2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
10lu hastane çıkışları 50 tl den başlıyor 200e kadar var ben 100-75 tl arasi olanlar giderilebilecek %100 pamuk yumusacik andy wawa takımlar 3lu 35-45tl arasi tulum +alt ust takım olanlar70-80 muslinler 19 tl ama cok güzel yeti lcw den almasam alirdim. Emzirme sutyen dön atlet tanesi 25-30tl yeri çok guzel hepsi pamuk fiyatlar bunlar.aklinizda bulunsun

Sizin bebişlerini de ters mi ya. Benimki tersmiş. Döner zamanla dedi ama dönmezse sezeryan olacak demi
Daha erken zaten cnm illaki döner yola girer merak etmem.ben her dr gitmem de boydan boya uzanmış oluyor..oğlum da 1.2 ay kala fala di dönmüştü ama yola girmedi tabi sezeryan oldu genede

O atistirmalari kesecegim iste. Kuruyemiz ekleyecegim beslenmeme. Cocugu da iyi beslemiyorum. Gariban kalacak.
kuzum kuruyemis de kilo yapar. 1 avuctan fazla tuketme gunde...
digerlerine gelince. sen nasil kendini mutlu hissedeceksen oyle yap. ama kendi basina diyet yapmaya kalkisma.

Ben çok kötü bişey yaptm kızlar yurusuye çıktım acıktım sonra oturdum biyere fast food menü yedim dayanamadım gene
arada olur uzulme.
Sizin bebişlerini de ters mi ya. Benimki tersmiş. Döner zamanla dedi ama dönmezse sezeryan olacak demi
daha donmesi icin cokkkk zaman var... en az 32-34 hafta diyebiliriz. kiminin doguracagi hafta donuyor..

hemen notlari duseyim...
25 hafta bitti bugun. +8kg olmusum. Efelihayat ayni olduk yine
neyse esimin diyetisyen kontrolu vardi ben de bisiler sordum...

karin bolgen haric hicbir yerin kilo almamis, cok normalsin dedi.... fazla yemedigini biliyorum, o yuzden suan beslenmenle oynarsam bebegin beslenmesini kesebiliriz risk almayalim dedi. ozellikle ilk 16haftada cok fazla serum almamdan ve yine surekli yatmak zorunda oldugumdan dolayi +8 oldugumu dusunuyor...

KESINLIKLE.....beyaz ekmek yok..tam bugday. hamur isi ve serbetli tatliyi at hayatindan dedi... gunde mutlaka 2 kase yogurt tuket dedi. siz de uygulayin bunlari

Beni tarif etmis beslenme seklim hahahaha ayni ben benim.sadece.karin.bolgem de kilo

detaylida perinatolog bana da bebek ters duruyor duzelmezse sezeryan demisti, 15 gun sonra kendi doktor muayenem vardi bebegin durusunun normal oldugunu, duzeldigini soylemisti.
Eee benım bebek hep asagıda dıye endıselenıyorum. Kafası hep asagıda bu haftalarda yukarda olması normal degıl mı 32 33 haftadan sonra doner zaten.

Bende +7 yim ama senin diyetisyenin sana dedgi gbi benmde fazla kilom yok oyuzden dikkat etmiyorum ama kalsiyumu cogaltmam lazm farkındayım

Banada her gittiğimde bebek makat gelişli sezaryana hazirla kendini dedi doktor 2 gün önce kontrolde bas gelisliydi dönmüş ben her türlü sezaryan olcam ama sonuçta bebek dönüyr zamanla

Kira olunca elimiz.kolumuz.bagli keske.bizde.yapabilsek duvar kagidi.falan.super plur
Duvar kağıdı da baktim ama bütün odayi kaplamak bana mantıklı gelmedi. Ya cok bebeksiler ya mavi ya pembe. Yada osmanli tugrali salon kagitlari
Oda bir yerlessin, belki bir duvara baska boya yaparim belki duvar kagidi belki sticker.

Dekorasyona hic onem vermedim hayatimda ama du bakalım, belki ozenirim diycem de topugum agridi yine, gezmek zor geliyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…