Bnm de aynıydı artık kaburgamin ağrısından duramıyordum ama iki üç gündür rahatladım karnım aşağı doğru indi gibime geliyor bu beni biraz korkuttu çarşamba kontrolüm off daha çok var ağırsa ayrı dert agirmasa ayrı dert :)
Tatlı anneler hastane çıkışı beğendim iki tane resmini atıyorum sizce nasıl? 5 ki olanın iç zıbını yok ya bebişler yazın doğacak aslında ama iç zıbınsız kullanışlı olmaz mı acep bilemedim. 10 lu da çok mu gereksiz bir sürü parça? Kararsızım. Set almak kolayıma geliyor. Fikirlerinize göre son kararı vereceğim ❤
Merhaba hanimlar uzun zamandir yazamiyordumm simdi gece gece uyku tutmadi bir yazaym dedim. Nasilsinizz. Ramazanda geldi. Oruc tutacak misiniz acaba? Ben cok kararsizim da.
Merhaba hanimlar uzun zamandir yazamiyordumm simdi gece gece uyku tutmadi bir yazaym dedim. Nasilsinizz. Ramazanda geldi. Oruc tutacak misiniz acaba? Ben cok kararsizim da.
Merhaba canım şükür diyelim, sen nasılsın?
Valla henüz doktoruma sormadım ama çevremdeki herkes tutma bebeği o kadar saat aç susuz bırakma diyor. Birde tiroid ilacı kullanıyorum tutamicam heralde.
Bn çok istiyorum ama tutamiycam hiç dayanamıyorum direk baygınlık hissi geliyor gözlerim kararıyor azıcık acıksam birde midem bulanıyor acıkınca uzun sürerse açlık kusuyorum
İyi geceler canım. Bende her sene tutardım bu sene hamile olunca çok uzun saat ama nette baktım ilk 3 ay tutulmaz diyor bilemedimde. Doktora da sormadım nasıl olur bilmiyorum.. S
Gune sekersiz kahvemle basladim :/
Karatay kitabimi da aldim ne yesem diye bakiniyorum bir donem esimde insulin direnci cikinca burdaki tarifleri yapmistim ilaci birakacak kdr duzelmisti simdi geri dönüyorum ilk is sekersiz tatli tarifini yaptim incir ve süt
Buyume sancilari kuzucuklarin.. Allah sabir versin cok aciyo gercektne. Benm 2 hafta once basladi hatta buraya yazmistm ölüyorum sandm. Sirt gogus kemigi kaburgalar fln of off bi de aksamlari karnim tas gibi oluyodu. Su sira pek yok.
Gune sekersiz kahvemle basladim :/
Karatay kitabimi da aldim ne yesem diye bakiniyorum bir donem esimde insulin direnci cikinca burdaki tarifleri yapmistim ilaci birakacak kdr duzelmisti simdi geri dönüyorum ilk is sekersiz tatli tarifini yaptim incir ve süt Eki Görüntüle 2265223
Günaydın kızlar iyi haftasonları dilerim herkese, orucu konuşmuşsunuz ben sormuştum doktorum bebek için o kadar açlığın ve susuzluğun iyi olmadığını tavsiye etmediğini söyledi. Sanırım ben de tutamayacağım
Evet o da var canim bende hamilelikten once almistm cok yararlandim. Ama o kitapta tarifler yok. Tabi bi de bu istah acilinca son aylarda hepsi unutuldu gitti :))