2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
An itibariyle badanaya basliyoruzz kova fln lazim deyip çıktı benimki çiçek alip gelmis ben şok
Bizim boya işi 2023 çılgınlığı projeye döndü bile
Anneler günü hediyesi olarak da dün yolculadigimiz amerikalinin mesajiyla gune basladim; motoru yatirmis geri donuyorum garaja dedi üstüne yine yatakta ağladım. Gerci istersem sabahlari aglayabilirim ben hep (yaşasın pislik). Sonra adam geldi vs vs, ben normalde kapris yapmam ama bugün soyleniyoruz kocaya. Anneler günü hediyem de ultra gelismis kumandayi drona baglamak icin sayfalarca İngilizce manuel cozmede yardim istenmesi. Kodlama yapılması falan lazim ve ben ne İngilizce de iyiyim ne de kodlama bilirim Bizim oda boyanmaz evlilik zamani da tricke bike yapıyordu, şimdi dronu büyütüyor.

Ne varsa kedilerimde var bea, geldiler sabah sevdirdiler gittiler. En azindan tepkileri fiks hayvanlarin

Hepinizin anneler gününü kutluyorum. 1 gün değil her gün kıymetli olun inşallah. İçim biraz buruk. Kendi annemi kutlayamam artık. Benim için de annelerinize bir öpücük kondurun. Hediye konuşulmuş erkeklerden beklentiyi çok yüksek tutmayın derim 22 yıllık ilişkisi (16 yılı evli) olan bir eş olarak. Yani adamlar için değil de kendiniz için yapın bunu. Gebetto sendromuna girmeyin. Her odun adam olmaz. O odun genel olarak size değerli hissettiriyorsa odununuz ile yetinmelisiniz. Naçizane fikrim

bugun itibariyle de 3. trimester a girmis bulunmaktayim. Artik gelsin kilolar, bol tepikler, sirt ağrılari, koca gobisler diyelim... bu arada bizim evde iki tane anne var digeri benden once dogurdu ama hala yatiyor yumurtadan cikmadi daha minik kuslar heyecanla bekliyorum bakalim ne zaman cikacaklar..

Hayir benimki boyaya basladi da nooldu iki firca attiktan sonra gelip biz bu isi kotaramicaz galiba dedi hahahah ay bi anda benim şalterler bir atti.. Biliyodum ben yapamicagini boyaci cagircaktik iste diye virvirvir başlıyodm ki derin bi nefes alip gaz verme yoluna gittim smdi kuzu kuzu boyaya devam ediyo
benmki gazla calisiyo senin ki dizel mi benzinli mi??

Anneler gününüz kutlu olsun görmeden sevdiğim güzel Anneler ♥ Herşeyi gönlünüze göre versin Rabbim inşallah. Sağlık sıhhat mutluluk huzur para hayatınızdan eksik olmasın. Sizler iyi olun ki evlatlarınızda iyi olsun ♥ Bize en büyük hediye evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almamız olacak.
Annesini kaybeden herkese Rabbim sabır versin. Sonsuzluğa göçüp giden bütün Annelerin mekanı cennetin en güzel yeri olsun inşallah
Kurban olduğum Rabbim hiçbir evladı Annesiz Babasız bırakmasın.

Gecen yil anneler gununde demistimki insallah seneyeki anneler gununde karnimda beni tekmeleyen bi bebekle girerim... Allah ta bu duami kabul etti en guzel anneler gunu hediyemi almis oldum... Burada hepimiz bir aile gbi olduk hepinizin tek tek anneler gununu kutlarim... Annesini kaybeden arkadaslarin annelerinin mekanlari cennet olsun ruhlari sadolsun...
Esimden bisey beklemiyorum daha yeter gecende dogum gunumu kutladuk, yine az bi zaman once evlilik yil donumu derken anneler gununde de artik kendi annesini kutlasin benim cocukum bana yeter

Anneler gununuz kutlu olsun tatlı anneler Eşim cok sanslı benım gıbı eşi oldugu için(klasık aslan burcu) kutlamaları sevmem özel günlerı kutlamayız 7 yıldır tribime maruz kalmadı daha hatta arada der bana nıye hedıye almıyorsun..bende dıyorum bunu benım demem gerekmez mı nedense dümdüz bir hayat yaşıyorum neden boyle bende bılmıyorum. Ikılı ılıskılerın ıyıdır karsımdakıne cok deger verırım ama beklentıyı ve esyayı sevmıyorum.

Ya biz bebegin odasini boyamamaya karar verdik mobilyalar geldi gecen gun yerlesti.. nedeni de zaten bu eve yeni yerlestik 8 ay once falan boyasi yapilmisti bi daha yeni boya yerine dedik buyuyen besigin oldugu duvara duvar kagidimsi bisey alalim bakalim artik

Kendi yakitini kendi üretiyor; isterse yapar

Ben boyarim da önce esyalarini komple almasi lazim garaja, odada hala onlar var. Bir de alçı işi tam bitsin, ben başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…