2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın tatlı anneler I ikuayko aynı ben de senin gibi hissediyorum. Hareketlerim kısıtlanıyor rahat değilim. Aşırı yediğimi düşünmüyorum aslında. Tamam doğala yakın tatlı şeyle ve günde en fazla yarım ekmek kadar ekmek yiyorumdur ama ben oğluma hamileyken hem yemeklerimi normal yiyor hem üstüne tatlılar, kovayla dondurmalar yiyordum. 18 kg almıştım. Şimdi onun yarısını bile yemiyorumdur zaten midem yanıyor ve sıkışıyor almıyor. Nasıl iş ise bu sefer az yiyip şişiyorum darlanıyorum. O zaman yerdim yerdim öyle patlıyor falan hissetmezdim. Her gebeliğin farklı olmasından mı yoksa yaş nedeniyle mi bilemiyorum doğrusu

Kızlar 5 kg almışım ama kendimi çok şişko hissediyorum aynaya bakmak istemiyorum göbek şişti eyvallah basenlerde bağımsızlığını ikan etti gibime geliyor hiç bu kadar kilolu olmamıştım biran önce doğsunlar da eski formuma döneyim istiyorum hareketlerim de kısıtlandı çünkü artık çoraplarımı zor giyiyorum :S

Ben günlük yürüyüş yapmaya başladım. 30 dakika yüksek tempolu yürüyorum. Sol bacagimda şiddetli uyuşma var bebeğin pozisyonundan dolayı ona da iyi geleceğini umuyorum. Hareket etmek iyi geldi bana
Her gun 1 saat yuruyorum bana da ise yaradi hantalligim gitti ama.kiloya etki etmiyor

Yaştan, vücut eskisi gibi değil artık.

Annecikler sonunda bugün kıyafet odamizi bosalttk erken diye düşünüp ertlydk ama odayı takimini kurmadan boyayi bitirelim istedik. Kafam rahatladı inanın
Bir de ben ilk aylarda verdgm kilolari bugün itibariyle tamamladım geri aldm
Bundan sonra gelenler yavaş gelsin inşallah eşimle gobeklrmzn fotosunu cektk yan yana bizim de hayalmz doğumdan sonra beraber zayiflamk

Ben de suan corap giyemiyorum ve bacak kismim vok genisledi haniniri yari derler ya o sekilde oldum senin de dedigin gbi bu kadar cabuk acikmasam keske de dsaha iyi diyet yapabilsem

Ben günlük yürüyüş yapmaya başladım. 30 dakika yüksek tempolu yürüyorum. Sol bacagimda şiddetli uyuşma var bebeğin pozisyonundan dolayı ona da iyi geleceğini umuyorum. Hareket etmek iyi geldi bana
Inşallah iyi gelir cnm bende Yürüyüş e çıktım bugn oturdukça tembellesmisim hemen yoruldum ya

Bende verdiğim kiloları geri aldım 50 kilo olmuşum sanki biraz hızlı gelişti bu kilo alma olayı inşallah devamı yavaş olur

Kızlar bende biraz alisveris yaptım benide hastane cikisi kendime gecelik aldim. Koyu renk gecelik pijama arayanlar ankaradakiler için ulusta şirinler bebe var hem benide hem kendinize herseyi bulabilrisiniz
Foto atman mumkun mu kuzu ben.baktim.göremedim koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…