Sen hem iğne hem asprinmi kullanıyosun? Ben sadece aspirin kullanıorum ve aspirin iğneden daha güçlü. 32de kesecez dedi baska bişey demedi. Belki iğneyle devam ettirir
Gunaydin guzel anneler ❤
Anneler günümüz kutlu olsun !!
Nice nice gunlerimiz olsun insallah
Ben her anneler gününde duygusallasiyodum bu sabah aglamayla basladi.. Annesizligi dogdugundan beri yasayan biri olarak hep bir yaradir anneler günü. Ama artik bebisimle birlikte benim icin de mutlu bir gun olacak bu gun. Onun tekmeleriyle uyandim bu sabah en buyuk hediyem bu
demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Evet oluyor ve sonradan tam olarak gecmeyedebiliyormus oglumda olmadi bunu bilmiyorum ama bu tarz seylerin annenin fiziksel yapisina bagli oldugunu dusunuyorum ben pek cinseyetlerin boyle degisim yaptigina inanmiyorum
Günaydın kızlar anneler günümüz kutlu olsun
Ben kendime anneler günü hediyesi aldım dün bir arkadaş paylaşmıştı Mochi göğüs pompası indirimde diye onu aldım. Babamız o konularda çok iyi değildir zaten
Gunaydin guzel anneler ❤
Anneler günümüz kutlu olsun !!
Nice nice gunlerimiz olsun insallah
Ben her anneler gününde duygusallasiyodum bu sabah aglamayla basladi.. Annesizligi dogdugundan beri yasayan biri olarak hep bir yaradir anneler günü. Ama artik bebisimle birlikte benim icin de mutlu bir gun olacak bu gun. Onun tekmeleriyle uyandim bu sabah en buyuk hediyem bu
Anneler günümüz kutlu olsun canlarrrr..En başta en büyük hediyelerimiz şuan yanımda eli boynumda sarılı oğlum ve karnımız da ki minik bebeklerimiz....allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah.. En yaramaz halleriyle bile...
demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Evet maalesef ilk hamileliğimde bende oldu, bıyık bölgesinde bir leke, sanki bıyık varmış gibi. Hamilelik sonrası kullandığım kremlerle geçti ama ne zaman kremsiz güneşe çıksam yine tekrarlar, artık asla güneşe kremsiz çıkmıyorum. Bence çatlaktan daha can sıkıcı bu lekeler.
Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun, beklediğiniz gibi bir kutlama gelmezse de çok şeapmayın
Erkeklerin kafası başka çalışıyor, bazı erkekler için çok önemsiz hatta, ben hayal kırıklığı yaşamamak için artık ne istediğimi söylüyorum, bu seneki anneler günü hediyemi hatta gidip kendim seçtim ayırttım ödemeyi sonra gelip eşim yapacak dedim. O mutlu ben mutlu
8.7 kilo almisiz lutfen gobegim ve meme olarak aldim sanirim dogrudur onceden yoktum 36 38 arasi beden olunca simdi 40 oldum sanirim ve ve ve sonucum.cikti.bayanlar seker.normal yihuuuuuu cok.sukur darisi butun annelerimize cok.sevindim sekersizfistikezmesi
doktor.mor ettik sira sende