2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim organlar yukari tasiniyor sanirim agrisi mahvediyor
Bnm de aynıydı artık kaburgamin ağrısından duramıyordum ama iki üç gündür rahatladım karnım aşağı doğru indi gibime geliyor bu beni biraz korkuttu çarşamba kontrolüm off daha çok var ağırsa ayrı dert agirmasa ayrı dert :)

Palyaço takımdan bende de var ..10 lü set açıkçası bana gereksiz geliyor..iç zibin olmasa da olur..(bana gore tabi)

Merhaba hanimlar uzun zamandir yazamiyordumm simdi gece gece uyku tutmadi bir yazaym dedim. Nasilsinizz. Ramazanda geldi. Oruc tutacak misiniz acaba? Ben cok kararsizim da.
Merhaba canım şükür diyelim, sen nasılsın?
Valla henüz doktoruma sormadım ama çevremdeki herkes tutma bebeği o kadar saat aç susuz bırakma diyor. Birde tiroid ilacı kullanıyorum tutamicam heralde.

Merhaba hanimlar uzun zamandir yazamiyordumm simdi gece gece uyku tutmadi bir yazaym dedim. Nasilsinizz. Ramazanda geldi. Oruc tutacak misiniz acaba? Ben cok kararsizim da.
Bn çok istiyorum ama tutamiycam hiç dayanamıyorum direk baygınlık hissi geliyor gözlerim kararıyor azıcık acıksam birde midem bulanıyor acıkınca uzun sürerse açlık kusuyorum

İyi geceler canım. Bende her sene tutardım bu sene hamile olunca çok uzun saat ama nette baktım ilk 3 ay tutulmaz diyor bilemedimde. Doktora da sormadım nasıl olur bilmiyorum.. S

yok canim ben tutamam o kadar saat aç da duramam açlığı gectim günde 3 4 litre su içiyorum o kadar sabredemem hem bebisler tam büyüme evresimde

Günaydınlaar

Gune sekersiz kahvemle basladim :/
Karatay kitabimi da aldim ne yesem diye bakiniyorum bir donem esimde insulin direnci cikinca burdaki tarifleri yapmistim ilaci birakacak kdr duzelmisti simdi geri dönüyorum ilk is sekersiz tatli tarifini yaptim incir ve süt

ikicicek-birbocek mahvediyor.ya resmen.sert.tas gibi sanki.

Buyume sancilari kuzucuklarin.. Allah sabir versin cok aciyo gercektne. Benm 2 hafta once basladi hatta buraya yazmistm ölüyorum sandm. Sirt gogus kemigi kaburgalar fln of off bi de aksamlari karnim tas gibi oluyodu. Su sira pek yok.

Karatay’ın bir de hamileler icin yazmış olduğu bir kitap var ona da bakabilirsin canım

Ben normalde de oruç tutamayan bir insan olarak tutmıcam canım hastanelere düşmeye niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…