Hemoroid olmussundur kuzum hamıle ıken oluyormus gıt ıstersen krem fılan verırler. Bebe yagı var mı kuzum ya da krem varsa elınle sür yumusasın. Bol su ıc kabız olmus olabılırsın.
Kabizliktan yada hemeroit tatlım gecmis olsun doktora git kayisi ye yada kayisi suyu ic
yillik saklama ucreti en son 2000tl filandi. suan ne kadar bilemiyorum. o yuzden saklatamiyorum.Ya hanimlar bebeginizin kordonunu saklayin diyolar ileride ilik vs ile ilgili (Allah korusun) bir skintida cok ise yariyomus... Kordonu gomme momme hikaye o zaman saklim bari haberlerde gectide
doguma kadar igne canim.Kan pıhtılaşması olup da iğne, aspirin vs kullananlar. Kaçıncı haftada kesmenizi önerdi doktorunuz ilacı?
Ferro sanol duodenalGyno ferro sanol benimkisi.ama mide bulantısı yapmadı bana
Doğumdan belli bi süre önce kesilmesi gerekmiyo mu? Allah korusun kanamanın durmama riski var. Geçenki kontrolde 32de keseriz dedi doktor o yüzden sordumyillik saklama ucreti en son 2000tl filandi. suan ne kadar bilemiyorum. o yuzden saklatamiyorum.
doguma kadar igne canim.
Ben iğne kullanıyorum cnm doktrun dha bisey soylemdi bende erken diye sormamıştım bidahaki kontrlmde sorucamKan pıhtılaşması olup da iğne, aspirin vs kullananlar. Kaçıncı haftada kesmenizi önerdi doktorunuz ilacı?
Normal doğumdaki açılma cm leri valla ilk doğumda 10 cm i gördük ikinci doğum nasıl olacak bakalım. Göbüslerinizde pek tatlı takmayı hiçBunun ne oldugunu bilin bakalim hanimlar ?
Canım güle güle kullanın sağlıklı mutlu günlerde inşallah hayırlı olsun ♥Kızlar bebek arabamızı aldik o.kadar peg perego mamas papas arasinda kaldik ama gidip chicco aldik ankarada olanlar.joker mağazalarında kampanya vardi 4000 tlden 2750 tl aldik ve en.guzel.yani ankaraya.ozel kampanya varmis 650 tl.cek.kazandik 30 hazirana kadar kullanabilicez cok.iyi denk geldi tavsiye.ederim.baya guzel.kaliteli orjinal.italya yapimi.cin degil ayak.örtüsü yagmurluk canta oto.kontrol altında sabitleme.aparati var kumasi.kaliteli
Tesekkurler canim daha iyileri senin.olsunCanım güle güle kullanın sağlıklı mutlu günlerde inşallah hayırlı olsun ♥
oglumda 35+5te aspirini kestiler. 38+1de de igneyi. 38+3te sezeryan oldum..szeryan olacagim 37+5te belli olmustu. normal dogum olsa daha ne kadar kullandirirdi bilemiyorum.Doğumdan belli bi süre önce kesilmesi gerekmiyo mu? Allah korusun kanamanın durmama riski var. Geçenki kontrolde 32de keseriz dedi doktor o yüzden sordum
Chicco kalitelidir canım güle güle kullanın. Bu kampanya sadece yeni açılan Atlantis'deki avmde mi geçerli yoksa Ankaradaki tüm jokerlerde miKızlar bebek arabamızı aldik o.kadar peg perego mamas papas arasinda kaldik ama gidip chicco aldik ankarada olanlar.joker mağazalarında kampanya vardi 4000 tlden 2750 tl aldik ve en.guzel.yani ankaraya.ozel kampanya varmis 650 tl.cek.kazandik 30 hazirana kadar kullanabilicez cok.iyi denk geldi tavsiye.ederim.baya guzel.kaliteli orjinal.italya yapimi.cin degil ayak.örtüsü yagmurluk canta oto.kontrol altında sabitleme.aparati var kumasi.kaliteli
Hımm anladım. Peki kan sulandırıcı kullananın normal doğum yapma şansı yok muoglumda 35+5te aspirini kestiler. 38+1de de igneyi. 38+3te sezeryan oldum..szeryan olacagim 37+5te belli olmustu. normal dogum olsa daha ne kadar kullandirirdi bilemiyorum.
simdi.de 38+1 de 2 de yada 3 de almayi planliyor. bu kez aspirin rahimde kanamaya sebep oldu diye basta biraktirdi. igneye doguma kadar devam dedi.
Tum ankara nextlevel armada cepa 365 taurus atlantis biz cepadan aldik.canim tesekkurler daha iyileri sizin.olsunChicco kalitelidir canım güle güle kullanın. Bu kampanya sadece yeni açılan Atlantis'deki avmde mi geçerli yoksa Ankaradaki tüm jokerlerde mi
Bizde de var böyle sapsık bir kus..bizimle çene yaristiriyor resmen..2 yaşındaki çocuktan daha fazla kelime biliyordurBnm sapsik kuşum bu napiyor ya bu ne göbek der gibi gelip elime konunca oda girdi fotoğrafa
Hemoroidin ilacı sarımsak benden demesi.. İlk hamileliğimde oldu ikincisinde oldu hep sarımsakla iyileştim ilaç falan kullanmak zorunda kalmadım..Hanımlar bugün perişan bir haldeyim ben ya. Yoruldum ondan mı başka sıkıntı mı var çözemedim. Dünden beri tuvalete çıkmada sıkıntı yaşıyorum. Hiç böyle olmazdım. Ve az önce tuvete girdiğimde çok özür dilerim böyle yazmak zorunda kaldığım için ama makatımdan kan geldi. Zorlamadımda kendimi aslında neden böyle oldu anlamadım. Karnımda da ağrı var taş gibi. Korktum baya napsam hastaneye gitsem mi ya?
Ben doğum yaptığım halde bilemedim.ilk defa gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?