- 10 Nisan 2022
- 508
- 205
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalınır merak etme aklıma bile gelmedi o vakit başka vakitlerdenBana birde saat 7 dedi yine çok erken ama 10 alıcak amaliyatabu kadar susuz nasıl kalıcam
Gerçi öyle ben zaten su az içiyorum ama işte izin olmayınca canın istiyor valla karnıma ağrı girdi heyacandanKalınır merak etme aklıma bile gelmedi o vakit başka vakitlerden
Amin canım sağolasın

Amin canım çok sağ olSağol canım aaaa o zaman benden sonra sensinsanada iyi doğumlar şimdiden

ben bugün bile çok heyecanlıyım keşke benim de yarın olsaydı
 ben bugün bile çok heyecanlıyım keşke benim de yarın olsaydı 
Uyumaya calis canım benim sağ salim göz açıp kapayıncaya kadar geçecek zamanGerçi öyle ben zaten su az içiyorum ama işte izin olmayınca canın istiyor valla karnıma ağrı girdi heyacandan

Hayırla sağlıkla kavuş inşallah evladına. Uyku tutmaz tabi hayatımızda kaç kere yaşayacağız ilk kavuşmayıAmin canımTabi ya kim doğum yapıyorsa sonra gözümü burdan alamıyorum yazıcak diye

AminHayırla sağlıkla kavuş inşallah evladına. Uyku tutmaz tabi hayatımızda kaç kere yaşayacağız ilk kavuşmayı
 uykuyu boş ver karnıma sancılar girdi
uykuyu boş ver karnıma sancılar girdi
Bebek doğum kanalına girmiş oluyor karında aşagı düşmüş oluyor ciğer ve mideye baskı azalıyor rahat nefes alınıyor artık gebe okulunda anlattılar onda. Son hafta enerjik hissedip temizlik filan yapabiliyor müşüz çünkü rahat nefes alabilindiğindenKızlar karnın aşağı düşmüş ne demek? İlk bebeğimi erken doğurduğum için bilmiyorum bu tarz şeyleri ben. Düşünce ne oluyor doğum yakın mı oluyor demek?
ÖzeldeAy sanki ben giricem çok hecanlanıyorum grupta kim doğum yapsa özeldeki devlette mi doğurucaksın canım
Kızlar çok takip edemedim doğuran arkadaşlara hayırlı olsun canım sana da allah güç kuvvet versinÖzelde
Ohhh ne güzel olmuş ne durumdasınız gözünüz aydınBiz dün taburcu olduk. Haber bekleyen arkadaşlar vardı. Çok şükür bu mesajı atabiliyorum. Ben dün kızıma kavuştumÇok şükür ilk gecemizi bile atlattık. Rabbim sağlıcakla vakitli doğumlar nasip etsin hepinize. 55. günün açığını kapatmak zor tabi ama Rabbim hiçbir anneyi evladından ayırmasın. Sağlık, sıhhat , afiyet versin.
Yarın gözümüz senin için burada olacak canm hepimizi yanında gibi düşün kendine gelince bize yaz yarın büyük günBana birde saat 7 dedi yine çok erken ama 10 alıcak amaliyatabu kadar susuz nasıl kalıcam