2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hahaha oyyy masallah afroditii ne guzel cikmis oyleee!
Seker yuklemen pozitif mi cikti seninde??? insallah ikinci kontrolde anlik bi seker yuklemesi oldugu cikarda normallesir yiyebildiklerimiz:)

Sagol bacım :)
Evet ya ama doktora cok bozuldum yani sınır 140mis benm 142 cikti hemen herseyi yasakladi 2.kez test yapicaz da demedi.. 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem bakalm neler olucak. Insallaahh insallaaahh kurtuluruz

Evt ya sacları bile belli bende bekleyim 25. Haftda gideyim diyormmide yanman oluyomuydu cnm

Hem de nasil yaniyodu ozellkle aksamlari suanda da yaniyo bisey de yemedm yani dogru duzgn.. Ay gercekten sactan mi ya hahah rapunzel dogurcam haberim yokmus

Hem de nasil yaniyodu ozellkle aksamlari suanda da yaniyo bisey de yemedm yani dogru duzgn.. Ay gercekten sactan mi ya hahah rapunzel dogurcam haberim yokmus
Mide yanması bebişin saçı için bir belirti ise benim bebiş bir kıl yumağı olarak doğacak diye düşünüyorum şu an asla geçmeyen bir yanma haftalardır devam ediyor. Öyle ki organlardan önce kıllar oluşmuş bile olabilir zannımca
Sağlıkla gelsin tatlı bebişin

İnşallah canım çok teşekkür ederim artık bütün acıtasyonları yapıcam yaparlar inşallah :) ayy iyi bari en azından güzel bişi içiriyolar ahahah

Dimi bize tatlı olsun yeter ki her türlü götürürüz açlık zorr çok zor akşam az yiyim gece ayaktayım yaa midem kazınıyor bebek tepikliyor o da istiyo galiba ana acım diyo resmen yawrucak
Kesinlikle.. bize tatlı olsun. Pis boğazlıkta sınır tanımam ben zaten. Aynı ben de öyleyim. Akşam az yersem açlıktan uyuyamıyorum çok yersem mide yanmasından . Bebiş de açken çok kızıyor bana eeee anasına bak oğlunu al

Ben ac gitmedim Tokluk şekerime bakıldı canım 10.40 ta içtim 11.40 DA kan verdim canım ac değildim yokluga bakıldı 87 değerim yani problem yok çok sukur
O zaman aç tok farketmiyor. Aslında internette de bu şekilde yazıyor aç tok farketmez diye ama hee ihtimale karşı aç gidicem bakalım. Darısı bize inşallah bizde güzel sonuçlarla ayrılırız ♥

Ay ne güzel saçlı bebeklere bayilirimm sua n sizin için sıkıntı ama sağlıkla gelsinlerde bende yanma nasl bisey onu bile bilmiyorm

Ay ne güzel saçlı bebeklere bayilirimm sua n sizin için sıkıntı ama sağlıkla gelsinlerde bende yanma nasl bisey onu bile bilmiyorm
Bence sizinki de saçlı doğacaktır. Ancak mide yanması olmaması büyük şans. Maaşallah 41 kere hiç olmasın çok iğrenç bir şey yanma. İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz saçları uzar nasılsa büyüdükçe sırmalar gibi yumuşacık olur kestirmeye kıyamayız.

kulaklarim aciyiiii....steteskopla bebisi dinleyeyim dedim guluk guluk su sesleri, minik su dalgalari gibi sesleri duyabildim sadece, tekmelerini hissetmesem bile icerde hareket ettigi belli oluyor minigimin..
Benim eşim daha 15 haftalık falandı. Annesinden aldı getirdi steteskobu. Ara ara dinliyor alttan alttan bi kalp atma sesi duyuyor. Sende dikkatli dinle bak duyarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…