2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hemoroid olmussundur kuzum hamıle ıken oluyormus gıt ıstersen krem fılan verırler. Bebe yagı var mı kuzum ya da krem varsa elınle sür yumusasın. Bol su ıc kabız olmus olabılırsın.

Kabizliktan yada hemeroit tatlım gecmis olsun doktora git kayisi ye yada kayisi suyu ic

Ayy yaa hayır umarım kabızlıktandır hemoroid olmasın en korktuğum şeylerden biriii tavsiyelerinizi dikkate alıcam kızlar çok teşekkür ederim ♥

Ya hanimlar bebeginizin kordonunu saklayin diyolar ileride ilik vs ile ilgili (Allah korusun) bir skintida cok ise yariyomus... Kordonu gomme momme hikaye o zaman saklim bari haberlerde gectide
yillik saklama ucreti en son 2000tl filandi. suan ne kadar bilemiyorum. o yuzden saklatamiyorum.

Kan pıhtılaşması olup da iğne, aspirin vs kullananlar. Kaçıncı haftada kesmenizi önerdi doktorunuz ilacı?
doguma kadar igne canim.

yillik saklama ucreti en son 2000tl filandi. suan ne kadar bilemiyorum. o yuzden saklatamiyorum.

doguma kadar igne canim.
Doğumdan belli bi süre önce kesilmesi gerekmiyo mu? Allah korusun kanamanın durmama riski var. Geçenki kontrolde 32de keseriz dedi doktor o yüzden sordum

Kızlar bebek arabamızı aldik o.kadar peg perego mamas papas arasinda kaldik ama gidip chicco aldik ankarada olanlar.joker mağazalarında kampanya vardi 4000 tlden 2750 tl aldik ve en.guzel.yani ankaraya.ozel kampanya varmis 650 tl.cek.kazandik 30 hazirana kadar kullanabilicez cok.iyi denk geldi tavsiye.ederim.baya guzel.kaliteli orjinal.italya yapimi.cin degil ayak.örtüsü yagmurluk canta oto.kontrol altında sabitleme.aparati var kumasi.kaliteli

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-11-22-26-10.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20190511_223316.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 43
Canım güle güle kullanın sağlıklı mutlu günlerde inşallah hayırlı olsun ♥

Doğumdan belli bi süre önce kesilmesi gerekmiyo mu? Allah korusun kanamanın durmama riski var. Geçenki kontrolde 32de keseriz dedi doktor o yüzden sordum
oglumda 35+5te aspirini kestiler. 38+1de de igneyi. 38+3te sezeryan oldum..szeryan olacagim 37+5te belli olmustu. normal dogum olsa daha ne kadar kullandirirdi bilemiyorum.

simdi.de 38+1 de 2 de yada 3 de almayi planliyor. bu kez aspirin rahimde kanamaya sebep oldu diye basta biraktirdi. igneye doguma kadar devam dedi.

Chicco kalitelidir canım güle güle kullanın. Bu kampanya sadece yeni açılan Atlantis'deki avmde mi geçerli yoksa Ankaradaki tüm jokerlerde mi

Hımm anladım. Peki kan sulandırıcı kullananın normal doğum yapma şansı yok mu

Chicco kalitelidir canım güle güle kullanın. Bu kampanya sadece yeni açılan Atlantis'deki avmde mi geçerli yoksa Ankaradaki tüm jokerlerde mi
Tum ankara nextlevel armada cepa 365 taurus atlantis biz cepadan aldik.canim tesekkurler daha iyileri sizin.olsun

Hemoroidin ilacı sarımsak benden demesi.. İlk hamileliğimde oldu ikincisinde oldu hep sarımsakla iyileştim ilaç falan kullanmak zorunda kalmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…