2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya bende ayni haldeyim mahvoldum yaa kabak yemegi mi

0/3 ay degilmi bu hastahene çıkışları gencler.ben.hep onlardan.aldim 3 ay giyer diye yoksa.gummmm udg06 0/3 ay gidiyorsa al canim
Evet öyle yazıyor da bebiş biraz büyük filan doğsa 3 ay giyemez sanıyorum. O nedenle 0/3 aylık çok almadım ben. Hastane çıkışları ve bir kaç tane alt üst takım aldım. Aman benden büyük bebiş doğmaz gerçi anca totişim büyüyor da

Benim.hepsi 0/3 ya demeyin ALLAH eee ne.olcak 3_6 cok.az aldim

Yaa normal doğsun lar tontiş zor çıkarması yae. Sonradan tontiş olurlar inşallah cok cok süt içip böylee.. Ama ilk 2 ay giyiyorlar ya en az ve hep kirletiyorlar iyidir göz çıkarmaz fazlası..

Benim.hepsi 0/3 ya demeyin ALLAH eee ne.olcak 3_6 cok.az aldim
Endişelenme canım giydirirsin hem sık değiştiriliyor ilk zamanlar rahat edersin. Baktın küçüldü internet filan el altında mevsim şartına göre 3/6 6/9 aylıklardan alırsın yine. Ben büyük çok almadım. Gidemezsek bile kargoyla kapımıza gelir nasılsa. Güle güle giysin minik sağlıkla giysin

Maşallah ya duruşa bak 25 haftalikmi cnm baya büyümüş oluyomuş o haftada ya ne güzel

Sagol canim evet 24+4❤
ben de şok oldum gorunce bu kdr büyümüş ve saçlı olmasini beklemiyodum hala durup durup yaa saca bak yaa diyorum evde hahaha

Tek parçalar pahali ust alt derken setler daha uyguna geliyordu ben de hep set aldim tek alt 15 ust 20 set 30 25 mantıken set aldim
Di mi daha uyguna geliyor ayy benim herif hazirandan önce açacak mı cüzdanı acep alışveriş yapmadım yaa bebeikim cıbıl sayılır şu an Bi donu yok yawrumun

He tamam cnm . Evet kendimi biliyorm ama kendimi şartlamam lazm haklsn ben normalde bakalm onuda atlatırız herlde öyle böyle yapcak bisey yok

Di mi daha uyguna geliyor ayy benim herif hazirandan önce açacak mı cüzdanı acep alışveriş yapmadım yaa bebeikim cıbıl sayılır şu an Bi donu yok yawrumun
Bak ben iki gun trip dir dir aglama araliksiz suratsizlik ve zafer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…