2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok teşekkür ederim canım mutlaka yapıcam ♥
Mutlaka uygula ilerlemesin.. Doğumdan sonra normal doğum yapan varsa bilir çoğu kişi hemoroid oluyor çünkü çok baskı oluyor oradaki doku zarar görüyor yani çok şiddetli ağrı yanma oluyor o zaman Sarımsağı yemek yetmiyor sadece fitil gibi kullanmak gerekiyor.. Çok yakıyor ilk günler ama 1 haftada tamamen iyileştirir kesin yani.. İnşallah gerek kalmaz ona aç karna tüket o çok iyi gelecek zaten inşallah

Arkadaşlar biz anneyiz artık yaa bu akşam midemde ilk kez bu kadar iyi öyle mutluyum kiii Leon bana anneler günü hediyesi verdi sanirim.
Yeğenim anneler günümü kutladı çok mutlu oldum eşim dayanamadi dün verdi hediyesini ( benim israrimla tabiii ) zaten en güzel hediymz bebeklerimiz eşlerimiz bisey alsa da almasa da

Canım vallahi çok teşekkür ederim deminden beri 5 çocukla ortada kalmış gibi hissediyordum doğal yöntemi olmasına acaip sevindim. Sarımsak çok severim zaten hergün bi tane atarım :)

Çok güzel ya anlayacak yaşa gelseler de hediye alsalar bize bebeler kardeşlerim hediye almış anneme her biri bir elektronik alet almış dedim benimkiler de büyüsün ben de istiyorum

Çok güzel ya anlayacak yaşa gelseler de hediye alsalar bize bebeler kardeşlerim hediye almış anneme her biri bir elektronik alet
Canım vallahi çok teşekkür ederim deminden beri 5 çocukla ortada kalmış gibi hissediyordum doğal yöntemi olmasına acaip sevindim. Sarımsak çok severim zaten hergün bi tane atarım :)
Valla öyle iyi anlıyorum ki ben çok üzülüyordum nasıl doktora gidecem de bakacak da bilmem ne diye yerdim kendimi.. Kullan bak gör hak vereceksin bana.. Hemencecik düzelecek inşallah

En.guzel.hediyemiz bebeklerimiz.şükürler olsun

Çok güzel ya anlayacak yaşa gelseler de hediye alsalar bize bebeler kardeşlerim hediye almış anneme her biri bir elektronik alet almış dedim benimkiler de büyüsün ben de istiyorum
Oglum henuz kendi başına hediye alacak yaşta değil ama ara ara babasını dürter anneme çiçek alalım diyegidip bi çiçeği yaptırır getirtir babasını ama nasıl heycanla verir onu bana..şimdide planı neyse bakalım anneler gününde sana supriz yapicam ama söylemem diyor

Ya hanimlar bebeginizin kordonunu saklayin diyolar ileride ilik vs ile ilgili (Allah korusun) bir skintida cok ise yariyomus... Kordonu gomme momme hikaye o zaman saklim bari haberlerde gectide
Kordonu saklanmıyor canım. Kordon kanı saklanıyor. Doğum bitiminde kordondaki kan toplanıyor. Özel olarak aylık veya yıllık birkaç milyar karşılığında muhafaza ediliyor. Yani bebeğin göbeğinden kuruyup düşen kordon değil. Zaten kurumuş ölü bir doku bir daha nasıl kullanılsın dimi

Yerim ben onu yaa maşallah bıdığa.. Benim oğlan da harçlığı var çaktırmadan babasına soruyor baba anneme hediye alıcam bunla ne gelir diye ayy içim gitti var ya.. Ne güzel şeyler bu duyguları tatmak.. Hamdolsun gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…