Bu arada hamileliğimin başından beri Hazımsızlık çekiyordum tuvalete çok az çıkıyordum iki haftadır kabak yedim var ya normale döndüm ya ne kötüymüş gerçekten.. Kabak candır dermanım oldu resmen..
Bu arada hamileliğimin başından beri Hazımsızlık çekiyordum tuvalete çok az çıkıyordum iki haftadır kabak yedim var ya normale döndüm ya ne kötüymüş gerçekten.. Kabak candır dermanım oldu resmen..
Evet öyle yazıyor da bebiş biraz büyük filan doğsa 3 ay giyemez sanıyorum. O nedenle 0/3 aylık çok almadım ben. Hastane çıkışları ve bir kaç tane alt üst takım aldım. Aman benden büyük bebiş doğmaz gerçi anca totişim büyüyor da
Evet öyle yazıyor da bebiş biraz büyük filan doğsa 3 ay giyemez sanıyorum. O nedenle 0/3 aylık çok almadım ben. Hastane çıkışları ve bir kaç tane alt üst takım aldım. Aman benden büyük bebiş doğmaz gerçi anca totişim büyüyor da
Yaa normal doğsun lar tontiş zor çıkarması yae. Sonradan tontiş olurlar inşallah cok cok süt içip böylee.. Ama ilk 2 ay giyiyorlar ya en az ve hep kirletiyorlar iyidir göz çıkarmaz fazlası..
Endişelenme canım giydirirsin hem sık değiştiriliyor ilk zamanlar rahat edersin. Baktın küçüldü internet filan el altında mevsim şartına göre 3/6 6/9 aylıklardan alırsın yine. Ben büyük çok almadım. Gidemezsek bile kargoyla kapımıza gelir nasılsa. Güle güle giysin minik sağlıkla giysin
Yaa normal doğsun lar tontiş zor çıkarması yae. Sonradan tontiş olurlar inşallah cok cok süt içip böylee.. Ama ilk 2 ay giyiyorlar ya en az ve hep kirletiyorlar iyidir göz çıkarmaz fazlası..
calistigim yerde eski tansiyon aleti varmis belki tamir olur diye atmamislar bu da tansiyon aletinin zimpirtisi, tabi ben görünce hemen atladım aldim eve getirdim pazartesi gunu geri vericem ama
Di mi daha uyguna geliyor ayy benim herif hazirandan önce açacak mı cüzdanı acep alışveriş yapmadım yaa bebeikim cıbıl sayılır şu an Bi donu yok yawrumun
Yok canım Ankara Zübeyde hanım kadın Doğum Hastanesi. Midenin nasıl tepki vereceğini en iyi sen bilirsin ama ben de korkmuştum bulantı olursa diye. Aç karnına içince biraz içimi yaktı(susadım ama su da içme dediler) ama tadı iyiydi midemi bulandırmadı hatta açlığımı geçirdi 1 saat sonrA geri acıkmaya başladım ama beklemek aç karnına beklemekten daha kolay oldu. Kendini şartlama ve korkutma bence. benim bir de 75 gr yüklemeydi senin 50 gr olursa hiç sorun yaşamazsın. Ben o kadar şekeri tatlı yediğimde yiyorum ki zaten diye düşünüyorum.
Di mi daha uyguna geliyor ayy benim herif hazirandan önce açacak mı cüzdanı acep alışveriş yapmadım yaa bebeikim cıbıl sayılır şu an Bi donu yok yawrumun