Canim benim aldığım koyu renk degil ama lacivert ve gri renkler vardi şu yeşilinin koyusu vardı bende atarim birazdan benimki kapiçino gibi bi renkFoto atman mumkun mu kuzu ben.baktim.göremedim koyu
Güzel soru ben ankarayi pek bilmem ama şu balıkçıların olduğu carsi varya onun arka tarafında abiye kina malzemeleri falan satilan bi sokak var. O sokağın basında solda kapisi küçük ama dukkan pasajın derinliklerine dogru gidiyorUlusta nerde tam olarak canm
Daha erken zaten cnm illaki döner yola girer merak etmem.ben her dr gitmem de boydan boya uzanmış oluyor..oğlum da 1.2 ay kala fala di dönmüştü ama yola girmedi tabi sezeryan oldu genedeSizin bebişlerini de ters mi ya. Benimki tersmiş. Döner zamanla dedi ama dönmezse sezeryan olacak demi
detaylida perinatolog bana da bebek ters duruyor duzelmezse sezeryan demisti, 15 gun sonra kendi doktor muayenem vardi bebegin durusunun normal oldugunu, duzeldigini soylemisti.Sizin bebişlerini de ters mi ya. Benimki tersmiş. Döner zamanla dedi ama dönmezse sezeryan olacak demi
@Arwien maşallah
Ben kilo vermeye karar verdim kızlar. Nisan başı muaynemde +5 kilodaydim, subat 1 mart 1 nisan 3 almistim. Bu ay daha fazla aldım bence. Hareketlerim cok kısıtlandı. Agzimdan degil popomdan nefes alıyorum resmen. Hantalim. Bacaklarim baldirlarim her yanim kocaman geliyor. Saglik falan umrumda degil, bu sislik ve buyume hissi, her hareketin gittikce zorlaşması beni düşündüğümden de fazla rahatsiz ediyor. Aksam soylendim de soylendim. Kocam (120kg ya yakin) demek ben de 100e dussem cok rahatlayacagim dedi en son. Sen dedim zamanla yuksek kiloya ciktin, ben hem senden sonra kilomu yukselttim hem su 2 ayda irilestim. Senin vucudun da sen de alistin, benimki çok hızlı oldu uyum saglayamiyorum.
Bu his soyle degil; hani balik etlisindir gotun gobegin buyur kilo vermem lazim dersin, o degil bahsettiğim. Baya iri hissediyorum. Mutsuzum yani. Otururken bacak bacak ustune zor atiyorum, baldirlar ozgurlugunu ilan etmis. Yemek porsiyonlarim buyumedi, hep az yerim zaten. Hızlı acikirim sık yerim. Simdi onun yanina bir haftadir agzima surekli bir sey atma eklendi.
Adam dogumdan sonra birlikte kilo verelim diyor da bu gidisle dogurtmak icin bosluk bulamayacaklar bende
Dun 2.ayimdan beri gormeyen bir arkadaşım gördü, hic kilo almamissin cok iyi gorunuyorsun dedi de artık moral icin mi gaz mi verdi bilmiyorum. Bakalim haftaya doktorda kaç kilo çıkacağım.
kuzum kuruyemis de kilo yapar. 1 avuctan fazla tuketme gunde...O atistirmalari kesecegim iste. Kuruyemiz ekleyecegim beslenmeme. Cocugu da iyi beslemiyorum. Gariban kalacak.
arada olur uzulme.Ben çok kötü bişey yaptm kızlar yurusuye çıktım acıktım sonra oturdum biyere fast food menü yedimdayanamadım gene
daha donmesi icin cokkkk zaman var... en az 32-34 hafta diyebiliriz. kiminin doguracagi hafta donuyor..Sizin bebişlerini de ters mi ya. Benimki tersmiş. Döner zamanla dedi ama dönmezse sezeryan olacak demi
Beni tarif etmis beslenme seklim hahahaha ayni benhemen notlari duseyim...
25 hafta bitti bugun. +8kg olmusum.Efelihayat ayni olduk yine
neyse esimin diyetisyen kontrolu vardi ben de bisiler sordum...
karin bolgen haric hicbir yerin kilo almamis, cok normalsin dedi.... fazla yemedigini biliyorum, o yuzden suan beslenmenle oynarsam bebegin beslenmesini kesebiliriz risk almayalim dedi. ozellikle ilk 16haftada cok fazla serum almamdan ve yine surekli yatmak zorunda oldugumdan dolayi +8 oldugumu dusunuyor...
KESINLIKLE.....beyaz ekmek yok..tam bugday. hamur isi ve serbetli tatliyi at hayatindan dedi... gunde mutlaka 2 kase yogurt tuket dedi. siz de uygulayin bunlari
Eee benım bebek hep asagıda dıye endıselenıyorum. Kafası hep asagıda bu haftalarda yukarda olması normal degıl mı 32 33 haftadan sonra doner zaten.detaylida perinatolog bana da bebek ters duruyor duzelmezse sezeryan demisti, 15 gun sonra kendi doktor muayenem vardi bebegin durusunun normal oldugunu, duzeldigini soylemisti.
maksimum 14kg ile dogum yapacagimi dusunuyormus.Beni tarif etmis beslenme seklim hahahaha ayni benbenim.sadece.karin.bolgem de kilo
Bende +7 yim ama senin diyetisyenin sana dedgi gbi benmde fazla kilom yok oyuzden dikkat etmiyorumhemen notlari duseyim...
25 hafta bitti bugun. +8kg olmusum.Efelihayat ayni olduk yine
neyse esimin diyetisyen kontrolu vardi ben de bisiler sordum...
karin bolgen haric hicbir yerin kilo almamis, cok normalsin dedi.... fazla yemedigini biliyorum, o yuzden suan beslenmenle oynarsam bebegin beslenmesini kesebiliriz risk almayalim dedi. ozellikle ilk 16haftada cok fazla serum almamdan ve yine surekli yatmak zorunda oldugumdan dolayi +8 oldugumu dusunuyor...
KESINLIKLE.....beyaz ekmek yok..tam bugday. hamur isi ve serbetli tatliyi at hayatindan dedi... gunde mutlaka 2 kase yogurt tuket dedi. siz de uygulayin bunlari
Banada her gittiğimde bebek makat gelişli sezaryana hazirla kendini dedi doktor 2 gün önce kontrolde bas gelisliydi dönmüş ben her türlü sezaryan olcam ama sonuçta bebek dönüyr zamanlaSizin bebişlerini de ters mi ya. Benimki tersmiş. Döner zamanla dedi ama dönmezse sezeryan olacak demi
Kira olunca elimiz.kolumuz.bagli keske.bizde.yapabilsek duvar kagidi.falan.super plurUçuk yeşil uçuk mavi gibi bir şey. Bizim camlar yukarda biraz, zaten güneş almiyoruz binalardan.
Duvar kağıdı da baktim ama bütün odayi kaplamak bana mantıklı gelmedi. Ya cok bebeksiler ya mavi ya pembe. Yada osmanli tugrali salon kagitlariKira olunca elimiz.kolumuz.bagli keske.bizde.yapabilsek duvar kagidi.falan.super plur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?