2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
PiaLeon o patavatsiz değil, terbiyesiz. 3-4 kere görüştüğün birine böyle laf söylenmez, arkadasin olsa saka yapsa neyse

R Rzg14 bu benimki değil, ilk zamanlar nette bulup begenmistim duvar icin ama sevgilim sağ olsun "neden?" Diyerek iki renge, is cikaracak herşeye karşı

Günaydın kızlar, hepimize hayırlı ramazanlar. Bende oruç tutmaya cesaret edemedim. Hayatım boyunca tüm ramazanları tuttum şuan çok tuhaf hissediyorum ramazan değilmiş gibi. İnşallah bu borçları ödeyebiliriz.

Benim kasıklarımda ara ara yırtılma içerden kesilme gibi sancılar oluyor baya cnm yanıyo ama sonra geçiyor ovalıyorum falan. Doktor normal dedi diye panik yapmıyorum ama sizde de oluyor mu? Bazen sol ama genelde sağ tarafta.

Günaydınlar, mutlu haftalar herkeseeee
Ben de oruçlu değilim. 4-5 saat yemek yemeden ara verdiğimde bile dayanamayacak gibi oluyorum, tansiyonum düşüyor.
Üzerine bir de susuzluk eklenirse iyice zorlanırım diye niyetlenmedim.
Tutan varsa Allah kabul etsin hepinizinkini.

32 sayfa geri de kalmışım, okuyup geliyorum

Evet ya çok gıcık tipler var. Bana bile yapıyorlar sanki hiç bebek büyütmemişim ama insanın yine de morali bozuluyor. Neticede her güzel şeyin bir zorluğu elbette olacak ama olmadan önce düşününce korkuyor insan. Olunca geçiyor bir şekilde zaten. Gıcık kadınlardan uzak durulmalı

Gunaydinn hayırlı ramazanlar kızlar...benimde kendimi bildim bileli bu 2 ci bırakisim ramazan-ı ilkinde oğlumun hamilelgine değil ama emzirme zamanına denk gelmişti..inşallah allah sağlık versinde tutarız hayırlısıyla borçlarımızı..bu bi kaç gündür gecelerim resmen zehir olmaya basladi..uyuyamiyorum hiç kaburga batmanlarından bi çözümü olan varmı varsa acil cvp..

Bende senin gibiyim en son nerde bıraktıysam (mesela cuma öğlen girmiştim sayfaya) oraya kadar geri gidip bütün yazışmaları okuyorum. Bu forum bana çok iyi geldi. Sizleri tanımasam da arkadaşım kardeşim gibi hissediyorum. Ortak noktamız çok kutsal olduğu için okudukça iyi hissediyorum. Kendi arkadaşlarıma bi yere kadar hamilelik ve bebek doğum falan anlatabiliyorum. İnsanlar ister istemez sıkılıyor ve ben sordukları kadar cvp veriyorum ekstra ekstra bahsetmiyorum kimseyi dinlemek zorunda bırakmamak adına. Ama bu grup çok tatlı

Canim birak Allah askina 9 tane cocuk doguran insanlar var gecen devlet hastanesine gittim roman ablalar biri karninda gerisi arkasinda ordek gbi cocuklar geliuo... Hee diyceksinki cok mu sanki ilgileniyolar egitiminden beslenmesine tabii ki hayir kalkipta bebegin deterjanjnda marka secimi yapacak halleri yok ama bu cocuklar bir sekilde buyuyor... Elbet zor yanlari var yalniz bazi kadinlar hamileleri korkutmaktan gercekten zevk aliyo cunku kadinin hayatta baska basarisi yok sadece cocuk yapmis zor biseyi basarmis kendince bide kendisi suan muhtemelenncocugundan biktigi icin ve cocuksuz hayati ozledihi icin sana sariyo suan rahatsin ama bak ilerde o da ben gbi hayatindan nefret edicek diye kendini awutuyo... Bizim burdada bi kadin markete bile ciksam gez gez bunlar son gezmelerin diyo abla dedim hayirdir dogumami gidicem yoksa obur tarafa mi kadinda devreler yanmis bana sariyo.. Biz bence toplum olarak cok munasebetsiziz bazen PiaLeon

Günaydınlar herkese hayırlı ramazanlar.
Oruç tutanları Allah kabul etsin. Ben niyetlenmedim , cesaret edemedim işe 2 vesait gelip gidiyorum yolda bazen tansiyonum düşüp gözlerim kararıyor. Belki hafta sonları evdeyken denerim. Sağlıkla huzurla bayrama kavuşmak nasip olur inşAllah.

Evet bu forum geecekten bana da cok iyi geliyo cogu arkadasimin cocugy zaten yok olan insanlarda direktif verir gbi konusuyo sinirleniyorum burda herkes birbiryle yardimlasiyo

Allahim izniyle tutarız canim
ilk bebeğinde de lohusaydim yine tutamamıştım
onun oruç borçları bitti bu sene bu sneekileri de bi kac yılda öderiz insallah

evt canim maşallah süresi iyiymiş Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…