2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok güzeller güle gülle kullanın.. Renkleri de pek uyumlu bak

seker testi yaptiranlar..
benim dr demedi ama yarin 26+6 ve kontrol var. muhtemelen yapar sonrasi gecikiyor cunku. testten once kac saat ac ve susuz kalmamiz gerekiyordu unutmusum. 8 mi 12 mi?
8 saatlik açlık gerekiyor benim bildiğim kadarıyla canım geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsın umarım

Vay vay vayyyyy kuzum seytanin bacağını kirmissiniz hadi hayırlı olsun.saglikla mutlulukla kullansin ufaklik cok guzeller gri elaide tarzi malum.gri denince akla.hemen onun adi.gelir elaide elaide elaide
kulaklarim niye cinliyo diyorum bende eheheh yatak odasinin tema rengini acik mavi istiyo kocam, kendimi asiri zorluyorum alismak icin

seker testi yaptiranlar..
benim dr demedi ama yarin 26+6 ve kontrol var. muhtemelen yapar sonrasi gecikiyor cunku. testten once kac saat ac ve susuz kalmamiz gerekiyordu unutmusum. 8 mi 12 mi?
Bana gece 12 de birak.yemeyi demisti su içebilirsin demisti hadi.insallah tertemiz sonuclar.al. sabah basarim.hastaneyi zuhahaha

Ne kadar cins insanlar var ya. Bizim sağlık ocağındakiler sağolsun hiç öyle değiller. Bugün bende 3 civarında gittim yaptı. Güler yüzlü, samimi ve candan davranıyorlar bizim buradakiler.

Son düzenleme:
Ne kadar cins insanlar var ya. Bizim sağlık ocağındakiler sağolsun hiç öyle değiller. Bugün bende 3 civarında gittim yaptı. Güler yüzlü ve samimi ve candan davranıyorlar bizim buradakiler.
Benimkiler de çok tatlı çok memnunum yıllardır sağolsun lar canlarım

kulaklarim niye cinliyo diyorum bende eheheh yatak odasinin tema rengini acik mavi istiyo kocam, kendimi asiri zorluyorum alismak icin
zuhahaha kizim azcik.yeniliklere acik ol lütfen aaa

Grinin elli tonundan birini seçtir ona
Buna.koptum Allah seni.napmasin

Kiz cocugu neden.pembe manyağı yaptin istedigini sevsin

Ne kadar cins insanlar var ya. Bizim sağlık ocağındakiler sağolsun hiç öyle değiller. Bugün bende 3 civarında gittim yaptı. Güler yüzlü ve samimi ve candan davranıyorlar bizim buradakiler.
sanslisin.canim ne.guzel

Gule gule kullanin canim cok guzelmis renklere bayildim Efelihayat nin dedigi gibi!

Benimkilerde kesin pembe zehirlenmesi geçirecek bütün kıyafet battaniye emzik herşey pembe kız bebislere de çok yakışıyor pembe ama oğlum olaydı o zmn da kesin kırmızıya sarardim bende:)

Ehehehe . Valla kız kısmısı pembe giyer biz atadan böyle gördük
Kirmizi be biz hep.kirmizi gordum hatirladikca cocuklugumu ayyy ben hep orta renk aldim ikinci.olursa insallah kahve krem.sari.yesil bordo yesil gri lacivert kirmizi siyah babamiz zaten gecen dolaba bakmis bu nasil renkler cocuk lacivert mavi siyah beyaz gri.giyicek.renkli bu ne.ya dedi kendisi.renkli.giymez iki tane sisme yelek almis kendisinin aynisi sasirmadim lacivert siyah

Hahaha doğru demiş bas maviyi kız sen de her tonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…