- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım dediğim gibi o kadar ağrım az olsunki size hemen yazayım yaYarın gözümüz senin için burada olacak canm hepimizi yanında gibi düşün kendine gelince bize yaz yarın büyük gün![]()
Amin canım ben bugün anestezi doktoruyla görüşcem kontrolüm de var inşallah bugün bir mucize olurda bari bugün güzel haber alırım. Doktor bana da öyle dedi kilosuna çok takılma önemli olan gelişimi doğduktan sonra solunumu tek başına yapabilmesi dedi.Kizima fiziksel olarak da gelişim geriliği diyorlar ama ben inanıyorum ki sağlıklı olacak doktorları şaşırtacakDoktor bunu söyleyince yemin ederim ki direk sen aklıma geldin, Aminteşekkür ederim
Kağan Kocatepeyi izliyordum sadece kilosunun düşük olması gelişim geriliği değil diyor doppler ultrason ile kan akışına bakılması lazım ve suda da azalma olması lazımmış. Şimdilik sadece kilosu az İnşallah diğer sıkıntıları yaşamam. Ama evet elimden geldiğince kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum
Allah'ım korusun inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alırız
![]()
işte benim bebeğimde cuma günü 34+3tü doktor 2 kilogram dedi
ama biliyorum ki kilo önemli değil sağlıklı doğsunlar da İnşallah doğunca da kilo alırlar. 20 Eylül gibi sezeryan yaparız 39. Haftaya denk geliyor ama kontrollere bağlı daha erken de olabilir dedi haftada bir kontrol ve NST çekileceğim . Hakkımızda hayrlısı olsun inşaallah
tahmini doğum aramızda da çok yokmuş sadece 4 gün
![]()
İnşallah canım bacak boyu kısa diyorlar kafası küçük diyorlar ama ben de inanıyorum kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alcamMevsimm34
Kızlar benim bebeğim 37 haftada 2600 doğdu.. gelişim geriliği sadece kilodan belli olmuyor evet sadece zayıf benim bebeğim. İçiniz ferah olsun doğuma kadar bebekleriniz daha kilo da alır inşallahüzülmeyin
Canım bugün doğumun var bebeğini sağlıkla kucağına inşallahEvet yarın ya heyacanlıyım![]()
öyle diyorlar ama benim ne zamandır aşağıda. gelen giden yok tabiKızlar karnın aşağı düşmüş ne demek? İlk bebeğimi erken doğurduğum için bilmiyorum bu tarz şeyleri ben. Düşünce ne oluyor doğum yakın mı oluyor demek?
aa ondamıymış enerjik hissetmek. bende diyorum niye böyleyimBebek doğum kanalına girmiş oluyor karında aşagı düşmüş oluyor ciğer ve mideye baskı azalıyor rahat nefes alınıyor artık gebe okulunda anlattılar onda. Son hafta enerjik hissedip temizlik filan yapabiliyor müşüz çünkü rahat nefes alabilindiğinden
Amin canım sağolasınCanım bugün doğumun var bebeğini sağlıkla kucağına inşallah![]()
Hastanedeyim kan aldılar ilk başta tansiyon yüksek çikti şimdi normale döndü nst çekiliyorgünaydın kızlarrr , hadi bakalım doğumları bekliyoruz :)
AMİN, hakkımızda hayrlısı olsun inşaallahAmin canım ben bugün anestezi doktoruyla görüşcem kontrolüm de var inşallah bugün bir mucize olurda bari bugün güzel haber alırım. Doktor bana da öyle dedi kilosuna çok takılma önemli olan gelişimi doğduktan sonra solunumu tek başına yapabilmesi dedi.Kizima fiziksel olarak da gelişim geriliği diyorlar ama ben inanıyorum ki sağlıklı olacak doktorları şaşırtacak![]()
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşunHastanedeyim kan aldılar ilk başta tansiyon yüksek çikti şimdi normale döndü nst çekiliyor
Henüz gelen bir enerji yok dayak yemişten halliceyimBebek doğum kanalına girmiş oluyor karında aşagı düşmüş oluyor ciğer ve mideye baskı azalıyor rahat nefes alınıyor artık gebe okulunda anlattılar onda. Son hafta enerjik hissedip temizlik filan yapabiliyor müşüz çünkü rahat nefes alabilindiğinden
Epeydir baş aşağı duruyordu ama ayakları midemdeydi nefes alamıyordum midem yanıyordu bir haftaya yakındır bu şikayetlerim azalmıştı beni gören karnın düşmüş diyor netten baktım mide kısmı boşalıyır yazıyor gerçekten de bastırdığımda orası boş şuan. Ama erken doğum manasına gelmiyormuş sanırım. Bu seferde aşağı da baskı oluştu yürüyünce kasıklarıma bıçak saplanıyor mesanem acıyoröyle diyorlar ama benim ne zamandır aşağıda. gelen giden yok tabi
ikincide daha çabuk aşağı düşüyor diyorlar. bebeğin pozisyonu ile alakalıymış
aa ondamıymış enerjik hissetmek. bende diyorum niye böyleyim
Ben malt içtim çok iyi geldi bol bol su kuruyemiş özellikle fındık hurma sütün yağlı olur doyuruculugu artar bulgur pilavı yeşilligi bol salata kuru dut en en önemlisi duş alıp dinlene bilmek dus alamiyorsan bile sıcak su torbasi ile goguslerine pres yap benim önerebileceklerim bunlarGünaydınlar süt arttırıcı ne tavsiye edersiniz, bestlak mı? Promalt mı? Yoksa önerebileceğiniz başka bir şey var mı?![]()
Bende de kan akımı ve suyu iyi çıktı, ama muayene artık haftada bir, NST'de haftada bir olacak. Bacak boyu için falan birşey demedi haftasına göre kilosu zayıf çıktı yani 34+3 te 2000 Gr 31+6 gibi çıktı.Bu yıl bebekler genellikle zayıf sanırım benim de kilo alımı az bacak boyu geride çıkıyor ama doktor kan akimlarina baktı onlar iyi doğduktan sonra kilo alır dedi bakalım kontrolde 1 haftada kaç kilo almış olacak
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın
Doğuma giden arkadaşlar Allah yardımcınız olsun kolaylıkla sağlıkla gelsinler inşallah
Haberlerini bekliyoruz bizi de bilgilendir çıkınca, inşallah çok sağlıklı olacak :)Amin canım ben bugün anestezi doktoruyla görüşcem kontrolüm de var inşallah bugün bir mucize olurda bari bugün güzel haber alırım. Doktor bana da öyle dedi kilosuna çok takılma önemli olan gelişimi doğduktan sonra solunumu tek başına yapabilmesi dedi.Kizima fiziksel olarak da gelişim geriliği diyorlar ama ben inanıyorum ki sağlıklı olacak doktorları şaşırtacak![]()