2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar havadan mi sudan mi anlamadım ama iki gündür ishal bulantı öldürdü beni afedersiniz wc den beri gelemez oldum aman sizler dikkat edinde hasta olmayın
Geçmiş olsun cnm dikkat et yediklerine ictiklerine bende iki gündür feci kabizim çok kötü

arkadaşlar ramazanın iz mübarek olsun inşallah tutamasak bile dua ile kuran ile geçiririz inşallah
bana da dua edermsinz bu sene ya kadromuz çıksa yada yer değişikliği hakkımızı versler
ankara ya yakınım iki saatlik yol ama anne babadan uzak küçük bir koyd3 kısıtlı imkanla yaşamak zor geliyor artik 4 yıl oldu buraya geleli
dua edin inşallah bana ve bütün bebislerimize

bende ankaraya gittim geldim kızımın bebeklik eşyalarını getirdim
cok kıyafeti yok diyordum
7 tane 0-1 aylık 10 tane 0-3 aylık badi askılı ve kısa kollu
10 tane faln hastane çıkışı takimi
iki üç tulum
bu bebiş de aldim bi tulum ve iki hastane çıkışı
ilk 3 5 aylik bebebis kıyafeti alışverişine gerek kalmadi
kalin li inceli 10 tane battaniye
si var bol bol ananesinim ördüğü yelekler
Allah bebislerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kızlar ikili test detaylı tetanoz şeker yüklemesi geride kaldı. Şimdi sırada ne var?
Haftaya Kardiyoloji muayenesi seker.yuklemesi tetanoz 2. doz olcak.benim sanirim artik yok test baktım bulamadim doppler diyor sadece gelisim.takibi

Son düzenleme:
Benimki de sat'a göre iki hafta geride çıktı detaylıda. Geç döllenme oldu sanırım, çünkü evde yaptığım testte bile adetim 9 gün gecikince çıktı. Ama diğer ölçümleri sat'a uyumlu. hc ölçümü yani baş çevresi de iyi. Ben de daha kendi doktorumla görüşemedim. Senin doktorun ne dedi?

Bende uyuyamıyorum sorma ya. Küçük yastık aldım göbeğimin altına öyle biraz rahat ediyorum. Ama dün gece oğlum 5 e kadar hiç durmadı. Beni de uyutmadı. Dün hiç hareket etmemişti. Endişe etmiştik. Gece acısını çıkarttı :)))

Geçmiş olsun cnm dikkat et yediklerine ictiklerine bende iki gündür feci kabizim çok kötü
Allah sanada kolaylık versin seninki daha zor cnm kabız oldugumda gunkurusu kayisi ac yiyip üstüne iki bardak su ictigimde iyi geliyordu bana dene istersen belki iyi gelir

Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Hasta olan annelerimize ve yavrularına şifa diliyorum. Artık uyku banada haram oldu. Elimdeki uyuşmalar zaten zorluyordu birde kaburgama batmalar başladı. Sırt üstü yatmamak gerek ama gariptir ki sırt üstü yatınca rahat ediyorum ki normalde sırt üstü yatmaktan nefret ederdim. Yatmamaya çalışsamda her uyandığım da kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Umarım bir zararı yoktur. İçimdeki buhrandan da bir türlü kurtulamadım. Hep bir sıkılma oflama puflama hali deliriciiimm.

Bu arada herkesin Ramazanı mübarek olsun kızlar. Rabbim hepimizin yâr ve yardımcısı olsun

ilk defa doğum yapacak arkadaşlar kendinizi simdid3n bunalıma sokmayın ilkte insan ne olacağını bilmediği icinbiraz daha stres oluyo tabi
bide benim gibi 37 de dogururm falan diye düsünmeyin kizimda 37 den sonra her gün hadi.bugun sancim geliyormu diye düşünen dusune stres oluyirdum
kızım 40 haftada doğdu ki 41 de faln dogan lar da oluyo
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Allah sanada kolaylık versin seninki daha zor cnm kabız oldugumda gunkurusu kayisi ac yiyip üstüne iki bardak su ictigimde iyi geliyordu bana dene istersen belki iyi gelir
Amin cnm bide onu deneyim bu arada hepimizin Ramazanı mübarek olsn alinti yapamadım

elaide kaynanayi yolladin.keyfin yerinde gorunmuyorsun tabiii hayat sana.guzel
ahahah alisveristi temizlikti netflixti derken yalan yok keyfim yerinde
malum bide hamilelik diyabeti sansi cok yuksek cikinca birazda ne yiicem ne yemiicemlere takildim, yuruyusu yogunlastirdim (benim lugatimda yuruyus arabayi carsinin bi ucuna park edip uzun uzun carsida dolasip arabaya bi okadar yolu geri yurumekten ibaret ).

sizden nabeeer hanimlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…