@Arwien maşallah
Ben kilo vermeye karar verdim kızlar. Nisan başı muaynemde +5 kilodaydim, subat 1 mart 1 nisan 3 almistim. Bu ay daha fazla aldım bence. Hareketlerim cok kısıtlandı. Agzimdan degil popomdan nefes alıyorum resmen. Hantalim. Bacaklarim baldirlarim her yanim kocaman geliyor. Saglik falan umrumda degil, bu sislik ve buyume hissi, her hareketin gittikce zorlaşması beni düşündüğümden de fazla rahatsiz ediyor. Aksam soylendim de soylendim. Kocam (120kg ya yakin) demek ben de 100e dussem cok rahatlayacagim dedi en son. Sen dedim zamanla yuksek kiloya ciktin, ben hem senden sonra kilomu yukselttim hem su 2 ayda irilestim. Senin vucudun da sen de alistin, benimki çok hızlı oldu uyum saglayamiyorum.
Bu his soyle degil; hani balik etlisindir gotun gobegin buyur kilo vermem lazim dersin, o degil bahsettiğim. Baya iri hissediyorum. Mutsuzum yani. Otururken bacak bacak ustune zor atiyorum, baldirlar ozgurlugunu ilan etmis. Yemek porsiyonlarim buyumedi, hep az yerim zaten. Hızlı acikirim sık yerim. Simdi onun yanina bir haftadir agzima surekli bir sey atma eklendi.
Adam dogumdan sonra birlikte kilo verelim diyor da bu gidisle dogurtmak icin bosluk bulamayacaklar bende
Dun 2.ayimdan beri gormeyen bir arkadaşım gördü, hic kilo almamissin cok iyi gorunuyorsun dedi de artık moral icin mi gaz mi verdi bilmiyorum. Bakalim haftaya doktorda kaç kilo çıkacağım.