2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin guzel anneler ❤
Anneler günümüz kutlu olsun !!
Nice nice gunlerimiz olsun insallah
Ben her anneler gününde duygusallasiyodum bu sabah aglamayla basladi.. Annesizligi dogdugundan beri yasayan biri olarak hep bir yaradir anneler günü. Ama artik bebisimle birlikte benim icin de mutlu bir gun olacak bu gun. Onun tekmeleriyle uyandim bu sabah en buyuk hediyem bu

simdik tecrubeli amnelere sorum.var.

demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Evet oluyor ve sonradan tam olarak gecmeyedebiliyormus oglumda olmadi bunu bilmiyorum ama bu tarz seylerin annenin fiziksel yapisina bagli oldugunu dusunuyorum ben pek cinseyetlerin boyle degisim yaptigina inanmiyorum

Allah sana da evladına da çok çok uzun ve sağlıklı yıllar versin hep beraber mutlu mutlu yasayin bundan sonra canım

simdik tecrubeli amnelere sorum.var.

demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Evet maalesef ilk hamileliğimde bende oldu, bıyık bölgesinde bir leke, sanki bıyık varmış gibi. Hamilelik sonrası kullandığım kremlerle geçti ama ne zaman kremsiz güneşe çıksam yine tekrarlar, artık asla güneşe kremsiz çıkmıyorum. Bence çatlaktan daha can sıkıcı bu lekeler.
Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun, beklediğiniz gibi bir kutlama gelmezse de çok şeapmayın
Erkeklerin kafası başka çalışıyor, bazı erkekler için çok önemsiz hatta, ben hayal kırıklığı yaşamamak için artık ne istediğimi söylüyorum, bu seneki anneler günü hediyemi hatta gidip kendim seçtim ayırttım ödemeyi sonra gelip eşim yapacak dedim. O mutlu ben mutlu

Yaaaa bunu şimdi gördüm çoookk sevindim Hadi darısı başıma, mor is loading!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…