir baksak mi usg de diye ....

Aslında 2 kez sormakla kibarca davet etmis , hadi girip bakalım diyecektin geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…