Canım baby max marka imiş kraft marka deglms 999tl olan 2 urun de.Günaydın bacılar:) kraft.com.tr de travel sistem bebek arabaları indirimde 999 tl. İhtiyacı olan varsa bakabilir
Mint yeşili ama uçuk tonlarBugün Ales girdm sınavda tuvaltm gelir mi diye biraz hycnlydm 2.30 saat sürdü çünkü. Başta küçük bey tik tik yokladı beni sanırım başarılar diledi anneciğine.
Dün de sonundaaa yatak odası takimimizi aldık odasını da bosalttgmz için oda duvarina çıta ve yarısna kadar boyama yapcgz. Renk olarak öneriniz var mı arkdslar üst kısmı kum beji alt kısmı ne Olsun??
Su yesili.mavi kizsa uçuk pembe olabilirBugün Ales girdm sınavda tuvaltm gelir mi diye biraz hycnlydm 2.30 saat sürdü çünkü. Başta küçük bey tik tik yokladı beni sanırım başarılar diledi anneciğine.
Dün de sonundaaa yatak odası takimimizi aldık odasını da bosalttgmz için oda duvarina çıta ve yarısna kadar boyama yapcgz. Renk olarak öneriniz var mı arkdslar üst kısmı kum beji alt kısmı ne Olsun??
Açık olan mi canım uçuk ton derken??Mint yeşili ama uçuk tonlar
Ben de alese girdim ve kpss ye girmemeye karar verdim belim koptu iki bucuk saat ve bacakladim agridi hareketsiz durdugumdanBugün Ales girdm sınavda tuvaltm gelir mi diye biraz hycnlydm 2.30 saat sürdü çünkü. Başta küçük bey tik tik yokladı beni sanırım başarılar diledi anneciğine.
Açık olan mi canım uçuk ton derken??
Kız perde.guzelmis
InternetteSu yesili.mavi kizsa uçuk pembe olabilir
Canım ben kalın montumu giydim içine de kalın hırka. Çıkarıp montumn üzerine oturdum hırkayı da sırtıma koydum arada 3 4 kez de montu duzeltmk bahansyle ayağa kalktm derken uyuşma olmadı ki benim korkum daha çok tuvalt için sksmkti ko gece hala 4 5 kez kalkyrm gündüz saymyrm bileBen de alese girdim ve kpss ye girmemeye karar verdim belim koptu iki bucuk saat ve bacakladim agridi hareketsiz durdugumdan
Tuvaletimde geldi vallahi ben de devamli ayaga kalkip.oturdum ama yok guzelim 35. Haftasina geliyo gebeligin onzamana gervekten cok agirlasmis olurum onuniyce anladim seneye girerim artik bu yil zaten tekli yil ne diimInternette
Canım ben kalın montumu giydim içine de kalın hırka. Çıkarıp montumn üzerine oturdum hırkayı da sırtıma koydum arada 3 4 kez de montu duzeltmk bahansyle ayağa kalktm derken uyuşma olmadı ki benim korkum daha çok tuvalt için sksmkti ko gece hala 4 5 kez kalkyrm gündüz saymyrm bile
Kpss ne zaman blmyrm ama o zamana ınsallah iyi olursun canım dene bence
Cook tatliyms bu ton bayldm dger arkdslarda bu renk demiş nasipse bundan yapacgm. Teşekkür ederim fikir için hepinize
Mutlaka duymssndr son 1 ay kala doğuma o kadar hafiflyrmssn ki bebek en üstten aşağı indiği için annelerin en guzel zmaanyms Ben artık o ayi beklyrm. Bunu araştır benim ilk kez sürem öncekilere göre fazla oldu bebeklrmzn sansina diyelmTuvaletimde geldi vallahi ben de devamli ayaga kalkip.oturdum ama yok guzelim 35. Haftasina geliyo gebeligin onzamana gervekten cok agirlasmis olurum onuniyce anladim seneye girerim artik bu yil zaten tekli yil ne diim
Bak bunu bilmiyorum binarastirim canim bilmiyorum sinav kotu gecti diyemem ama cok zor oldu bakalim bende soyle duydum asagi indigi icin surekli cisin geliuomus neyse bi karar vermem lazim insallah dusunuxem canimMutlaka duymssndr son 1 ay kala doğuma o kadar hafiflyrmssn ki bebek en üstten aşağı indiği için annelerin en guzel zmaanyms Ben artık o ayi beklyrm. Bunu araştır benim ilk kez sürem öncekilere göre fazla oldu bebeklrmzn sansina diyelm
Bak bunu bilmiyorum binarastirim canim bilmiyorum sinav kotu gecti diyemem ama cok zor oldu bakalim bende soyle duydum asagi indigi icin surekli cisin geliuomus neyse bi karar vermem lazim insallah dusunuxem canim
[/QUOTE
Mesaneye kadar doğum günlerinde iniyorlar canım ondan önceki 1 ay kaburgamzdn aşağı indkleri için aşırı rahatmış burda tecrübeli arkdslar vardır ki ben hep olumlu yasayan arkdslarn yorumlarni beklyrm.
Komsum sen bir dogsnda gör dedi geçende. Dedim ki sen hiç 10 haftadan baslyp 6. Ayında hala günde 3 kere k.tun mu? Susuzlktn vücudunda gram su kalmdn dudaklrn catlayip kanadı mi günler de hastanede yattn mi bas agrsndn duvara vurmayı aklndan gecirdn mi? Hayır cok rahat geçti hamillgm dedi ee o zmaan neden doğsun da sen o zamn gör diysn beni uzuyrsn dedim. Sonra da yazın sıcakta cok bunalcan konsuna girdi yazlgmz var köyde 20 dakika uzaklta merkeze yorganla yatlyr eşim de öğretmen tatilde ordayız dedm. Kadına vallahi sınır oldum boyle tecrube paylaşcklrna sussnlar bence ayyy içimi döktüm yaaa.
Birde hasta insanlr tabi ki ziyareti ertlemeli deynce bebek görme için sanki dünyanın 8. Harikasını dogurcn dedi aynen de öyle dedim.PiaLeon bazı insanlar pislik oluyor. Kimi cok rahat dogurdum bebegim iyiydi diye insana kuvvet verirken bazısı da böyle lanet şekilde anlatıyor.
Ayy böyle insanlar sabrımızı sınıyor.Hiç takma patavatsızca komuşmuş Her Doğum kişiye özeldir Ve İnan birbirinden farklıdır.Sağlıkla gelsin yavrularBirde hasta insanlr tabi ki ziyareti ertlemeli deynce bebek görme için sanki dünyanın 8. Harikasını dogurcn dedi aynen de öyle dedim.
Ya şimdi yazarken aklıma geldi de bana iyice laf söylems bu kadın.
Temmuz ayında tasinmstm bu apartmana eve tasnrken sorulur ya komşulara sormstm üstümde altmda kim var diye 2 üst kat benden hemşehrimde çıkınca toplasan 3 4 kere gtmsmdr hamile oldgmu anlaynca çağırdı ve bu sohbet geçti aramzda.
Cahil bir kadın demek ki gitmemk lazimms birde hamile iken insan daha hassas oluyor böyle insanlrdn korusun hepimizi.
cnm cok guzel olmus. bayildim
Okudum diyenleri mi saydın cnm çünkü ben daha okumadım. Hakka girmek istemem.arkadaşlar yasin inmiş de bitti
Allah kabul etsin inşallah haftaya cuma duasını yapalim
insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?